Gas en licht vergelijken Idzega Snel energieleveranciers vergelijken en bespaar €300


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht maakt samen de energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. Hoofdzakelijk het gas waarmee je jouw huis verwarmt drukt zwaar op jouw energierekening. Om die reden is het slim om na te gaan welke energiemaatschappij een aantrekkelijk contract aanbiedt. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Idzega vergelijken? Geef je woongegevens & energieverbruik in. Middels de vergelijker kun je binnen no-time de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap tref je eenvoudig de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Idzega [Update mei 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We praten dan ook over – overduidelijk – de meest fundamentele voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen aan de hand van een totaal abonnement. Het water sluit je af via de verantwoordelijke wateraanbieder werkzaam rondom Súdwest-Fryslân (dit zijn organisaties als Oasen). Gas en licht afsluiten in Idzega is gewoon mogelijk bij één organisatie. Via deze website vind jij het pakket met de laagste prijs. Maar hoe kan ik dat doen? Ga aan de slag met het advies van onze experts (of lees verder over Energieflex tarieven mei 2024).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Friesland).
  2. Geef een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Bepaal de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (groen uit NL, grijs, wind, co2 gecompenseerd, groen uit EU).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Calculeer de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Sluit het pakket online af, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze is gelinkt aan jou, en niet op basis van een adres. Liever wel wisselen van pakket? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Idzega.

Bouw je een nieuw huis? Gas, water en elektra registreer je bij Mijnaansluiting.nl. Soms doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een pakket voor stroom is gepast wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ben je al bekend met Pure Energie, Eneco, Greenchoice, Essent, NLE of Budget Energie, Oxxio, Qurrent, Energiedirect.nl, Powerpeers? Hieronder tref je de veel afgesloten energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden gebruikt gas en elektriciteit. De kosten variëren wel per gezin. De maandelijkse energienota schommelt tussen €90 tot €190. Eenvoudig de gas licht kosten berekenen? Dit kan met behulp van onze handige energievergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Idzega vegelijken. Hieronder bekijk jij de gemiddelde kosten voor veel voorkomende woningtypes en aantal inwoners. Betaal ik nu relatief veel? Bekijk jouw rekening van de energiemaatschappij, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Idzega. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Onderstaand tref je het doorsnee- energieverbruik in de regio Súdwest-Fryslân.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €101,25 €122,5 €130,75 €140,5
Tussenwoning €108 €141,5 €155,25 €163
Hoekwoning €132,25 €152 €166,5 €177
2 onder 1 kap €147,25 €170,5 €182 €191,5
Vrijstaand €178,75 €197,75 €214 €222,75
Doorsnee €123,5 €147,25 €160,5 €170,5

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. In de regel is de “schuldige” de netbeheerder (o.a. Endinet Groep). Vaak wordt dit veroorzaakt door onderhoud aan de netwerken. Doorgaans is een stroomprobleem binnen enkele uren verholpen. Wanneer je zonder stroom zit is er al snel paniek. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Idzega? Dit is nooit exclusief te wijten aan Allure Energie of Vandebron: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De uitgaven aan energie beperken kan op verschillende manieren. Bijgaand tref je 3 tips waarmee jij aan de slag kan.

 1. Minder energie gebruiken
  Nu starten? Minder elektriciteit verbruiken is het eerste wat je kunt doen. Zoals “het huis verwarmen met kookwarmte ” en “Je vriezer waterpas zetten.” Of neem een HR-ketel van Nefit, AWB, Atag, Remeha of Vaillant.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie moet je niet vergeten! Neem kortlopende energiecontracten met een hoge welkomstkorting. Jij zoekt dat eenvoudig door middel van ons zoekscript.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen zorgt voor een hoge gasrekening. Vandaag de dag kan je profiteren van velerlei milieuvriendelijke producten die goedkoop verwarmen. Onder andere pelletkachel, zonnepanelen, biomassaketel, zonneboiler, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

In Holland zien we steeds meer leveranciers die gas en stroom leveren. Welk stroombedrijf moet ik kiezen? Dat ligt aan jouw persoonlijke wensen. Wil jij graag uitstekende service, groen gas en groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Vind alles uit over energiepakket Bergeijk vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Is prijs het enige dat telt? Selecteer dan moeiteloos de scherpste energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul je postcode en het verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij doorzoekt eenvoudig de goedkoopste aanbieder (die levert in Friesland) voor jouw situatie.

Duurzaam gas en groene stroom

Wil jij vooral dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Markeer dan de “duurzame energie” optie. Een andere optie is te zoeken naar pakketten voor elektra en gas op basis van o.a. CO2 gecompenseerd gas, windenergie, zonne-energie, groene stroom uit EU.

Uitstekende beoordeling

Opvallend veel consumenten kiezen voor goede klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, deskundige specialisten, en duidelijke voorwaarden is wenselijk. Om dit te weten te komen check je het eindcijfer en betrouwbare recensies van klanten voor energiebedrijven Idzega.

Overstappen

Elke aanbieder van energie wil nieuwe gebruikers. Een andere abonnement nemen (overstappen) is niet altijd mogelijk omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Check eerst jouw huidige energiecontract. Vervolgens kan je pas het energie-oversluiten regelen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar additieve voorlichting aangaande zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Idzega kan probleemloos via internet. Men kan kiezen uit B2B contracten. De kosten worden weergegeven zowel in als uit de BTW. Een ondernemer mag de BTW zakelijk aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook wanneer men investeert in onder andere zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor bedrijven zijn een stuk scherper dan de particuliere tarieven. Het voordeel kan toenemen op het moment dat je een heleboel gas en elektriciteit gebruikt. Een pluspunt aangaande ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afsluiten. Een deel van eigen privégebruik kan men opgeven als bedrijfskosten. Start nu ook met gas en stroom in Stad aan ’t Haringvliet afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Meer en meer zakelijke gebruikers maken de keuze voor zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Idzega is ook mogelijk door te gaan voor milieuvriendelijke oplossingen zoals bijv. infraroodpanelen, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook fabrieken de gaskraan dicht moeten draaien. Conclusie: privé gasvrij wonen maar ook bedrijfsgebouwen. Op deze manier neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Idzega vergelijken Makkelijk & snel een gas & elektra abonnement aanvragen en afsluiten