Gas en licht vergelijken Bontebok Snel energiebedrijven vergelijken en bespaar wel €310


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht vormt samen de energiekosten. En dat is soms best een flink bedrag. Hoofdzakelijk het gas dat je verstookt drukt zwaar op jouw energiekosten. Om die reden is het geen gek idee om te achterhalen welke energieleverancier voor jou voordelig is. Snel gas en licht leveranciers in Bontebok vergelijken? Vul jouw locatie en verwachte gas-licht verbruik in. Middels deze website kan je simpelweg de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap bekijk jij vlug de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Bontebok [Update mei 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – overduidelijk – de meest cruciale aansluitingen in een woning. Gas, water en licht bestel je niet op basis van een totaal abonnement. Water krijg je van de betreffende leverancier in de provincie Heerenveen (voorbeelden zijn Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Bontebok doen de meesten bij één organisatie. Via deze website vind je de meest aantrekkelijke. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Volg het 7-stappen model (of bezoek actie Huismerk Energie).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Friesland).
  2. Maak een inschatting van je energieconsumptie.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bepaal de energie afkomst (groen, co2 gecompenseerd, grijs, zon, groen uit EU).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Calculeer de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze is gebonden aan de persoon, en niet gebonden aan het adres. Willen jullie wel een andere contract? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Bontebok.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektra kan je aanvragen bij MijnAansluiting. Bijwijlen is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een stroompakket is passend in het geval van een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Kiezen jullie voor NLE, Essent, Pure Energie, Eneco, Greenchoice of Powerpeers, Qurrent, Oxxio, Budget Energie, ENGIE? Onderstaand vind je actuele veel bestelde energie-abonnementen.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander maakt gebruik van gas en elektriciteit. Deze kosten variëren behoorlijk per huishouden. De maandelijkse tarieven / nota bedraagt tussen de €95 en €205. Direct jouw gas licht kosten berekenen? Dat doe je middels de vergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en check de kosten voor elektra en gas. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Bontebok vegelijken. Hierna detecteer je de gemiddelde kosten voor enkele klasse woningen en aantal inwoners. Scoor ik hoog of laag? Neem jouw rekening van de energieleverancier, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Bontebok. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Hierna zie je het doorsnee- energieverbruik in de regio Heerenveen.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,75 €122,25 €132,75 €142,5
Tussenwoning €107 €139 €154,5 €163
Hoekwoning €132,25 €149,25 €168 €179,5
2 onder 1 kap €144,75 €169,5 €183,75 €192
Villa €179 €197,5 €215,25 €221,25
Gemiddeld €121,25 €147,5 €160 €171,25

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. In de meeste gevallen ligt dit aan de netbeheerder (denk aan Cogas). De oorzaak kan zijn werkzaamheden aan het netwerk. Gebruikelijk is zo’n storing binnen een paar minuten weggewerkt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken schieten mensen gauw in de stress. Een storing bij de netbeheerder in Bontebok? Dit is nooit exclusief te wijten aan Budget Energie of Vrijopnaam: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energiekosten minimaliseren is mogelijk op verschillende wijzes. Bijgaand achterhaal je tips & tricks voor een lagere energierekening.

 1. Energiegebruik reduceren
  Snel resultaat zien? Minder energie verbruiken is het meest voor de hand liggend. Voorbeelden zijn “het huis verwarmen met kookwarmte ” en “Zorg dat er geen lampjes blijven branden als je de vaatwasser uit zet.” Of bestel de HR-ketel van Intergas, AWB, Nefit, Vaillant of Remeha.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie moet je niet vergeten! Kies voor een 1 jarig contract met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Je zoekt dit eenvoudig d.m.v. ons zoekscript.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis is niet goedkoop. Tegenwoordig zijn er meerdere “groene” installaties die veel minder stroom gebruiken. Zoals warmtepomp, biomassaketel, zonneboiler, zonnepanelen, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

In Holland zien we steeds meer aanbieders van gas en elektra. Welke energieleverancier past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van wat jullie precies zoeken. Zoeken jullie vriendelijke klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of is een lage prijs het enige dat telt? Lees nu verder over energiepakket Stad aan ’t Haringvliet vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Bezoek dan nu de betaalbaarste energieleverancier van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Voer jouw gegevens in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je spot eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas licht (actief in Friesland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Wil jij vooral dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Sorteer hiervoor de mogelijkheid “duurzame energie”. Of willen jullie stroom en gascontracten op basis van bronnen als CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, zonne-energie, groene stroom uit NL.

Beste recensies

Enkele Nederlanders gaan voor hoogstaande klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een snelle service, en geen kleine lettertjes zijn belangrijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen lees je het cijfer en betrouwbare beoordelingen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Bontebok.

Overstappen

Elke leverancier van energie zoekt niet consumenten. Een andere abonnement nemen (overstappen) is niet altijd mogelijk omdat je aan een contract vastzit. Bestudeer als eerste het einde van je contracttermijn. Pas in de volgende stap ga je jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additionele advies omtrent zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Bontebok gaat à la minute via de pc. Je vindt veel pakketten voor de zakelijke markt. De tarieven worden omschreven met en zonder BTW. Bedrijven kunnen het BTW bedrag terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook wanneer men investeert in bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruik zijn aanzienlijk voordeliger dan wat normale huishoudens betalen. De bonus kan toenemen zodra je een hele hoop gas en elektriciteit gebruikt. Het grote voordeel t.b.v. ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting aanvragen. Een stukje van je privégebruik kan je als zakelijke kosten opvoeren. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Lopikerkapel afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Meer en meer zakelijke klanten maken de keuze voor windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Bontebok? Dat kan door te beleggen in duurzame systemen zoals bijvoorbeeld pelletkachels, biomassaketels, infraroodpanelen en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal ook de industrie niet langer gebruik maken van gas. Kortom: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als bedrijfsgebouwen. Op deze manier kan de zakelijke wereld iets doen aan een schoner milieu.

Energiepakketten Bontebok vergelijken Zonder moeite een stroom en gas contract afsluiten + aanvragen