Gas en licht vergelijken Ouwsterhaule Nu leveranciers vergelijken en bespaar wel €190


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht maakt samen de energiekosten. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Hoofdzakelijk het verstookte gas beïnvloedt jouw energiekosten. Hierdoor is het beslist niet onverstandig om te achterhalen welke energiemaatschappij de laagste prijzen hanteert. Snel gas en licht leveranciers in Ouwsterhaule vergelijken? Geef je woongegevens plus verbruiksgegevens in. Middels onze tool kan je nu de kosten van gas licht berekenen. Hierna ontdek je ogenblikkelijk de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Ouwsterhaule [Update juni 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – zonder twijfel – de meest essentiële aansluitingen voor jouw woning. Gas, water en licht bestel je niet in één verzamel contract. De wateraansluiting bestel je bij de verantwoordelijke wateraanbieder in de regio De Friese Meren (dat kan zijn Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Ouwsterhaule kan gelukkig wel bij één organisatie. Door middel van deze website tref je de goedkoopste. Maar hoe kan ik dat doen? Ga aan de slag met het advies van onze experts (of lees verder over energiebedrijf NLE).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Friesland).
  2. Geef een schatting van je energieconsumptie.
  3. Selecteer een kort- of lange termijn contract.
  4. Kies het soort stroom (zon, groen uit EU, wind, groen, grijs).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor juni 2024.
  6. Calculeer de voordeligste energieleverancier.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op jouw huis. Overstappen is altijd mogelijk. Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Ouwsterhaule.

Nieuwbouw? Gas, elektra en water registreer je bij de website mijnaansluiting.nl. Soms is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een stroompakket is zat wanneer je kiest voor het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten juni 2024

Weet je alles al van Essent, Pure Energie, NLE, Greenchoice, Vattenfall of ENGIE, Oxxio, Budget Energie, Qurrent, Powerpeers? In de opsomming ontdek je de scherpe gas en stroom pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen gebruikt gas en elektriciteit. De energiekosten fluctueren aanmerkelijk per huis. De kostenpost voor energie (maandelijks) bedraagt tussen de €75 en €200. Moeiteloos jouw gas licht kosten berekenen? Doe dit aan de hand van de vergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk de kosten van gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Ouwsterhaule vegelijken. Onderstaand zie je aannemelijke energiekosten voor diverse soorten huizen en huishoudens. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Check jouw rekening van de energieleverancier, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Ouwsterhaule. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In onderstaand schema bekijk jij het gemiddelde energieverbruik in de regio De Friese Meren.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99 €121,25 €130,75 €141,5
Tussenwoning €107,5 €141,25 €153 €164,5
Hoekwoning €132,25 €151,5 €169 €177
2 onder 1 kap €144,5 €168,25 €183,25 €192,5
Landhuis €176,25 €200 €214,75 €223
Modaal €123,25 €146,25 €158,75 €170

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Dikwijls heeft dit te maken met de netbeheerder (denk aan RENDO Netwerken). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoud en reconstructie. Gebruikelijk is een elektriciteitsprobleem binnen enkele uren beëindigd. Als de stroom uitvalt is er al snel paniek. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Ouwsterhaule? Dit is nooit exclusief te wijten aan Allure Energie en Vrijopnaam: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De energierekening reduceren kan op verschillende manieren. Bijgaand detecteer je 3 tips voor een lagere energierekening.

 1. Minder energie gebruiken
  Direct besparen? Minder stroom consumeren is het meest voor de hand liggend. O.a. “zet de verwarming uit in ruimte waar je niet bent ” en “Gebruik zoveel mogelijk het daltarief, als je gebruikmaakt van een piek- en daltarief.” Of installeer een HR-ketel van Nefit, Remeha, Intergas, Atag of AWB.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie loont! Ga voor kortlopende energiecontracten met hoge bonus voor nieuwe klanten. Je zoekt dit ogenblikkelijk d.m.v. onze tools.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis kost veel (duur) gas. Op dit moment bestaan er velerlei verantwoorde systemen waarbij je goedkoop uit bent. Zoals zonnepanelen, pelletkachel, warmtepomp, infraroodpanelen, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

In ons land zijn er verschillende aanbieders van gas en elektra. Welke energiemaatschappij past bij mij? Dat ligt aan jouw persoonlijke wensen. Zoeken jullie een goede klantenservice, groen gas en groene stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Helmond vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Is prijs het enige dat telt? Kies in dat geval nu de scherpste maatschappij van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul de vergelijker volledig in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je ziet nu de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (werkzaam in Friesland) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en gas

Vind jij het belangrijk dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Kies dan uiteraard de optie “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar gas licht contracten op basis van bijv. windenergie, zonne-energie, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU.

Beste reviews

Een deel van de mensen kiezen voor goede klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, vakbekwame experts, en duidelijke omschrijvingen is noodzakelijk. Om dit te weten te komen neem je als uitganspunt het cijfer en de laatste beoordelingen van andere consumenten voor energiebedrijven Ouwsterhaule.

Overstappen

Elke energieleverancier zoekt niet consumenten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is soms niet toegestaan door de geldende opzegtermijn. Inspecteer eerst het einde van je contracttermijn. Ga pas daarna een nieuw energie-abonnement bestellen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je additieve voorlichting omtrent zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Ouwsterhaule kan zonder problemen door het internet. Je vindt veel unieke zakelijke abonnementen. De energiekosten worden omschreven in bruto en netto prijzen. Een ondernemer mag de BTW aftrekken. Dit is ook gebruikelijk bij het aankopen van producten als zonnepanelen. De stroomtarieven van bedrijven zijn regelmatig betaalbaarder dan die voor consumenten. Het voordeel kan toenemen in het geval je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit gebruikt. Het grote voordeel betreffende ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afnemen. Een gedeelte van je privégebruik kan jij aftrekken van je winst. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Baflo afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Steeds meer bedrijven kiezen voor zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Ouwsterhaule is ook mogelijk door te beleggen in groene installaties zoals bijvoorbeeld zonneboilers, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. Binnen enkele jaren zullen ook fabrieken afscheid nemen van het gas. Conclusie: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook op zakelijke locaties. Door dit toe te passen neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Ouwsterhaule vergelijken Snel online een gas & licht abonnement aanvragen en afsluiten