Gas en licht vergelijken Bovensmilde Snel leveranciers vergelijken en bespaar tot €305


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energiekosten. En energie is zeker niet goedkoop. Hoofdzakelijk het gas dat jij gebruikt kom je weer tegen in je energierekening. Hierom is het verstandig om te analyseren welke energieleverancier een aantrekkelijk contract aanbiedt. Probleemloos gas en licht leveranciers in Bovensmilde vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en verwachte gas-licht verbruik in. Dankzij de gaslicht-vergelijker kun jij snel de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap detecteer je meteen de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Bovensmilde [Update februari 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. We praten dan ook over – met afstand – de basis voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen middels één compleet abonnement. Water wordt geregeld via een specifieke waterleverancier actief in de buurt van Midden-Drenthe (denk hierbij aan Duneo). Gas en licht afsluiten in Bovensmilde doe je wel bij één organisatie. Op basis van de gaslicht-vergelijker bekijk jij het meest betaalbare contract. Maar op welke manier kan dat? Ga aan de slag met het bijgaande stappenplan (of bekijk actie Westland Infra).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Selecteer eerst je locatie (Drenthe).
  2. Maak een inschatting van jouw energieverbruik.
  3. Bepaal het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bepaal de energie afkomst (zon, grijs, groen uit NL, wind, groen uit EU).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor februari 2024.
  6. Selecteer de goedkoopste energieleverancier.
  7. Sluit het pakket online af, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet gebonden aan het adres. Toch overstappen? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Bovensmilde.

Bouw je een nieuw huis? Gas water en stroom registreer je bij Mijnaansluiting.nl. Bijwijlen is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een abonnement voor elektriciteit is zat in het geval van een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten februari 2024

Ken jij Vattenfall, Essent, Pure Energie, Greenchoice, Eneco of Qurrent, Oxxio, Energiedirect.nl, Powerpeers, Budget Energie? Hierna bekijk je actuele veel gekozen gas en stroom pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden verbruikt gas en elektriciteit. Deze kosten variëren aanmerkelijk per huishouden. De maandelijkse tarieven / nota schommelt tussen €110 – €250. Vandaag nog jullie gas licht kosten berekenen? Dat kan met onze handige energievergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Bovensmilde vegelijken. Via de volgende tabel achterhaal jij de gemiddelde energiekosten voor diverse woningtypes en grootte van bewoners. Scoor ik hoog of laag? Download jouw rekening van de energieaanbieder, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Bovensmilde. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In de tabel bekijk jij het geschatte energieverbruik in de regio Midden-Drenthe.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101,25 €123,5 €131,75 €142,25
Tussenwoning €106,5 €139,25 €154,75 €165,5
Hoekwoning €131 €149,75 €166,75 €176,5
2 onder 1 kap €146,5 €169,75 €182 €193,25
Landhuis €178,25 €198,5 €213,75 €221,5
Gemiddeld €123,75 €147 €158,75 €170,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Doorgaans is de “schuldige” de netbeheerder (bijvoorbeeld Cogas). Dit is vaak toe te wijzen aan inspectie of onderhoud. Door de bank genomen is zo’n elektriciteitsstoring binnen enkele uren weggewerkt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken kan dat zorgen voor veel problemen. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Bovensmilde? Dit is niet afhankelijk van Anode Energie en/of UnitedConsumers: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De energiekosten reduceren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hierna tref jij tips & tricks voor een lagere energierekening.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Gelijk profiteren? Je energieverbruik verminderen is eigenlijk het meest belangrijk. Voorbeelden zijn “korter douchen ” en “Zo min mogelijk halogeenverlichting gebruiken.” Of bestel de HR-ketel van Remeha, Intergas, Vaillant, Nefit of AWB.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie kan snel uit! Ga voor een 1 jaar abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dat zoek jij moeiteloos via onze vergelijker.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Je huis verwarmen is een kostbaar proces. Vandaag de dag bestaan er diverse milieuvriendelijke producten waarbij je goedkoop uit bent. Bijvoorbeeld warmtepomp, pelletkachel, warmtenet, zonneboiler, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra is het beste?

Tegenwoordig hebben we een hele scala aan bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke energieleverancier past bij mij? Dit wordt bepaald door je wensen en behoeften. Geef je de voorkeur aan betrouwbare medewerkers, duurzame energie of juist het goedkoopste energiecontract? Mensen zochten ook naar: energiepakket Stellendam vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Kies dan simpelweg de scherpste energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe vind ik die? Vul de vergelijker volledig in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij achterhaald moeiteloos de goedkoopste leverancier (actief in Drenthe) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Kijk jij vooral of energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Neem dan de “duurzame energie” bron. Of zoek specifiek naar gas en elektra abonnementen op basis van onder andere groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, windenergie, zonne-energie.

Hoogste ratings

Een deel van de contractanten kiezen voor goede klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, vakbekwame experts, en duidelijke omschrijvingen is wenselijk. Om dit te weten te komen lees je het eindcijfer en betrouwbare reviews van afnemers voor energiebedrijven Bovensmilde.

Overstappen

Elke energieleverancier wil graag extra afnemers. Overstappen naar een nieuw contract is soms niet toegestaan doordat je met een contract te maken hebt. Analyseer eerst de datum dat je contract afloopt. Pas in de volgende stap ga je een nieuw energie-abonnement bestellen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je meer informatie betreft zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Bovensmilde kan vandaag nog door het internet. Er zijn flink wat B2B contracten. De tarieven vind je uiteengezet zowel in als uit de BTW. Een ondernemer mag de 21% BTW weer terugvragen. Dit is ook gebruikelijk als men een aankoop doet van producten als zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruikers zijn regelmatig lager vergeleken met de reguliere prijzen. De korting kan toenemen wanneer je een hele hoop gas en elektriciteit verbruikt. Een leuke bijkomstigheid bij ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting bestellen. Een gedeelte van het privégebruik mag men opvoeren als bedrijfskosten. Nu ook online: gas en stroom in Maarn afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Steeds meer zakelijke klanten willen investeren in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Bovensmilde? Doe dit door te investeren in verantwoorde oplossingen zoals o.a. infraroodpanelen, pelletkachels, biomassaketels en warmtepompen. In de nabije maanden zullen ook bedrijven het gasverbruik moeten terugdringen. Kortom: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op zakelijke locaties. Door dit toe te passen kan de zakelijke wereld iets doen aan een beter milieu.

Energiepakketten Bovensmilde vergelijken Gemakkelijk een elektra en gas abonnement aanvragen en afsluiten