Gas en licht vergelijken Punthorst Vergelijk alle leveranciers en bespaar tot €135


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energienota. En dat is soms best een flink bedrag. Hoofdzakelijk het gas waarmee je jouw huis verwarmt drukt zwaar op de energienota. Hierom loont het om te analyseren welke energieaanbieder een aantrekkelijk contract aanbiedt. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Punthorst vergelijken? Geef je woongegevens plus verbruik in. D.m.v. onze tool kan je moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap tref jij vandaag nog de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Punthorst [Update maart 2023]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het gaat hier om – zonder twijfel – de belangrijkste voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht bestel je niet via één compleet abonnement. Water wordt geregeld via het waterbedrijf in de provincie Staphorst (voorbeelden zijn Vitens). Gas en licht afsluiten in Punthorst kan gelukkig wel bij één organisatie. D.m.v. deze website tref jij het meest betaalbare contract. Maar hoe kan ik dat doen? Start direct met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over energie-aanbieder Qurrent).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Selecteer eerst je locatie (Overijssel).
  2. Geef een schatting van je energieconsumptie.
  3. Kies een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (groen uit NL, groen uit EU, co2 gecompenseerd, zon, groen).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor maart 2023.
  6. Zoek naar de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Sluit het pakket online af, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op de woning. Wil je toch een ander pakket? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Punthorst.

Ga je nieuwbouwen? Gas, water en elektra registreer je bij MijnAansluiting. Soms is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een elektriciteitspakket is gepast bij een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten maart 2023

Kiezen jullie voor NLE, Pure Energie, Vattenfall, Essent, Greenchoice of Powerpeers, Budget Energie, Qurrent, Energiedirect.nl, ENGIE? Hieronder tref jij onze kwalitatieve gas licht pakketten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin gebruikt gas en elektriciteit. De energiekosten variëren wel per huishouden. De maandelijkse energierekening varieert tussen €120 tot €230. Nu jullie gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk via onze handige energievergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Weetgraag naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Punthorst vegelijken. Via de volgende tabel tref jij de gemiddelde energiekosten voor populaire woningtypes en type gezinnen. Betaal ik nu relatief veel? Check jouw energierekening, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Punthorst. Betaal jij op dit moment te veel? Hieronder tref jij het verwachte energieverbruik in de regio Staphorst.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100,75 €122 €132 €143,25
Tussenwoning €108 €139,25 €153,75 €163
Hoekwoning €129,5 €150,75 €166,75 €178,75
2 onder 1 kap €147,25 €167,5 €183,5 €192,75
Bungalow €176,5 €198,75 €213,5 €224,25
Standaard €123,75 €145,25 €159,75 €168,75

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Meestal is de “schuldige” de netbeheerder (bijv. Liander). De oorzaak kan zijn onderhoudswerkzaamheden. Vaak is zo’n elektriciteitsstoring in no-time verholpen. Als de stroom uitvalt is er al snel paniek. Een storing bij de netbeheerder in Punthorst? Dit is niet afhankelijk van Energiedirect.nl en Leon Zeewolde: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bespaartips voor gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De uitgaven aan energie verminderen kan op verschillende manieren. Op deze website achterhaal je tips & tricks waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verminder je energieverbruik
  Gelijk profiteren? Minder stroom consumeren is eigenlijk het meest belangrijk. Voorbeelden zijn “de was ophangen i.p.v. de droger gebruiken ” en “Zorg dat er geen lampjes blijven branden als je de vaatwasser uit zet.” Of koop een HR-ketel van Nefit, Atag, AWB, Remeha of Intergas.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie loont! Neem kortlopende energiecontracten waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Dat regel je gemakkelijk met onze specialisten.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Water opwarmen is gewoon duur. Op het ogenblik kan je profiteren van allerlei duurzame systemen waarbij je goedkoop uit bent. Zoals warmtenet, zonneboiler, zonnepanelen, infraroodpanelen, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier kiezen?

In ons land vind je veel aanbieders van stroom en gas. Welke stroomleverancier past bij mij? Dit wordt bepaald door waar jij waarde aan hecht. Vind je zaken belangrijk als uitstekende service, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of juist het goedkoopste energiecontract? Mensen zochten ook naar: energiepakket Hitzum vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij vooral naar prijs? Bezoek dan vandaag nog de meest voordelig maatschappij van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Vul de gevraagde data in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij achterhaald moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas en elektra (die levert in Overijssel) voor jullie verbruikt.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Vind jij het belangrijk dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Markeer dan natuurlijk als bron “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar gas + stroom pakketten op basis van bijvoorbeeld groene stroom uit EU, windenergie, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas.

Uitstekende recensies

Meer en meer mensen hopen op een professionele klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een snelle service, en transparantie zijn belangrijk. Om daarvan een goed beeld te krijgen lees je het cijfer en actuele meningen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Punthorst.

Overstappen

Elke leverancier van energie wil graag extra afnemers. Overstappen naar een nieuw contract is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de geldende opzegtermijn. Bestudeer als eerste de einddatum van je contract. Vervolgens kan je pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additieve voorlichting over zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Punthorst werkt zonder problemen in een online omgeving. Men kan kiezen uit abonnementen voor de zakelijke markt. De kosten kunnen gevonden worden inclusief en exclusief BTW. Bedrijven kunnen de BTW aftrekken. Ook particulieren kunnen dat bij het aankopen van producten als zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn regelmatig scherper vergeleken met de reguliere prijzen. Het voordeel kan flink oplopen zodra je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit verbruikt. Het grote voordeel aangaande ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting inkopen. Het aandeel van eigen privégebruik kun je dan opgeven als bedrijfskosten. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Bemelen afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Een groeiend aantal zakelijke klanten zijn geïnteresseerd in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Punthorst kan natuurlijk door te investeren in verantwoorde systemen zoals zonneboilers, infraroodpanelen, biomassaketels en warmtepompen. In de toekomst zal ook de industrie het gasverbruik moeten terugdringen. Dus: zowel thuis gasvrij wonen als de bedrijven. Op basis daarvan kan de zakelijke wereld iets doen aan een schoner milieu.

Energiepakketten Punthorst vergelijken Direct een gas & elektra contract afsluiten en aanvragen