Gas en licht vergelijken Boornbergum Direct energiemaatschappijen vergelijken en bespaar tot €165


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energienota. Dit kan aardig in de papieren lopen. Hoofdzakelijk het verstookte gas zie je terug in jouw energienota. Vandaar is het beslist niet onverstandig om te analyseren welke energieleverancier voor jou voordelig is. Probleemloos gas en licht leveranciers in Boornbergum vergelijken? Vul postcode + huisnummer plus geschatte verbruik in. Aan de hand van gaslichtafsluiten.nl kan jij nu de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap ontdek je à la minute de goedkoopste energieaanbieder. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Boornbergum [Update juni 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het zijn dan ook – overduidelijk – de meest cruciale aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen in 1 combinatie abonnement. Het water sluit je af via de betreffende leverancier in de regio Smallingerland (voorbeelden zijn Oasen). Gas en licht afsluiten in Boornbergum kan gelukkig wel bij één aanbieder. Op basis van onze tool achterhaal je het pakket met de laagste prijs. Hoe doe ik dit? Volg het advies van onze experts (of lees verder over actie HVC).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Friesland).
  2. Geef een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Filter op de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Selecteer de gewenst stroombron (grijs, zon, co2 gecompenseerd, wind, groen).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor juni 2024.
  6. Zoek naar de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Sluit het pakket online af, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op jouw huis. Toch overstappen? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Boornbergum.

Ga je nieuwbouwen? Gas, elektra en water vraag je aan bij Mijn Aansluiting. Bijwijlen doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een contract voor elektriciteit is passend wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten juni 2024

Ken jij Eneco, NLE, Essent, Pure Energie, Vattenfall of Powerpeers, Energiedirect.nl, Oxxio, Budget Energie, ENGIE? Hierna achterhaal jij actuele veel bestelde stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden maakt gebruik van gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten fluctueren enorm per huishouden. De maandelijkse energienota ligt ergens tussen de €110 tot €185. Nu de gas licht kosten berekenen? Dit kan aan de hand van de vergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Boornbergum vegelijken. In het schema hieronder vind je de doorsnee energiekosten voor diverse soorten woningen en grootte van bewoners. Scoor ik hoog of laag? Check jouw rekening van de energieleverancier, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Boornbergum. Betaal jij op dit moment te veel? In onderstaand schema vind je het verwachte energieverbruik in de regio Smallingerland.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €98,5 €123 €132,5 €140,5
Tussenwoning €107,25 €140,75 €152,5 €163,25
Hoekwoning €132,5 €152,5 €169,5 €177
2 onder 1 kap €147,25 €168,75 €183 €191,5
Landhuis €179,5 €198 €214,75 €222,5
Gemiddeld €123,5 €144,75 €160,25 €171,25

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. In de regel komt dit door de netbeheerder (o.a. Westland Infra). Dit komt vaak door netuitbreidingen. Normaliter zijn elektriciteitsstoringen binnen enkele uren beëindigd. Als je geen stroom hebt kan dat zorgen voor veel problemen. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Boornbergum? Of je nu klant bent bij Allure Energie en Qwint: alle klanten krijgen ermee te maken.

Bespaartips voor gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De kosten van energie reduceren is mogelijk op verschillende wijzes. Op deze pagina achterhaal je tips & tricks waarmee jij aan de slag kan.

 1. Energiegebruik reduceren
  Snel resultaat zien? Je energieverbruik verminderen is inherent aan een lagere nota. Bijv. “de was ophangen i.p.v. de droger gebruiken ” en “Probeer je was zoveel mogelijk buiten op te hangen.” Of plaats zo’n HR-ketel van Intergas, AWB, Nefit, Remeha of Atag.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie moet je niet vergeten! Kies voor kortlopende energiecontracten met hoge bonus voor nieuwe klanten. Deze vind je meteen met onze specialisten.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water maken is niet goedkoop. Vandaag de dag zijn er diverse duurzame producten die goedkoper in gebruik zijn. Zoals infraroodpanelen, zonneboiler, warmtenet, zonnepanelen, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

Tegenwoordig zijn er flink wat maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke energie-aanbieder past bij mij? Dat ligt aan waar jij waarde aan hecht. Geef je de voorkeur aan vriendelijke klantenservice, groen gas en groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Ook interessant: energiepakket Stadskanaal vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer dan eenvoudig de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul de vergelijker volledig in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij ontdekt binnen no-time de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (actief in Friesland) voor jouw situatie.

Groene stroom en gas

Wil jij vooral dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Neem dan zeker de “duurzame energie” filter. Tevens kun je uitkijken naar gas licht contracten met bijvoorbeeld zonne-energie, groene stroom uit NL, windenergie, groene stroom uit EU.

Uitstekende waardering

Enkele contractanten hopen op een professionele klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, vakbekwame experts, en geen kleine lettertjes is onmisbaar. Daarvoor neem je als uitganspunt de totale beoordeling en betrouwbare reviews van klanten voor energiebedrijven Boornbergum.

Overstappen

Elke aanbieder wil nieuwe gebruikers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is niet altijd mogelijk omdat je aan een contract vastzit. Check daarom het einde van je contracttermijn. Hierna kan jij pas jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan aanvullende voorlichting m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Boornbergum kan moeiteloos via de pc. Er zijn flink wat pakketten voor de zakelijke markt. De prijzen zijn uitgesplitst in bruto en netto prijzen. Een ondernemer mag de BTW zakelijk aftrekken. Ook particulieren kunnen dat als men een aankoop doet van o.a. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor bedrijven zijn vaak voordeliger dan die voor consumenten. De compensatie kan hoger worden als je een heleboel gas en elektriciteit afneemt. Een pluspunt aangaande ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting bestellen. Een gedeelte van het privégebruik kan men opvoeren als bedrijfskosten. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Loppersum afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Steeds meer ondernemers willen investeren in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Boornbergum? Dat kan door te gaan voor “groene” producten als biomassaketels, infraroodpanelen, zonneboilers en warmtepompen. Over een aantal jaren zal de zakelijke markt niet langer gebruik maken van gas. Dus: zowel thuis gasvrij wonen als fabrieken en kantoren. Zo neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Boornbergum vergelijken Probleemloos een gas & elektra abonnement afsluiten & aanvragen