Gas en licht vergelijken Huizinge Direct energieleveranciers vergelijken en bespaar tot €225


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en stroom / elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de energiekosten. En dat is soms best een flink bedrag. In de eerste plaats het gas waarmee je jouw huis verwarmt beïnvloedt jouw energienota. Om die reden is het verstandig om te achterhalen welke energieaanbieder de laagste prijzen hanteert. Snel gas en licht leveranciers in Huizinge vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en geschatte verbruik in. Middels de energievergelijker kan je gemakkelijk de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens vind je direct de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Huizinge [Update mei 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – verreweg – de meest elementaire voorzieningen in een huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen via 1 combinatie abonnement. Water krijg je van het drinkwaterbedrijf actief in de buurt van Loppersum (denk hierbij aan Vitens). Gas en licht afsluiten in Huizinge kan gemakkelijk bij één aanbieder. Via gaslichtafsluiten.nl detecteer je het meest betaalbare contract. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Volg het advies van onze experts (of lees verder over Endinet Groep prijzen).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Groningen).
  2. Maak een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Filter op een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Klik op het type energieopwekking (zon, groen uit EU, co2 gecompenseerd, wind, groen uit NL).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Klik op het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Bestel het pakket online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en is niet gebonden aan adres. Toch overstappen? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Huizinge.

Bouw je een nieuw huis? Gas, elektra en water registreer je bij MijnAansluiting. Mogelijk is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een stroompakket is voldoende wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Wil jij graag bij Vattenfall, Essent, Eneco, NLE, Greenchoice of ENGIE, Powerpeers, Budget Energie, Qurrent, Oxxio? Hierna zie je onze meest gekozen stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Ecostroom + Gas
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument nuttigt gas en elektriciteit. De energiekosten verschillen wel per huis. Het doorsnee maandelijkse voorschot ligt in de range tussen de €115 – €225. Eenvoudig jullie gas licht kosten berekenen? Doe dit met onze vergelijker / tools. Voer jouw geschatte verbruik in, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Huizinge vegelijken. Onderstaand tref jij mogelijke gas-licht kosten voor populaire soorten woningen en grootte van bewoners. Betaal ik nu relatief veel? Bekijk jouw rekening van de energieleverancier, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Huizinge. Betaal jij op dit moment te veel? Via de volgende tabel ontdek je het doorsnee- energieverbruik in de regio Loppersum.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €101 €123 €130,25 €140,5
Tussenwoning €107,25 €141,5 €154 €165
Hoekwoning €132,5 €152,25 €168,25 €178
2 onder 1 kap €146,75 €170 €183,25 €192,75
Villa €177 €200,5 €212,75 €223
Gemiddeld €121,75 €147,25 €158,25 €171,5

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. In de regel heeft dit te maken met de netbeheerder (bijv. Cogas). De oorzaak kan zijn netuitbreidingen. Normaliter zijn elektriciteitsstoringen in enkele ogenblikken beëindigd. Als de stroom uitvalt is de impact direct groot. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Huizinge? Of je nu stroom afneemt bij DELTA en/of Vandebron: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energierekening verminderen kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hieronder zie je 3 adviezen om vandaag nog te besparen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Gelijk profiteren? Jouw energieconsumptie reduceren is eigenlijk het meest belangrijk. Zoals “zet de verwarming uit in ruimte waar je niet bent ” en “Geen gloeilampen gebruiken, maar spaarlampen of ledlampen.” Of plaats zo’n HR-ketel van Nefit, AWB, Intergas, Atag of Remeha.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is interessant! Ga voor een (kort) 1 jarig abonnement met een hoge welkomstkorting. Deze vind je probleemloos door middel van onze specialisten.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Centrale verwarming zorgt voor een hoge gasrekening. Vandaag de dag bestaan er verschillende milieuvriendelijke producten die goedkoop verwarmen. Zoals warmtenet, warmtepomp, zonnepanelen, biomassaketel, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra past bij mij?

In ons land vind je diverse maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welk bedrijf past bij mij? Hiervoor moet je kijken naar jouw persoonlijke wensen. Hecht jij waarde aan vriendelijke klantenservice, schone stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Lees nu verder over energiepakket Bemmel vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer dan eenvoudig de betaalbaarste energie-aanbieder van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul je postcode en het verbruik in, en filter vervolgens op prijs. Je treft meteen de goedkoopste aanbieder (actief in Groningen) voor jouw situatie.

Groenste gas en elektriciteit

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Neem dan de “duurzame energie” bron. Of zoek specifiek naar stroom en gascontracten op basis van bijvoorbeeld CO2 gecompenseerd gas, windenergie, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL.

Hoogste waardering

Steeds meer Nederlanders kiezen voor goede klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en heldere communicatie wil iedereen. Hiervoor kijk je naar het cijfer en de laatste recensies van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Huizinge.

Overstappen

Elke leverancier van energie zoekt niet consumenten. Overstappen van energie kan niet altijd door de aanwezige opzegtermijn. Bestudeer om die reden de datum dat je contract afloopt. Ga pas daarna jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij additionele informatie met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Huizinge kan ogenblikkelijk door het internet. Er is een heel scala aan pakketten voor de zakelijke markt. De energiekosten kun je vinden zowel in als uit de BTW. Bedrijven kunnen de betaalde BTW terugvorderen. Dit wordt ook gedaan wanneer men investeert in o.a. zonnepanelen. De energiekosten van bedrijven zijn altijd goedkopervergeleken met de reguliere prijzen. Het voordeel kan toenemen zodra je veel gas en elektriciteit consumeert. Een leuke bijkomstigheid voor ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afsluiten. Een deel van eigen privégebruik kan je aftrekken als kosten voor het bedrijf. Nu ook online: gas en stroom in Spannum afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Een groeiend aantal zakelijke klanten zijn geïnteresseerd in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Huizinge? Dat kan door te beleggen in verantwoorde oplossingen als zonneboilers, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal ook de zakelijke wereld afscheid nemen van het gas. Conclusie: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook ondernemingen. Hierdoor neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een beter milieu.

Energiepakketten Huizinge vergelijken Direct een elektra & gas abonnement afsluiten & aanvragen