Gas en licht vergelijken Bergeijk Nu energiebedrijven vergelijken en bespaar wel €285


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energiekosten. En energie is zeker niet goedkoop. Voornamelijk het gas kom je weer tegen in je energierekening. Hierdoor is het beslist niet onverstandig om na te gaan welke energieaanbieder voor jou het voordeligst is. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Bergeijk vergelijken? Vul postcode + huisnummer + geschatte verbruik in. D.m.v. onze tool kun je zonder problemen de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens bekijk je vandaag nog de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Bergeijk [Update april 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – met afstand – de basis voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht bestel je niet aan de hand van een alles-in-één pakket. Het water sluit je af via het waterbedrijf uit de omgeving Bergeijk (bijv. Evides). Gas en licht afsluiten in Bergeijk is gewoon mogelijk bij één aanbieder. Middels deze website tref jij de goedkoopste. Hoe doe ik dit? Volg de stappen hieronder (of check overstappen Westland Infra).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Noord-Brabant).
  2. Geef een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Filter op de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Kies het soort stroom (groen uit NL, wind, co2 gecompenseerd, zon, groen uit EU).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor april 2024.
  6. Calculeer de voordeligste energie aanbieder.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op de woning. Liever wel wisselen van pakket? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Bergeijk.

Bouw je een nieuw huis? Gas, water en elektriciteit regel je via www.mijnaansluiting.nl. Mogelijk doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een contract voor stroom volstaat bij een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten april 2024

Ben je al bekend met Pure Energie, Vattenfall, NLE, Eneco, Greenchoice of Oxxio, Budget Energie, ENGIE, Qurrent, Energiedirect.nl? Onderstaand vind je actuele meest gekozen pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten voor energie fluctueren behoorlijk per huis. Het doorsnee maandelijkse voorschot varieert tussen €90 tot €190. Binnen no-time jouw gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen aan de hand van de contract vergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Benieuwd naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Bergeijk vegelijken. Onderstaand vind jij de nominale tarieven voor populaire soorten huizen en huishoudens. Klopt dit met mijn lasten? Download jouw rekening van de energieaanbieder, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Bergeijk. Betaal jij op dit moment te veel? In de tabel detecteer je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Bergeijk.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €101,5 €122,5 €131,5 €142
Tussenwoning €109,25 €139,5 €155,5 €163,75
Hoekwoning €129,75 €152,25 €166,25 €176,75
2 onder 1 kap €145,5 €167,5 €184,5 €193
Landhuis €178,75 €200 €212,5 €223,75
Modaal €123 €144,5 €160 €169,25

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Normaal is de “schuldige” de netbeheerder (bijvoorbeeld RENDO Netwerken). De oorzaak kan zijn onderhoudswerkzaamheden. Meestal is een elektriciteitsprobleem binnen enkele uren verholpen. Wanneer je zonder stroom zit kan dat zorgen voor veel problemen. Een storing bij de netbeheerder in Bergeijk? Het maakt niet uit of je zit bij DELTA of MAIN Energie: alle klanten krijgen ermee te maken.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De kosten van energie verminderen kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hieronder ontdek je 3 adviezen waarmee jij aan de slag kan.

 1. Gebruik energie verlagen
  Snel resultaat zien? Minder energie verbruiken is eigenlijk het meest belangrijk. Opties zijn “gebruik niet de standby modus ” en “Goed op het energieverbruik letten wanneer je een nieuw elektrisch apparaat koopt.” Of installeer een HR-ketel van Intergas, Vaillant, Atag, AWB of Nefit.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Ga voor een kort abonnement (1 jaar) met een hoge welkomstkorting. Deze vind je vandaag nog door het toepassen van onze zoekmachine.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis is niet goedkoop. Tegenwoordig kan je profiteren van veel verantwoorde producten die goedkoper in gebruik zijn. Bijvoorbeeld zonnepanelen, zonneboiler, infraroodpanelen, warmtenet, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

Op dit moment heb je de keuze uit veel bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke energie-aanbieder past bij mij? Dat ligt aan je wensen en behoeften. Hecht jij waarde aan een goede klantenservice, groen gas en groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Vind alles uit over energiepakket Sint Odiliënberg vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer in dat geval snel de betaalbaarste leverancier van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul jouw verbruik in, en filter vervolgens op prijs. Jij ontdekt gemakkelijk de goedkoopste leverancier (die werken in Noord-Brabant) die past bij jullie energieconsumptie.

Groene stroom en gas

Wil jij vooral dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Sorteer dan natuurlijk de mogelijkheid “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar gas + stroom pakketten met onder andere groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas.

Beste recensies

Veel huishoudens willen de beste klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en duidelijke omschrijvingen is onmisbaar. Daarvoor lees je het cijfer en betrouwbare recensies van afnemers voor energiebedrijven Bergeijk.

Overstappen

Elke energiemaatschappij wil nieuwe gebruikers. Overstappen van energie is niet altijd mogelijk omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Bekijk eerst het einde van je contracttermijn. Hierna kan jij pas het oversluiten definitief maken. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar additieve informatie aangaande zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Bergeijk werkt moeiteloos online. Er zijn flink wat speciale zakelijke abonnementen. De prijzen zijn uitgesplitst in bruto en netto prijzen. Bedrijven kunnen het BTW bedrag terugvragen. Doorgaans kan dat ook in het kader van bestelling voor o.a. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor zakelijke klanten zijn vaak gunstiger dan die voor consumenten. Het voordeel kan sterk oplopen wanneer je een hoop gas en elektriciteit consumeert. Een pluspunt aangaande ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afsluiten. Het onderdeel van eigen privégebruik mag je aftrekken van je winst. Nu ook online: gas en stroom in Lemmer afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Meer en meer zakelijke gebruikers kiezen voor windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Bergeijk? Doe dit door te investeren in duurzame producten zoals pelletkachels, biomassaketels, infraroodpanelen en warmtepompen. In de nabije maanden zal ook de zakelijke wereld niet langer gebruik maken van gas. Oftewel: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als op kantoor. Op basis daarvan draagt iedereen bij aan minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Bergeijk vergelijken Probleemloos een gas & elektra contract aanvragen en afsluiten