Gas en licht vergelijken Bakel Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar €230


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de energiekosten. En energie is zeker niet goedkoop. Bovenal het verstookte gas drukt zwaar op je energierekening. Daarom is het verstandig om te achterhalen welke energieaanbieder de laagste prijzen hanteert. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Bakel vergelijken? Geef je woongegevens plus verbruiksgegevens in. Door gebruik te maken van gaslichtafsluiten.nl kan jij eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend vind je moeiteloos de goedkoopste energieleverancier. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Bakel [Update maart 2023]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het gaat hier om – met afstand – de meest vitale voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen via één verzamel contract. Het water sluit je af via de verantwoordelijke wateraanbieder uit de omgeving Gemert-Bakel (dit zijn organisaties als Oasen). Gas en licht afsluiten in Bakel is gewoon mogelijk bij één partij. Aan de hand van de vergelijker bekijk je het meest betaalbare contract. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Begin nu met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over opzeggen HVC).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Noord-Brabant).
  2. Maak een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Filter op het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Kies het soort stroom (grijs, groen uit EU, groen uit NL, wind, co2 gecompenseerd).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor maart 2023.
  6. Kies de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Sluit het pakket online af, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op de woning. Wil je toch een ander pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Bakel.

Ga je nieuwbouwen? Gas, elektra en water aanvragen gaat via Mijn Aansluiting. Soms is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een abonnement voor stroom is zat bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten maart 2023

Weet je alles al van NLE, Essent, Eneco, Vattenfall, Greenchoice of Budget Energie, Oxxio, ENGIE, Powerpeers, Qurrent? In de kolommen hierna ontdek je de veel bestelde stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actie
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Modelcontract stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument gebruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten verschillen nogal per woning. De maandelijkse energienota bedraagt tussen de €90 en €150. Vandaag nog de gas licht kosten berekenen? Dat kan met de contract vergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Bakel vegelijken. In de tabel vind je de doorsnee tarieven voor populaire soorten huizen en grootte van bewoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Bekijk jouw rekening van de energiemaatschappij, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Bakel. Betaal ik veel voor gas en elektra? Via de volgende tabel tref je het verwachte energieverbruik in de regio Gemert-Bakel.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €100,5 €121 €133,5 €142,5
Tussenwoning €108,25 €139,75 €155 €163,75
Hoekwoning €132 €152 €167,25 €177,75
2 onder 1 kap €145,25 €168 €184,25 €192
Landhuis €177,5 €198 €214,75 €224,5
Modaal €122,5 €144,5 €158,5 €169,25

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Normaal heeft dit te maken met de netbeheerder (denk aan Stedin). Dit komt vaak door onderhoud en reconstructie. Doorgaans zijn elektriciteitsstoringen heel erg snel gefixt. Wanneer je zonder stroom zit is er al snel paniek. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Bakel? Het maakt niet uit of je zit bij Energiedirect.nl en Oxxio: alle klanten krijgen ermee te maken.

Zo bespaar je op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energielasten minimaliseren is mogelijk op verschillende wijzes. Op deze website bekijk jij tips & tricks voor een lagere energierekening.

 1. Minder energie gebruiken
  Gelijk profiteren? Jouw energieconsumptie reduceren is eigenlijk het meest belangrijk. Zoals “beperkt elektrisch bijverwarmen ” en “Doe de koelkast zo veel mogelijk gesloten.” Of bestel de HR-ketel van AWB, Nefit, Atag, Vaillant of Remeha.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie moet je niet vergeten! Ga voor een 1 jaar abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Dat regel je snel met onze adviseurs.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Je huis verwarmen is niet goedkoop. Vandaag de dag is er keuzen uit veel milieuvriendelijke oplossingen die veel minder stroom gebruiken. Bijv. warmtenet, zonneboiler, infraroodpanelen, warmtepomp, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra is voor mij geschikt?

In ons land werken diverse bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke maatschappij is het beste? Dat is sterk afhankelijk van wat jij belangrijk vindt. Hecht jij waarde aan vriendelijke klantenservice, groen gas en groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Scherpenisse vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Bezoek dan vlug de gunstigste energieleverancier van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul de vergelijker volledig in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij vindt eenvoudig de goedkoopste aanbieder van gas licht (uit Noord-Brabant) voor jouw situatie.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Is het voor jou prioriteit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Markeer daarvoor de optie “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar gas en elektra abonnementen op basis van bijvoorbeeld zonne-energie, groene stroom uit NL, windenergie, CO2 gecompenseerd gas.

Uitstekende beoordeling

Een groeiend aantal woningeigenaren gaan voor hoogstaande klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, medewerkers met kennis, en heldere communicatie wil iedereen. Daarvoor lees je de gemiddelde cijfers en actuele meningen van klanten voor energiebedrijven Bakel.

Overstappen

Elke aanbieder van energie zoekt natuurlijk meer contractanten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is niet altijd mogelijk omdat je aan een contract vastzit. Bestudeer om die reden jouw huidige energiecontract. Start pas hierna met jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar aanvullende details over zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Bakel kan gemakkelijk via internet. Er bestaan hiervoor unieke zakelijke abonnementen. De prijzen kun je vinden zowel in als uit de BTW. Bedrijven kunnen de betaalde BTW terugvorderen. Doorgaans kan dat ook bij het aankopen van bijv. zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruik zijn soms goedkoperdan het tarief voor de normale consument. Het voordeel kan groter worden als je een boel gas en elektriciteit gebruikt. De meerwaarde aangaande ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting bestellen. Een stukje van het privégebruik mag jij aftrekken als kosten voor het bedrijf. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Kruiningen afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Het is een trend: bedrijven gaan voor zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Bakel is ook mogelijk door te gaan voor duurzame energiebronnen als biomassaketels, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal de zakelijke markt het gasverbruik moeten terugdringen. Dus: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook ondernemingen. Zo kan de zakelijke wereld iets doen aan minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Bakel vergelijken Vandaag nog een gas & elektra abonnement aanvragen & afsluiten