Gas en licht vergelijken Spannum Nu energieleveranciers vergelijken en bespaar €220


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de energienota. En energie is zeker niet goedkoop. Voornamelijk het verstookte gas zie je terug in jouw energierekening. Vandaar is het goed om te bekijken welke energieleverancier de laagste prijzen hanteert. Snel gas en licht leveranciers in Spannum vergelijken? Geef je woongegevens & geschatte verbruik in. Middels gaslichtafsluiten.nl kun je vandaag nog de kosten van gas licht berekenen. Daarna vind jij eenvoudig de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Spannum [Update april 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het gaat hier om – verreweg – de meest onmisbare voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen op basis van één compleet abonnement. Water neem je af bij het drinkwaterbedrijf werkzaam rondom Littenseradiel (bijv. Waternet). Gas en licht afsluiten in Spannum kan gelukkig wel bij één aanbieder. Aan de hand van gaslichtafsluiten.nl zie je de goedkoopste. Maar op welke manier kan dat? Gebruik het bijgaande stappenplan (of bekijk vergelijk direct Liander).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Geef je adresgegevens in (Friesland).
  2. Maak een inschatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (wind, grijs, groen uit EU, groen uit NL, groen).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Check de voordeligste energieleverancier.
  7. Bestel het pakket online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze is gelinkt aan jou, en niet op de woning. Overstappen is altijd mogelijk. Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Spannum.

Ga je nieuwbouwen? Gas, stroom en water aanvragen gaat via de website mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een pakket voor stroom is genoeg wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten april 2024

Ken jij Greenchoice, Essent, Vattenfall, Eneco, Pure Energie of Budget Energie, Powerpeers, Qurrent, Energiedirect.nl, Oxxio? In de opsomming tref jij onze top gas licht pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 3 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen gebruikt gas en elektriciteit. De kosten variëren aanzienlijk per huishouden. Het doorsnee maandelijkse voorschot ligt tussen de €110 tot €180. Snel jouw gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk door gebruik te maken van de tariefvergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Spannum vegelijken. Onderstaand achterhaal jij de gemiddelde kosten voor enkele soorten huizen en huishoudens. Hoe verhoudt mijn energierekening? Check jouw energierekening, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Spannum. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Hierna achterhaal je het geschatte energieverbruik in de regio Littenseradiel.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €98,75 €122 €132,75 €141,25
Tussenwoning €107,75 €138,25 €154,75 €162,5
Hoekwoning €130,25 €149,75 €167,25 €179,5
2 onder 1 kap €145 €167,5 €183,25 €191,75
Landhuis €179,25 €199,25 €212,25 €223,75
Gemiddeld €122,5 €145,5 €158,5 €168,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. In de regel is de “schuldige” de netbeheerder (bijvoorbeeld Coteq Netbeheer). De oorzaak is vaak te vinden in geplande onderbrekingen. Normaliter is een stroomprobleem binnen enkele uren weggewerkt. Wanneer je zonder stroom zit is er al snel paniek. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Spannum? Of je nu klant bent bij Clean Energy of UnitedConsumers: alle klanten krijgen ermee te maken.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De energielasten minimaliseren is te doen op diverse manieren. Op deze website vind jij suggesties waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verminder je energieverbruik
  Snel resultaat zien? Minder elektriciteit verbruiken is inherent aan een lagere nota. O.a. “nemen van ledverlichting ” en “Zet de wasmachine na het wassen helemaal uit als er nog lampjes blijven branden.” Of neem een HR-ketel van Intergas, Vaillant, AWB, Remeha of Nefit.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie kan snel uit! Bestel een 1 jaar abonnement met een hoge welkomstkorting. Je zoekt dit ogenblikkelijk aan de hand van onze zoekmachine.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken is niet goedkoop. Op dit moment is er keuzen uit aantrekkelijke “groene” energiebronnen die goedkoper in gebruik zijn. Bijvoorbeeld warmtepomp, zonneboiler, warmtenet, zonnepanelen, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier moet ik kiezen?

In Nederland kan jij kiezen uit veel aanbieders van gas en elektra. Welke energie-aanbieder past bij mij? Dat ligt aan jouw persoonlijke wensen. Vind je zaken belangrijk als vriendelijke klantenservice, duurzame energie of kijk jij enkel naar de prijs? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Legemeer vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer in dat geval zonder problemen de meest voordelig aanbieder van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul jouw verbruik in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij achterhaald moeiteloos de goedkoopste aanbieder van gas licht (actief in Friesland) passen bij je energiegebruik.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Vind jij het belangrijk dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Sorteer dan de mogelijkheid “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar gas en elektra abonnementen op basis van bijvoorbeeld windenergie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, zonne-energie.

Beste klantervaring

Meer en meer contractanten gaan voor hoogstaande klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, vakbekwame experts, en duidelijke voorwaarden zijn belangrijk. Hiervoor kan je kijken naar het eindcijfer en betrouwbare reviews van klanten voor energiebedrijven Spannum.

Overstappen

Elke aanbieder van energie wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een nieuw contract kan niet altijd omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Inspecteer daarom het einde van je contracttermijn. Vervolgens kan je pas het oversluiten definitief maken. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je aanvullende advies ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Spannum gaat nu via de pc. Als ondernemer heb je de keuze uit abonnementen voor de zakelijke markt. De prijzen kun je vinden met en zonder BTW. Bedrijven kunnen de 21% BTW weer terugvragen. Dit wordt ook gedaan als men een aankoop doet van o.a. zonnepanelen. De energiekosten van bedrijven zijn regelmatig goedkoperdan die voor consumenten. Het voordeel kan sterk oplopen wanneer je meer gas en elektriciteit inkoopt. Groot voordeel betreffende ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting aanvragen. Een stukje van het privégebruik mag je opgeven als bedrijfskosten. Start nu ook met gas en stroom in Den Ham afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Steeds meer ondernemingen kiezen voor windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Spannum is ook mogelijk door te investeren in groene installaties als infraroodpanelen, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. Binnen enkele jaren zullen ook fabrieken van het gas afgaan. Samengevat: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook bedrijfsgebouwen. Zo draag jij met jouw business bij aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Spannum vergelijken Makkelijk & snel een stroom & gas abonnement aanvragen & afsluiten