Gas en licht vergelijken Rolde Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar €175


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energienota. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Hoofdzakelijk het gasverbruik heeft veel invloed op de energiekosten. Hierom is het geen gek idee om te controleren welke energiemaatschappij de laagste prijzen hanteert. Moeiteloos gas en licht leveranciers in Rolde vergelijken? Voer je adres & energieverbruik in. Met behulp van de vergelijker kun je direct de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap zie je probleemloos de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Rolde [Update april 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – veruit – de meest essentiële voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar door middel van een alles-in-één pakket. Water krijg je van het waterbedrijf werkzaam rondom Aa en Hunze (bijv. Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Rolde kan gelukkig wel bij één bedrijf. Dankzij gaslichtafsluiten.nl detecteer je het pakket met de laagste prijs. Hoe dat werkt? Volg de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over maandelijkse kosten Noordelijk Lokaal Duurzaam).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

    1. Geef je adresgegevens in (Drenthe).
    2. Maak een schatting van de benodigde hoeveelheid energie.
    3. Bepaal de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
    4. Klik op het type energieopwekking (groen uit EU, grijs, groen, co2 gecompenseerd, groen uit NL).
    5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor april 2024.
    6. Check de voordeligste energiemaatschappij.
    7. Bestel het pakket online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en is niet gebonden aan adres. Willen jullie wel een andere contract? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Rolde.

Bouw je een nieuw huis? Gas, elektra en water kan je aanvragen bij MijnAansluiting. Soms is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een abonnement voor elektriciteit is gepast bij een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten april 2024

Wil jij graag bij Vattenfall, NLE, Essent, Greenchoice, Pure Energie of Qurrent, ENGIE, Budget Energie, Oxxio, Powerpeers? In de kolommen hierna vind je de veel bestelde energie-abonnementen.

  • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
  • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
  • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
  • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 1 jaar
  • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
  • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
  • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
  • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen nuttigt gas en elektriciteit. De kosten voor energie wisselen flink per huis. De maandelijkse energierekening ligt ergens tussen de €115 – €240. Eenvoudig de gas licht kosten berekenen? Dit kan aan de hand van onze handige energievergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Weetgraag naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Rolde vegelijken. Via de volgende tabel vind jij mogelijke kosten voor verschillende soorten woningen en huishoudens. Hoe verhoudt mijn energierekening? Neem jouw energierekening, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Rolde. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Hieronder tref je het gemiddelde energieverbruik in de regio Aa en Hunze.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99,25 €122,25 €131,75 €143,25
Tussenwoning €108,25 €140 €155,25 €165,25
Hoekwoning €131,75 €151 €167 €179,25
2 onder 1 kap €145,75 €168 €182,75 €192,5
Villa €178,75 €199,5 €212,5 €223,5
Modaal €121,5 €147,5 €161,5 €170,75

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Gewoonlijk komt dit door de netbeheerder (zoals Cogas). Dit is vaak toe te wijzen aan geplande onderbrekingen. Gebruikelijk is zo’n elektriciteitsstoring heel erg snel weggewerkt. Op het moment dat er geen stroom is, kun je nog maar weinig kanten op. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Rolde? Dit is nooit exclusief te wijten aan Anode Energie en HVC: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energienota reduceren is mogelijk op verschillende wijzes. Op deze pagina zie je 3 tips om vandaag nog te besparen.

  1. Gebruik energie verlagen
    Gelijk profiteren? Minder elektriciteit verbruiken is het eerste wat je kunt doen. Onder andere “gebruik niet de standby modus ” en “Nooit het licht onnodig aan laten staan.” Of koop een HR-ketel van AWB, Intergas, Vaillant, Remeha of Atag.
  2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
    Structureel overstappen van energie is erg raadzaam! Selecteer kortlopende energiecontracten waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Dat zoek jij vandaag nog door middel van onze adviseurs.
  3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
    Warm water maken verstookt een hoop duur gas. Vandaag de dag kun jij gebruik maken van allerlei “groene” installaties die goedkoper in gebruik zijn. Onder andere zonnepanelen, zonneboiler, pelletkachel, warmtenet, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

Tegenwoordig zijn er verschillende maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke stroomaanbieder moet ik kiezen? Dit heeft te maken met wat jullie precies zoeken. Zoeken jullie een goede klantenservice, duurzame energie of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Vind alles uit over energiepakket Iens vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer dan moeiteloos de betaalbaarste energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Voer jouw gegevens in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je ontdekt vlug de goedkoopste aanbieder van gas licht (die werken in Drenthe) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene stroom en gas

Hecht jij waarde aan het feit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Kies dan natuurlijk de mogelijkheid “duurzame energie”. Of willen jullie gas licht contracten met o.a. windenergie, groene stroom uit NL, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas.

Uitstekende beoordeling

Een groeiend aantal mensen hopen op een professionele klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een snelle service, en heldere communicatie wil iedereen. Hiervoor neem je als uitganspunt het klantcijfer en de laatste comments van andere consumenten voor energiebedrijven Rolde.

Overstappen

Elke aanbieder zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen naar een nieuw contract kan soms lastig worden omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Inspecteer om die reden de einddatum van je contract. Hierna kan jij pas het oversluiten definitief maken. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan aanvullende advies met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Rolde kan meteen door het internet. Je vindt veel B2B contracten. De energietarieven kunnen gevonden worden inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag de 21% BTW weer terugvragen. Dit is ook gebruikelijk bij het aankopen van bijv. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor bedrijven zijn doorgaans goedkoperdan het tarief voor de normale consument. De bonus kan flink oplopen zodra je een boel gas en elektriciteit consumeert. Het grote voordeel betreffende ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting bestellen. Een stukje van het privégebruik kun je dan opgeven als bedrijfskosten. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Boornbergum afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Het is een goede ontwikkeling: ondernemers hebben interesse in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Rolde kan natuurlijk door te beleggen in verantwoorde oplossingen zoals o.a. pelletkachels, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal de zakelijke markt niet langer gebruik maken van gas. Dus: privé gasvrij wonen maar ook op zakelijke locaties. Op deze manier draag jij met jouw business bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Rolde vergelijken Nu een gas & stroom contract aanvragen & afsluiten