Gas en licht vergelijken Stadskanaal Nu energieleveranciers vergelijken en bespaar €205


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energiekosten. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Overwegend het gas dat je verstookt kom je weer tegen in de energienota. Daarom loont het om te checken welke energiemaatschappij de laagste prijzen hanteert. Direct gas en licht leveranciers in Stadskanaal vergelijken? Vul postcode + huisnummer en geschatte verbruik in. Aan de hand van onze tool kan je simpelweg de kosten van gas licht berekenen. Daarna zie je moeiteloos de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Stadskanaal [Update juni 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We praten dan ook over – overduidelijk – de meest essentiële aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen middels 1 combinatie abonnement. Het water sluit je af via het drinkwaterbedrijf in de provincie Stadskanaal (dit zijn organisaties als WML). Gas en licht afsluiten in Stadskanaal doen de meesten bij één organisatie. Door middel van de energievergelijker zie je de goedkoopste. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Volg de stappen hieronder (of check stroom van DELTA).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Selecteer eerst je locatie (Groningen).
  2. Schat je energieconsumptie.
  3. Selecteer een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Kies het soort stroom (wind, grijs, groen uit NL, groen, co2 gecompenseerd).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Kies de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze staat op naam, en niet op basis van een adres. Willen jullie wel een andere contract? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Stadskanaal.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektriciteit regel je via MijnAansluiting. Zo af en toe kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een contract voor stroom is voldoende wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten juni 2024

Kies jij voor Vattenfall, NLE, Greenchoice, Essent, Eneco of Qurrent, Energiedirect.nl, ENGIE, Oxxio, Budget Energie? In de volgende lijst tref jij de veel bestelde stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 5 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument verbruikt gas en elektriciteit. De kosten wisselen flink per huishouden. De maandelijkse energielasten schommelt tussen €85 en €250. À la minute jouw gas licht kosten berekenen? Dat doe je via de tariefvergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Weetgraag naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Stadskanaal vegelijken. In het schema hieronder ontdek je mogelijke kosten voor enkele type huizen en type gezinnen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Check jouw energienota, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Stadskanaal. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Hieronder bekijk je het doorsnee- energieverbruik in de regio Stadskanaal.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €98,75 €123,5 €132,75 €143,25
Tussenwoning €106,5 €139,25 €152,5 €162,75
Hoekwoning €132 €152,5 €168 €178,75
2 onder 1 kap €146,25 €167,75 €184,25 €194
Bungalow €178 €199,75 €214,5 €221,25
Doorsnee €123,75 €145,5 €159 €171,5

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Normaliter is de boosdoener de netbeheerder (o.a. Enexis). Dit komt vaak door onderhoud aan de netwerken. Gewoonlijk is zo’n storing binnen een paar minuten opgelost. Als je geen stroom hebt schieten mensen gauw in de stress. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Stadskanaal? Het maakt niet uit of je zit bij Energiedirect.nl en/of Vandebron: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Besparen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De maandelijkse energierekening verminderen is mogelijk op verschillende wijzes. Op deze pagina achterhaal jij 3 adviezen die je direct kan toepassen.

 1. Verminder je energieverbruik
  Gelijk profiteren? Jouw energieconsumptie reduceren resulteert direct in minder lasten. Bijvoorbeeld “bewust met de waterkoker omgaan ” en “Zo min mogelijk halogeenverlichting gebruiken.” Of neem een HR-ketel van Intergas, Nefit, Vaillant, Remeha of Atag.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie loont! Selecteer een 1 jarig contract met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Dat vind jij eenvoudig op basis van onze vergelijkingen.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis is gewoon duur. Heden ten dage is er keuzen uit verschillende groene systemen die veel minder stroom gebruiken. Bijv. biomassaketel, pelletkachel, zonneboiler, warmtepomp, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder moet ik kiezen?

In Nederland zijn er een hoop verschillende leveranciers die gas en stroom leveren. Welke stroomaanbieder is voor jou geschikt? Dat is sterk afhankelijk van je wensen en behoeften. Hecht jij waarde aan uitstekende service, schone stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Ook interessant: energiepakket Lengel vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Kies in dat geval binnen no-time de betaalbaarste leverancier van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul jouw verbruik in, en filter vervolgens op prijs. Je ziet moeiteloos de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (die werken in Groningen) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Kijk jij vooral of energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Kies dan natuurlijk de “duurzame energie” optie. Of wil jij gas en elektra abonnementen met 0CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, zonne-energie, groene stroom uit EU.

Goede reviews

Een deel van de mensen gaan voor hoogstaande klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, vakbekwame experts, en betrouwbare informatie zijn belangrijk. Om dit te weten te komen lees je de totale beoordeling en betrouwbare beoordelingen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Stadskanaal.

Overstappen

Elke leverancier wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is doorgaan niet voor iedereen geschikt doordat je met een contract te maken hebt. Analyseer hierom de voorwaarden in het contract. Start pas hierna met jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar extra advies over zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Stadskanaal kan meteen via internet. We zien steeds meer abonnementen voor de zakelijke markt. De energiekosten worden weergegeven inclusief en exclusief BTW. Bedrijven kunnen de betaalde BTW terugvorderen. Vaak kunnen consumenten dat ook bij de aanschaf van bijv. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor zakelijke klanten zijn regelmatig gunstiger vergeleken met de reguliere prijzen. De bonus kan flink oplopen zodra je meer gas en elektriciteit inkoopt. Groot voordeel aangaande ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afnemen. Een deel van eigen privégebruik mag je aftrekken als kosten voor het bedrijf. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Diepenheim afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Opvallend veel ondernemingen maken de keuze voor windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Stadskanaal? Dat kan door te gaan voor “groene” systemen zoals bijvoorbeeld zonneboilers, biomassaketels, infraroodpanelen en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal ook de industrie het gasverbruik moeten terugdringen. Oftewel: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als ondernemingen. Zo kan de zakelijke wereld iets doen aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Stadskanaal vergelijken Snel een gas & licht abonnement afsluiten + aanvragen