Gas en licht vergelijken Baflo Direct energiebedrijven vergelijken en bespaar wel €195


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energienota. Dit kan aardig in de papieren lopen. Bovenal het gas dat je verstookt drukt zwaar op jouw energiekosten. Hierom is het goed om na te gaan welke energieleverancier een aantrekkelijk contract aanbiedt. À la minute gas en licht leveranciers in Baflo vergelijken? Geef je woongegevens plus verbruik in. Aan de hand van de vergelijker kan je ogenblikkelijk de kosten van gas licht berekenen. Daarna ontdek je eenvoudig de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Baflo [Update mei 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – overduidelijk – de meest fundamentele voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen in een totaal abonnement. Water neem je af bij de verantwoordelijke wateraanbieder uit de omgeving Winsum (bijv. Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Baflo kan gelukkig wel bij één leverancier. Geholpen door de vergelijker tref je het meest betaalbare contract. Maar op welke manier kan dat? Ga aan de slag met de stappen hieronder (of check opzeggen Huismerk Energie).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Selecteer eerst je locatie (Groningen).
  2. Geef een schatting van je energieconsumptie.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Bepaal de energie afkomst (wind, groen, zon, grijs, co2 gecompenseerd).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Selecteer de voordeligste energie aanbieder.
  7. Sluit het pakket online af, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op de woning. Liever wel wisselen van pakket? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Baflo.

Nieuwbouw? Gas, elektra en water vraag je aan bij Mijn Aansluiting. Bijwijlen kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een abonnement voor stroom is passend bij zo’n warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten mei 2024

Wil jij graag bij NLE, Pure Energie, Vattenfall, Essent, Eneco of Oxxio, ENGIE, Budget Energie, Qurrent, Energiedirect.nl? In de volgende lijst detecteer je de huidige kwalitatieve pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin gebruikt gas en elektriciteit. De kosten voor energie wisselen nogal per woning. De maandelijkse tarieven / nota varieert tussen €95 tot €155. Vandaag nog de gas licht kosten berekenen? Doe dit middels de tariefvergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Meer weten over gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Baflo vegelijken. In het schema hieronder vind jij geschatte kosten voor populaire type huizen en huishoudens. Hoe verhoudt mijn energierekening? Check jouw energierekening, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Baflo. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In de tabel achterhaal jij het verwachte energieverbruik in de regio Winsum.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €98,75 €123,5 €131 €141,25
Tussenwoning €109,5 €138,5 €153,5 €165,5
Hoekwoning €129,5 €149,75 €167,5 €176,25
2 onder 1 kap €147 €168,5 €181,25 €191,25
Villa €179,5 €198,75 €213,25 €222,75
Doorsnee €121,75 €147,25 €161,5 €168,25

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Normaliter is de boosdoener de netbeheerder (bijvoorbeeld Liander). Vaak wordt dit veroorzaakt door onderhoud aan de netwerken. Normaliter zijn stroomproblemen in no-time opgelost. Wanneer je zonder stroom zit schieten mensen gauw in de stress. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Baflo? Dit is niet afhankelijk van Huismerk Energie en Qwint: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Zo bespaar je op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energielasten reduceren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hieronder tref je 3 adviezen die je direct kan toepassen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Nu starten? Je energieverbruik verminderen is het eerste wat je kunt doen. Bijvoorbeeld “een programmeerbare thermostaat ” en “Haal de opladers uit het stopcontact als je ze niet nodig hebt.” Of neem een HR-ketel van AWB, Nefit, Atag, Remeha of Intergas.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is zeker ons advies! Ga voor kortlopende energiecontracten waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Dit zoek je probleemloos door het toepassen van onze specialisten.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen verstookt een hoop duur gas. Op dit moment bestaan er meerdere verantwoorde oplossingen die op lage kosten draaien. Denk aan zonnepanelen, zonneboiler, warmtenet, infraroodpanelen, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier past bij mij?

Op dit moment zien we steeds meer leveranciers die gas en stroom leveren. Welke stroomleverancier past bij mij? Dat ligt aan wat jij belangrijk vindt. Zoeken jullie uitstekende service, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of is een lage prijs het enige dat telt? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Schermerhorn vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer in dat geval vlug de scherpste energiemaatschappij van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul de gevraagde data in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je detecteert meteen de goedkoopste aanbieder (werkzaam in Groningen) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Wil jij vooral dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Markeer dan uiteraard de “duurzame energie” optie. Of wil jij gas en elektra abonnementen op basis van bijv. groene stroom uit NL, zonne-energie, groene stroom uit EU, windenergie.

Uitstekende ratings

Enkele woningeigenaren eisen een uitstekende klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een snelle service, en heldere communicatie zijn belangrijk. Om dit te weten te komen check je het eindcijfer en nieuwe recensies van klanten voor energiebedrijven Baflo.

Overstappen

Elke leverancier van energie is blij met nieuwe klanten. Overstappen van energie kan soms lastig worden doordat je met een contract te maken hebt. Analyseer daarom jouw huidige energiecontract. Start pas hierna met jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je extra voorlichting omtrent zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Baflo kan eenvoudig via internet. Je kunt kiezen uit unieke zakelijke abonnementen. De tarieven worden weergegeven met en zonder BTW. Bedrijven mogen het BTW bedrag terugvragen. Dit wordt ook gedaan wanneer men investeert in producten als zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruik zijn een stuk gunstiger dan wat normale huishoudens betalen. Het voordeel kan groter worden als je veel gas en elektriciteit afneemt. De meerwaarde bij ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afsluiten. Een gedeelte van het privégebruik kan je opvoeren als bedrijfskosten. Start nu ook met gas en stroom in Kropswolde afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Het is een goede ontwikkeling: zakelijke klanten willen investeren in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Baflo? Dat kan door een belang te nemen in milieuvriendelijke energiebronnen als infraroodpanelen, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. Over een aantal jaren zal ook de zakelijke wereld het gasverbruik moeten terugdringen. Dus: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook ondernemingen. Hierdoor draagt iedereen bij aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Baflo vergelijken Moeiteloos een licht en gas contract aanvragen en afsluiten