Gas en licht vergelijken Blokker Direct energieleveranciers vergelijken en bespaar €185


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energiekosten. Dit kan aardig in de papieren lopen. Vooral het gas dat je verstookt drukt zwaar op je energierekening. Hierom is het geen gek idee om te controleren welke energiemaatschappij de beste aanbieding heeft. Nu gas en licht leveranciers in Blokker vergelijken? Vul jouw locatie en verwachte gas-licht verbruik in. Door gebruik te maken van deze website kan jij moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Hierna vind jij direct de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Blokker [Update mei 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – met afstand – de meest essentiële aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht bestel je niet via een totaal abonnement. Water krijg je van een specifieke waterleverancier in de provincie Hoorn (denk hierbij aan Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Blokker is gewoon mogelijk bij één organisatie. Geholpen door gaslichtafsluiten.nl achterhaal jij de goedkoopste. Hoe dat werkt? Start direct met de stappen hieronder (of check actie Anode Energie).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Noord-Holland).
  2. Geef een schatting van gas + stroom gebruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bepaal de energie afkomst (wind, groen uit NL, zon, groen uit EU, grijs).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Check de voordeligste energieleverancier.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op basis van een adres. Willen jullie wel een andere contract? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Blokker.

Nieuwbouw? Gas, water en elektriciteit registreer je bij MijnAansluiting. Soms is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een contract voor stroom is genoeg bij zo’n warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ben je al bekend met Essent, Eneco, Pure Energie, Vattenfall, Greenchoice of ENGIE, Powerpeers, Qurrent, Energiedirect.nl, Budget Energie? In de opsomming bekijk jij onze scherpe energie-abonnementen.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 3 jaar
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin gebruikt gas en elektriciteit. De energiekosten verschillen wel per woning. De kostenpost voor energie (maandelijks) ligt in de range tussen de €80 en €200. À la minute jouw gas licht kosten berekenen? Doe dit middels onze gaslicht-vergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk de kosten van gas en elektra. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Blokker vegelijken. Via de volgende tabel zie je aannemelijke energiekosten voor veel voorkomende klasse woningen en gezinssamenstellingen. Scoor ik hoog of laag? Download jouw energierekening, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Blokker. Betaal ik veel voor gas en elektra? Hieronder vind je het verwachte energieverbruik in de regio Hoorn.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99,25 €121,75 €133,25 €141,5
Tussenwoning €106,75 €138,5 €154,75 €163,25
Hoekwoning €132,25 €150,25 €168,25 €176,5
2 onder 1 kap €145,25 €170,5 €183,75 €192,25
Landhuis €179,5 €198,75 €212,5 €224,5
Standaard €123,75 €144,75 €161,5 €171,25

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. In de regel heeft dit te maken met de netbeheerder (o.a. Liander). Dit komt vaak door onderhoudswerkzaamheden. In de regel is zo’n elektriciteitsstoring in enkele ogenblikken verholpen. Wanneer je zonder stroom zit kan dat zorgen voor veel problemen. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Blokker? Of je nu stroom afneemt bij DELTA en NLE: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bezuinigen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De kosten van energie reduceren is mogelijk op verschillende wijzes. Op deze pagina zie je aanwijzingen voor een lagere energierekening.

 1. Verminder je energieverbruik
  Vandaag nog aan de slag? Je energieverbruik verminderen is het eerste wat je kunt doen. Voorbeelden zijn “haal opladers uit het stopcontact ” en “De vriezer niet te dicht tegen de muur aanzetten.” Of installeer een HR-ketel van Intergas, AWB, Atag, Nefit of Vaillant.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is zeker ons advies! Bestel kortlopende energiecontracten met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dat zoek jij gemakkelijk op basis van onze specialisten.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Centrale verwarming verstookt een hoop duur gas. Op dit moment is er keuzen uit veel “groene” installaties die goedkoop verwarmen. Onder andere warmtenet, biomassaketel, warmtepomp, zonnepanelen, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

In ons land hebben we een hele scala aan aanbieders van stroom en gas. Welk energiebedrijf is het beste? Dat is sterk afhankelijk van wat jij belangrijk vindt. Wil jij graag een goede klantenservice, groene stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Spannum vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer dan nu de gunstigste leverancier van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul je postcode en het verbruik in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij ontdekt snel de goedkoopste leverancier van gas licht (actief in Noord-Holland) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Vind jij het belangrijk dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Kies dan de “duurzame energie” optie. Of wil jij gas + stroom pakketten met onder andere groene stroom uit NL, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, windenergie.

Beste ratings

Steeds meer consumenten hopen op een professionele klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, medewerkers met kennis, en betrouwbare informatie wil iedereen. Om hier achter te komen kijk je naar het klantcijfer en betrouwbare beoordelingen van huidige contractanten voor energiebedrijven Blokker.

Overstappen

Elke aanbieder van energie zoekt niet consumenten. Overstappen naar een nieuw contract is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de geldende opzegtermijn. Analyseer hierom de datum dat je contract afloopt. Ga pas daarna het oversluiten definitief maken. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij extra informatie ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Blokker kan probleemloos door het internet. Er bestaan hiervoor unieke zakelijke abonnementen. De energiekosten vind je uiteengezet inclusief en exclusief BTW. Bedrijven kunnen de 21% BTW weer terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook wanneer men investeert in bijv. zonnepanelen. De stroomtarieven van zakelijke klanten zijn altijd gunstiger dan wat normale huishoudens betalen. De compensatie kan sterk oplopen zodra je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit inkoopt. Een leuke bijkomstigheid aangaande ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afnemen. Het onderdeel van eigen privégebruik mag je aftrekken als kosten voor het bedrijf. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Loenersloot afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Meer en meer bedrijven zijn geïnteresseerd in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Blokker kan natuurlijk door te investeren in “groene” producten zoals zonneboilers, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zullen ook bedrijven het gasverbruik moeten terugdringen. Dus: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als ondernemingen. Hierdoor neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor de energierevolutie.

Energiepakketten Blokker vergelijken Probleemloos een gas & stroom contract afsluiten en aanvragen