Gas en licht vergelijken Helvoirt Direct energieleveranciers vergelijken en bespaar wel €285


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energiekosten. En dat is soms best een flink bedrag. Hoofdzakelijk het gas waarmee je jouw huis verwarmt zie je terug in jouw energiekosten. Vandaar is het slim om te bekijken welke energiemaatschappij de beste aanbieding heeft. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Helvoirt vergelijken? Geef je woongegevens en energieverbruik in. Geholpen door deze website kan je zonder problemen de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap detecteer je snel de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Helvoirt [Update april 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – zonder twijfel – de meest essentiële voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht bestel je niet aan de hand van een alles-in-één pakket. Water krijg je van het drinkwaterbedrijf werkzaam rondom Haaren (denk hierbij aan Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Helvoirt doe je wel bij één aanbieder. Via de vergelijker achterhaal je het pakket met de laagste prijs. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Begin nu met het advies van onze experts (of lees verder over Engie abonnement).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Noord-Brabant).
  2. Bereken gas + stroom gebruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Kies het soort stroom (grijs, zon, co2 gecompenseerd, groen, wind).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor april 2024.
  6. Bepaal het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze is gelinkt aan jou, en niet gebonden aan het adres. Liever wel wisselen van pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Helvoirt.

Bouw je een nieuw huis? Gas, elektriciteit en water regel je via www.mijnaansluiting.nl. Bijwijlen is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een contract voor elektriciteit is zat wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten april 2024

Ben je al bekend met Greenchoice, NLE, Eneco, Vattenfall, Essent of Budget Energie, Oxxio, Powerpeers, Energiedirect.nl, ENGIE? Hieronder tref je een aantal populaire pakketten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden verbruikt gas en elektriciteit. De kosten wisselen behoorlijk per huis. De maandelijkse energienota schommelt tussen €75 – €175. Meteen jouw gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk door gebruik te maken van de tariefvergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Weetgraag naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Helvoirt vegelijken. Onderstaand detecteer je geschatte gas-licht kosten voor verschillende type huizen en grootte van bewoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Check jouw rekening van de energiemaatschappij, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Helvoirt. Betaal ik veel voor gas en elektra? Onderstaand achterhaal je het geschatte energieverbruik in de regio Haaren.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €100,5 €121 €132 €141,5
Tussenwoning €108 €139,75 €153,75 €164,25
Hoekwoning €131,5 €149,75 €168,25 €178,25
2 onder 1 kap €147 €168 €181,25 €193
Vrijstaand €178,75 €200 €214,75 €221,25
Modaal €123,75 €146,5 €159,75 €170,25

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Meestal is de “schuldige” de netbeheerder (bijv. RENDO Netwerken). Vaak wordt dit veroorzaakt door inspectie of onderhoud. Doorgaans zijn stroomproblemen heel erg snel opgelost. Als de stroom uitvalt schieten mensen gauw in de stress. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Helvoirt? Dit is niet afhankelijk van E.ON en Vattenfall: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De maandelijkse energierekening omlaag bijstellen kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Op deze pagina vind jij suggesties die je direct kan toepassen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Vandaag nog aan de slag? Minder energie verbruiken is het meest voor de hand liggend. Mogelijkheden zijn “zet de verwarming uit in ruimte waar je niet bent ” en “Laat je eten eerst koud worden voordat je het in de koelkast zet.” Of neem een HR-ketel van Vaillant, AWB, Intergas, Nefit of Remeha.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Bestel een (kort) 1 jarig abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Je zoekt dit moeiteloos door middel van onze specialisten.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis is niet goedkoop. Tegenwoordig zijn er allerlei duurzame producten waarbij je goedkoop uit bent. O.a. infraroodpanelen, warmtepomp, pelletkachel, warmtenet, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra past bij mij?

Tegenwoordig zijn er een hoop verschillende leveranciers die gas en stroom leveren. Welke leverancier past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van waar jij waarde aan hecht. Geef je de voorkeur aan betrouwbare medewerkers, schone stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Ook interessant: energiepakket Amstelveen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij vooral naar prijs? Kies in dat geval meteen de meest voordelig leverancier van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de gevraagde data in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je detecteert eenvoudig de goedkoopste leverancier van gas en stroom (werkzaam in Noord-Brabant) passen bij je energiegebruik.

Groenste gas en elektriciteit

Wil jij vooral dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Kies dan uiteraard de mogelijkheid “duurzame energie”. Of willen jullie pakketten van gas en stroom op basis van bronnen als groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, windenergie.

Goede recensies

Steeds meer Nederlanders eisen een uitstekende klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en geen kleine lettertjes is wenselijk. Om dit te weten te komen lees je het klantcijfer en recente comments van afnemers voor energiebedrijven Helvoirt.

Overstappen

Elke aanbieder van energie wil graag extra afnemers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de aanwezige opzegtermijn. Controleer daarom jouw huidige energiecontract. Start pas hierna met het energiecontract oversluiten. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je extra advies m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Helvoirt kan moeiteloos via internet. Er zijn flink wat B2B contracten. De kosten worden weergegeven met en zonder BTW. Bedrijven mogen de 21% BTW weer terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook bij het aankopen van o.a. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn een stuk voordeliger dan wat normale huishoudens betalen. De bonus kan hoger worden als je een hoop gas en elektriciteit verbruikt. Een pluspunt aangaande ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afnemen. Een gedeelte van eigen privégebruik mag men opvoeren als bedrijfskosten. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Scherpenisse afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Het is een goede ontwikkeling: ondernemingen willen investeren in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Helvoirt? Doe dit door te kiezen voor duurzame energiebronnen zoals pelletkachels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zullen ook fabrieken de gaskraan dicht moeten draaien. Conclusie: zowel thuis gasvrij wonen als bedrijfsgebouwen. Hierdoor kan de zakelijke wereld iets doen aan een schonere wereld.

Energiepakketten Helvoirt vergelijken Eenvoudig een gas & licht abonnement afsluiten & aanvragen