Gas en licht vergelijken Lemmer Snel leveranciers vergelijken en bespaar wel €135


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht maakt samen de energierekening. En dat is elke maand weer een tegenvaller. In het bijzonder het gas dat je verstookt kom je weer tegen in jouw energiekosten. Om die reden is het slim om te checken welke energiemaatschappij het goedkoopste is. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Lemmer vergelijken? Voer je adres en verwachte gas-licht verbruik in. Aan de hand van de energievergelijker kan je vandaag nog de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap bekijk jij eenvoudig de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Lemmer [Update juni 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het betreft hier – zonder twijfel – de meest essentiële aansluitingen voor jouw woning. Gas, water en licht bestel je niet aan de hand van één compleet abonnement. Water wordt geregeld via de betreffende leverancier actief in de buurt van De Friese Meren (dat kan zijn WML). Gas en licht afsluiten in Lemmer kan gemakkelijk bij één leverancier. D.m.v. de energievergelijker achterhaal je de meest aantrekkelijke. Maar hoe kan ik dat doen? Ga aan de slag met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over Enduris voor gas en licht).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Friesland).
  2. Maak een inschatting van gas + stroom gebruik.
  3. Filter op de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (groen uit NL, grijs, wind, groen uit EU, groen).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor juni 2024.
  6. Check het voordeligste energiebedrijf.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze is gelinkt aan jou, en is niet gebonden aan adres. Wil je toch een ander pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Lemmer.

Ga je nieuwbouwen? Gas, stroom en water vraag je aan bij MijnAansluiting. Bijwijlen doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een pakket voor stroom is passend wanneer je kiest voor het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juni 2024

Kies jij voor Greenchoice, Pure Energie, Eneco, NLE, Vattenfall of Qurrent, ENGIE, Oxxio, Energiedirect.nl, Powerpeers? In de volgende lijst bekijk je een aantal veel afgesloten pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 1 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden verbruikt gas en elektriciteit. De energiekosten variëren enorm per gezinssamenstelling. De maandelijkse energierekening ligt in de range tussen de €80 tot €195. À la minute jullie gas licht kosten berekenen? Dit kan met onze vergelijker / tools. Vul de totale energieverbruik in, en check de kosten voor elektra en gas. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Lemmer vegelijken. Hieronder tref je de doorsnee kosten voor enkele type huizen en type gezinnen. Klopt dit met mijn lasten? Bekijk jouw rekening van de energiemaatschappij, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Lemmer. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In het schema hieronder achterhaal je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio De Friese Meren.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €98,5 €123,5 €132,75 €141
Tussenwoning €107,25 €138,25 €154,75 €162,25
Hoekwoning €130 €151,75 €166,25 €179,25
2 onder 1 kap €146,75 €169,75 €181,25 €192
Vrijstaand €176,75 €197,5 €213,75 €223,75
Gemiddeld €124 €147,25 €159,5 €168,5

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Meestal heeft dit te maken met de netbeheerder (zoals Enduris). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoud aan de netwerken. Normaliter zijn elektriciteitsstoringen heel erg snel opgelost. In het geval je geen stroom kunt gebruiken is de impact direct groot. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Lemmer? Of je nu klant bent bij Budget Energie en/of HVC: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energierekening beperken kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hieronder zie je aanwijzingen om meteen te besparen op energie.

 1. Minder energie gebruiken
  Direct besparen? Jouw energieconsumptie reduceren is eigenlijk het meest belangrijk. Bijvoorbeeld “zet de verwarming uit in ruimte waar je niet bent ” en “Geen bewegende screensaver gebruiken op je computer.” Of plaats zo’n HR-ketel van Intergas, Vaillant, Remeha, AWB of Atag.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie loont! Bestel een 1 jarig contract inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Deze bekijk jij eenvoudig middels onze adviseurs.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Centrale verwarming kost veel (duur) gas. Op dit moment zijn er interessante milieuvriendelijke systemen waarbij je goedkoop uit bent. Denk aan warmtepomp, biomassaketel, zonneboiler, warmtenet, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

In Nederland zijn er verschillende aanbieders van gas en elektra. Welke energiemaatschappij is voor jou geschikt? Dat is sterk afhankelijk van wat jullie precies zoeken. Geef je de voorkeur aan betrouwbare medewerkers, schone stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Ook interessant: energiepakket De Kiel vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij vooral naar prijs? Kies dan à la minute de meest voordelig energiemaatschappij van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul je postcode en het verbruik in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je bekijkt nu de goedkoopste aanbieder (uit Friesland) voor jouw situatie.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Is het voor jou prioriteit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Markeer dan natuurlijk de mogelijkheid “duurzame energie”. Of wil jij stroom en gascontracten met 0groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, zonne-energie.

Beste beoordeling

Opvallend veel huizenbezitters hopen op een professionele klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, deskundige specialisten, en betrouwbare informatie is noodzakelijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen kijk je naar de gemiddelde cijfers en recente beoordelingen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Lemmer.

Overstappen

Elke aanbieder van energie zoekt niet consumenten. Overstappen naar een nieuw contract is soms niet toegestaan door de geldende opzegtermijn. Bekijk om die reden het einde van je contracttermijn. Hierna kan jij pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additionele advies over zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Lemmer gaat ogenblikkelijk via internet. Men kan kiezen uit speciale zakelijke abonnementen. De prijzen worden weergegeven in bruto en netto prijzen. Een ondernemer mag de BTW zakelijk aftrekken. Dit wordt ook gedaan in het kader van bestelling voor producten als zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor bedrijven zijn altijd gunstiger dan wat normale huishoudens betalen. Kortingen kunnen groter worden zodra je extra veel gas en elektriciteit gebruikt. Een pluspunt voor ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afsluiten. Een gedeelte van je privégebruik kan jij aftrekken van je winst. Start nu ook met gas en stroom in Ven-Zelderheide afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Meer en meer bedrijven willen investeren in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Lemmer is ook mogelijk door geld te steken in verantwoorde oplossingen zoals infraroodpanelen, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal ook de industrie de gaskraan dicht moeten draaien. Oftewel: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als ondernemingen. Zo draag jij je steentje bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Lemmer vergelijken Vandaag nog een gas & elektra abonnement aanvragen + afsluiten