Gas en licht vergelijken Rijssen Direct energiemaatschappijen vergelijken en bespaar tot €105


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht vormt samen de energiekosten. En energie is zeker niet goedkoop. Met name het gas waarmee je jouw huis verwarmt drukt zwaar op de energienota. Hierdoor is het geen gek idee om te bekijken welke energiemaatschappij de laagste prijzen hanteert. Vlug gas en licht leveranciers in Rijssen vergelijken? Voer je adres en verbruiksgegevens in. D.m.v. onze tool kun jij moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend tref jij binnen no-time de goedkoopste energiemaatschappij. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Rijssen [Update juli 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – verreweg – de meest vitale voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen aan de hand van één compleet abonnement. Water wordt geregeld via het drinkwaterbedrijf werkzaam rondom Rijssen-Holten (dat kan zijn Duneo). Gas en licht afsluiten in Rijssen kan gelukkig wel bij één bedrijf. Aan de hand van de gaslicht-vergelijker ontdek je het pakket met de laagste prijs. Hoe dat werkt? Doorloop snel het 7-stappen model (of bezoek maandelijkse kosten E.ON).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Overijssel).
  2. Maak een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Selecteer de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (zon, groen uit EU, grijs, co2 gecompenseerd, groen uit NL).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor juli 2024.
  6. Spot de goedkoopste energieleverancier.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en is niet gebonden aan adres. Willen jullie wel een andere contract? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Rijssen.

Nieuwbouw? Gas, water en elektriciteit regel je via MijnAansluiting. Mogelijk doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een pakket voor stroom kan volstaan bij zo’n warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten juli 2024

Ken jij NLE, Vattenfall, Pure Energie, Eneco, Greenchoice of Powerpeers, Energiedirect.nl, Qurrent, Oxxio, Budget Energie? In de volgende lijst detecteer je de meest gekozen pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument verbruikt gas en elektriciteit. De kosten voor energie verschillen aanzienlijk per woning. De maandelijkse tarieven / nota bedraagt tussen de €110 en €220. Direct jouw gas licht kosten berekenen? Dat doe je aan de hand van de vergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Rijssen vegelijken. Onderstaand ontdek je de modale prijzen voor verschillende soorten huizen en huishoudens. Scoor ik hoog of laag? Bekijk jouw rekening van de energieleverancier, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Rijssen. Betaal jij op dit moment te veel? In onderstaand schema achterhaal jij een inschatting van het energieverbruik in de regio Rijssen-Holten.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101,5 €123 €130,5 €141,75
Tussenwoning €107,75 €139,75 €154,25 €164,75
Hoekwoning €131,75 €152,25 €167,5 €178,75
2 onder 1 kap €145,5 €170,5 €183,5 €194,25
Landhuis €178,75 €200,5 €213,5 €223,75
Gemiddeld €121,25 €145,75 €159 €168,25

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Gewoonlijk is de “schuldige” de netbeheerder (o.a. Endinet Groep). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoud aan de netwerken. Normaal is zo’n storing binnen een paar minuten verholpen. Op het moment dat er geen stroom is, is er al snel paniek. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Rijssen? Of je nu klant bent bij Energieflex of Qurrent: alle huishoudens vallen hieronder.

Zo bespaar je op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energierekening minimaliseren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Bijgaand vind je tips & tricks voor een lagere energierekening.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Snel resultaat zien? Minder energie verbruiken is inherent aan een lagere nota. Zoals “gebruik alleen A++ producten ” en “De gordijnen dicht doen.” Of bestel de HR-ketel van AWB, Intergas, Remeha, Nefit of Vaillant.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie moet je niet vergeten! Selecteer een 1 jaar abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dat zoek jij eenvoudig door gebruik van onze vergelijkingen.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen is gewoon duur. Heden ten dage kun jij gebruik maken van interessante milieuvriendelijke oplossingen die goedkoper in gebruik zijn. O.a. zonnepanelen, warmtenet, infraroodpanelen, zonneboiler, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

In Holland zijn er flink wat aanbieders van gas en elektra. Welke aanbieder past bij mij? Hiervoor moet je kijken naar wat jullie precies zoeken. Hecht jij waarde aan een goede klantenservice, groene stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Huizinge vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Kies dan eenvoudig de goedkoopste maatschappij van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul je postcode en het verbruik in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij vindt probleemloos de goedkoopste leverancier van gas licht (werkzaam in Overijssel) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Wil jij vooral dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Selecteer hiervoor de “duurzame energie” optie. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar gas + stroom pakketten op basis van bijvoorbeeld windenergie, groene stroom uit NL, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas.

Goede reviews

Sommige woningeigenaren gaan voor hoogstaande klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en duidelijke omschrijvingen is noodzakelijk. Om hier achter te komen neem je als uitganspunt de gemiddelde cijfers en recentelijke beoordelingen van andere consumenten voor energiebedrijven Rijssen.

Overstappen

Elke energieleverancier zoekt niet consumenten. Een andere abonnement nemen (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt omdat je aan een contract vastzit. Bestudeer altijd de voorwaarden in het contract. Start pas hierna met het oversluiten definitief maken. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je extra info inzake zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Rijssen kan ogenblikkelijk in een online omgeving. We zien steeds meer unieke zakelijke abonnementen. De energietarieven worden weergegeven inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk de betaalde BTW terugvorderen. Ook particulieren kunnen dat als men een aankoop doet van bijv. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn aanzienlijk betaalbaarder dan die voor consumenten. Kortingen kunnen hoger worden zodra je een hoop gas en elektriciteit verbruikt. Het grote voordeel bij ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting bestellen. Een gedeelte van je privégebruik kun men dan als zakelijke kosten opvoeren. Start nu ook met gas en stroom in Blokker afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Meer en meer ondernemers willen investeren in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Rijssen is ook mogelijk door te beleggen in duurzame installaties zoals bijvoorbeeld biomassaketels, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook bedrijven niet langer gebruik maken van gas. Dus: zowel thuis gasvrij wonen als op kantoor. Door dit toe te passen neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een schoner milieu.

Energiepakketten Rijssen vergelijken Vandaag nog een licht & gas contract aanvragen & afsluiten