Gas en licht vergelijken Rohel Snel energieleveranciers vergelijken en bespaar wel €300


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht maakt samen de energiekosten. En dat is soms best een flink bedrag. Met name het gas dat je verstookt drukt zwaar op jouw energierekening. Om die reden is het verstandig om te vergelijken welke energieaanbieder voor jou voordelig is. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Rohel vergelijken? Geef je woongegevens en ook verbruiksgegevens in. Door middel van gaslichtafsluiten.nl kan je als consument eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend achterhaal jij vandaag nog de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Rohel [Update april 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het betreft hier – veruit – de meest onmisbare voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar in 1 combinatie abonnement. Water wordt geregeld via een specifieke waterleverancier uit de omgeving De Friese Meren (voorbeelden zijn Oasen). Gas en licht afsluiten in Rohel kan gelukkig wel bij één partij. Dankzij deze website achterhaal je de goedkoopste. Hoe dat werkt? Ga aan de slag met het 7-stappen model (of bezoek maandelijkse kosten NLE).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Friesland).
  2. Maak een inschatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Filter op het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Kies het soort stroom (groen, grijs, wind, groen uit NL, co2 gecompenseerd).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Bepaal de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Bestel het pakket online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze staat op naam, en niet op basis van een adres. Willen jullie wel een andere contract? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Rohel.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, stroom en water registreer je bij www.mijnaansluiting.nl. Mogelijk doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een pakket voor stroom is genoeg bij een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten april 2024

Wil jij graag bij Greenchoice, Essent, NLE, Vattenfall, Eneco of Energiedirect.nl, ENGIE, Budget Energie, Oxxio, Qurrent? Hierna detecteer je de huidige vaak gekozen energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument verbruikt gas en elektriciteit. Deze kosten fluctueren aanmerkelijk per woning. De maandelijkse energielasten bedraagt tussen de €80 – €170. Vlug jouw gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen via de tariefvergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Rohel vegelijken. Via de volgende tabel bekijk jij aannemelijke energiekosten voor verschillende soorten woningen en aantal inwoners. Betaal ik nu relatief veel? Neem jouw energierekening, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Rohel. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Hieronder vind je het gemiddelde energieverbruik in de regio De Friese Meren.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100 €120,75 €130,25 €140,75
Tussenwoning €107,25 €139 €153,25 €162,5
Hoekwoning €132 €149,75 €169,5 €177,75
2 onder 1 kap €146,5 €170 €181,75 €191,75
Bungalow €179,5 €198,5 €215,5 €221,75
Gemiddeld €124,5 €146 €158,25 €170,75

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Normaliter komt dit door de netbeheerder (denk aan Liander). Vaak wordt dit veroorzaakt door netuitbreidingen. Vaak zijn elektriciteitsstoringen heel erg snel weggewerkt. Op het moment dat er geen stroom is, kun je nog maar weinig kanten op. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Rohel? Dit is nooit exclusief te wijten aan Eneco en/of Oxxio: alle huishoudens vallen hieronder.

Zo bespaar je op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energiekosten verminderen kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Op deze website vind je 3 adviezen voor een lagere energierekening.

 1. Energiegebruik reduceren
  Vandaag nog aan de slag? Je energieverbruik verminderen is het eerste wat je kunt doen. Zoals “alleen wassen met volle wasmachine ” en “Probeer je was zoveel mogelijk buiten op te hangen.” Of plaats zo’n HR-ketel van AWB, Intergas, Vaillant, Remeha of Nefit.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is interessant! Bestel een 1 jaar abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Dat regel je à la minute door gebruik te maken van onze adviestool.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Centrale verwarming kost veel (duur) gas. Tegenwoordig kan je profiteren van veel “groene” installaties die veel minder stroom gebruiken. Bijvoorbeeld biomassaketel, zonnepanelen, zonneboiler, warmtenet, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is voor mij geschikt?

In Nederland vind je veel aanbieders van stroom en gas. Welke stroomleverancier past bij mij? Dit wordt bepaald door waar jij waarde aan hecht. Hecht jij waarde aan een goede klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij het goedkoopste pakket? Mensen zochten ook naar: energiepakket Idzega vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Bezoek dan zonder problemen de gunstigste energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Vul de gevraagde data in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij achterhaald simpelweg de goedkoopste aanbieder van gas licht (werkzaam in Friesland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Duurzaam gas en groene stroom

Is het voor jou prioriteit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Sorteer dan uiteraard het filter “duurzame energie”. Of willen jullie energiepakketten op basis van bronnen als windenergie, groene stroom uit NL, zonne-energie, groene stroom uit EU.

Hoogste waardering

Steeds meer Nederlanders willen de beste klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en duidelijke omschrijvingen is onmisbaar. Om hier achter te komen check je het klantcijfer en recente comments van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Rohel.

Overstappen

Elke leverancier van energie wil graag extra afnemers. Overstappen van energie kan soms lastig worden omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Analyseer dus jouw huidige energiecontract. Vervolgens kan je pas jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je meer informatie m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Rohel kan eenvoudig door het internet. Er is een heel scala aan unieke zakelijke abonnementen. De energietarieven zijn uitgesplitst inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk het BTW bedrag terugvragen. Dit wordt ook gedaan bij het aankopen van bijv. zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn soms betaalbaarder dan de particuliere tarieven. Kortingen kunnen groter worden wanneer je een hele hoop gas en elektriciteit inkoopt. De meerwaarde aangaande ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting bestellen. Een deel van het privégebruik mag men als zakelijke kosten opvoeren. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Bontebok afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Het is een trend: ondernemers willen investeren in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Rohel? Dat kan door te gaan voor verantwoorde energiebronnen zoals bijvoorbeeld zonneboilers, biomassaketels, infraroodpanelen en warmtepompen. Over een aantal jaren zal ook de zakelijke wereld van het gas afgaan. Dus: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als fabrieken en kantoren. Op deze manier draag jij met jouw business bij aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Rohel vergelijken Moeiteloos een gas en stroom contract afsluiten + aanvragen