Gas en licht vergelijken Overasselt Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar wel €175


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energierekening. Dit kan aardig in de papieren lopen. Vooral het gas waarmee je jouw huis verwarmt kom je weer tegen in de energienota. Om die reden is het verstandig om te controleren welke energieleverancier een aantrekkelijk contract aanbiedt. Moeiteloos gas en licht leveranciers in Overasselt vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en verbruik in. Op basis van de vergelijker kan je als consument à la minute de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap detecteer je binnen no-time de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Overasselt [Update juni 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het gaat hier om – met afstand – de meest essentiële voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen middels één compleet abonnement. Water neem je af bij de betreffende leverancier in de provincie Heumen (denk hierbij aan Oasen). Gas en licht afsluiten in Overasselt kan gelukkig wel bij één leverancier. Via de gaslicht-vergelijker achterhaal jij het pakket met de laagste prijs. Maar op welke manier kan dat? Doorloop snel het 7-stappen model (of bezoek energiebedrijf Noordelijk Lokaal Duurzaam).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Gelderland).
  2. Bereken jouw energieverbruik.
  3. Bepaal een kort- of lange termijn contract.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (grijs, zon, groen uit NL, wind, groen).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Check de voordeligste energieleverancier.
  7. Bestel het pakket online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze is gelinkt aan jou, en niet gebonden aan het adres. Willen jullie wel een andere contract? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Overasselt.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, stroom en water kan je aanvragen bij MijnAansluiting. Zo af en toe kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een pakket voor elektriciteit is afdoende wanneer je kiest voor het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juni 2024

Wil jij graag bij NLE, Greenchoice, Essent, Pure Energie, Eneco of Oxxio, ENGIE, Budget Energie, Qurrent, Powerpeers? In de volgende lijst achterhaal je de kwalitatieve pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 4 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin maakt gebruik van gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten verschillen behoorlijk per gezin. Gemiddelde maandafrekening ligt in de range tussen de €80 tot €190. Onmiddellijk de gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk middels de contract vergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk de kosten van gas en elektra. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Overasselt vegelijken. Onderstaand vind je mogelijke prijzen voor veel voorkomende woningtypes en huishoudens. Scoor ik hoog of laag? Check jouw energienota, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Overasselt. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In onderstaand schema vind je het doorsnee- energieverbruik in de regio Heumen.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,25 €123 €133,25 €143
Tussenwoning €106,5 €140,75 €153,75 €162,5
Hoekwoning €129,25 €150 €168,25 €178,5
2 onder 1 kap €146,5 €168,5 €182,75 €194,25
Vrijstaand €176,75 €200,25 €215 €222
Doorsnee €124,5 €146,25 €158,75 €171

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Normaal is de boosdoener de netbeheerder (als. Stedin). De oorzaak kan zijn inspectie of onderhoud. Meestal is een stroomprobleem in no-time opgelost. Als de stroom uitvalt kun je nog maar weinig kanten op. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Overasselt? Of je nu klant bent bij Energiedirect.nl en HVC: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De energielasten beperken is te doen op diverse manieren. Op deze website bekijk jij tips & tricks om vandaag nog te besparen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Gelijk profiteren? Minder energie verbruiken is het meest voor de hand liggend. Mogelijkheden zijn “korter douchen ” en “Zet de droger na het wassen helemaal uit als er nog lampjes blijven branden.” Of neem een HR-ketel van Nefit, Remeha, Intergas, Vaillant of Atag.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is zeker ons advies! Bestel een 1 jaar abonnement waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Dat vind jij zonder problemen via onze tools.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Centrale verwarming is een kostbaar proces. Vandaag de dag kan je profiteren van aantrekkelijke verantwoorde installaties die op lage kosten draaien. Zoals biomassaketel, zonnepanelen, pelletkachel, warmtenet, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

Tegenwoordig zijn er verschillende aanbieders van stroom en gas. Welke leverancier is voor jou geschikt? Dit heeft te maken met wat jij belangrijk vindt. Vind je zaken belangrijk als goede hulp en ondersteuning, groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Lees nu verder over energiepakket Helvoirt vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Is prijs het enige dat telt? Selecteer in dat geval snel de gunstigste maatschappij van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Vul de vergelijker volledig in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij doorzoekt zonder problemen de goedkoopste maatschappij (actief in Gelderland) voor jullie verbruikt.

Duurzaam gas en groene stroom

Hecht jij waarde aan het feit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Neem daarvoor de “duurzame energie” optie. Een andere optie is te zoeken naar gas en elektra abonnementen met bijv. groene stroom uit EU, windenergie, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas.

Uitstekende reviews

Een groeiend aantal consumenten willen de beste klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, deskundige specialisten, en betrouwbare informatie is onmisbaar. Om dit te weten te komen kan je kijken naar het cijfer en recente meningen van afnemers voor energiebedrijven Overasselt.

Overstappen

Elke aanbieder van energie is blij met nieuwe klanten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is niet altijd mogelijk door de geldende opzegtermijn. Bestudeer als eerste de datum dat je contract afloopt. Ga pas daarna jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan extra details over zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Overasselt kan à la minute in een online omgeving. Je kunt kiezen uit unieke zakelijke abonnementen. De energiekosten vind je uiteengezet zowel in als uit de BTW. Ondernemers kunnen namelijk de 21% BTW weer terugvragen. Ook particulieren kunnen dat wanneer men investeert in o.a. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor bedrijven zijn altijd voordeliger dan wat normale huishoudens betalen. Het voordeel kan flink oplopen zodra je een hele hoop gas en elektriciteit consumeert. Groot voordeel bij ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting inkopen. Een stukje van eigen privégebruik mag je opgeven als bedrijfskosten. Nu ook online: gas en stroom in Bakel afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Meer en meer ondernemers zien heil in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Overasselt? Dat kan door geld te steken in verantwoorde systemen zoals o.a. infraroodpanelen, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. Over een aantal jaren zullen ook fabrieken het gasverbruik moeten terugdringen. Samengevat: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als op zakelijke locaties. Hierdoor kan de zakelijke wereld iets doen aan een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Overasselt vergelijken Eenvoudig een gas & elektra contract afsluiten + aanvragen