Gas en licht vergelijken Oud-Alblas Snel energieleveranciers vergelijken en bespaar tot €130


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. In de eerste plaats het gas dat je verstookt beïnvloedt de energiekosten. Hierom loont het om te vergelijken welke energieleverancier voor jou voordelig is. Direct gas en licht leveranciers in Oud-Alblas vergelijken? Vul jouw locatie & verwachte gas-licht verbruik in. Middels onze tool kun jij ogenblikkelijk de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend vind jij binnen no-time de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Oud-Alblas [Update april 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het gaat hier om – verreweg – de meest essentiële aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen via één compleet abonnement. Het water sluit je af via de betreffende leverancier uit de omgeving Molenwaard (dit zijn organisaties als Vitens). Gas en licht afsluiten in Oud-Alblas kan gelukkig wel bij één aanbieder. Op basis van onze tool ontdek je het pakket met de laagste prijs. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Begin nu met het advies van onze experts (of lees verder over energieleverancier Pure Energie).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Zuid-Holland).
  2. Bereken je energieconsumptie.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een kort- of lange termijn contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (wind, co2 gecompenseerd, zon, groen, grijs).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor april 2024.
  6. Kies het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op de woning. Willen jullie wel een andere contract? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Oud-Alblas.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, elektra en water registreer je bij MijnAansluiting. Bijwijlen doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een pakket voor elektriciteit is afdoende wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten april 2024

Kies jij voor NLE, Eneco, Vattenfall, Pure Energie, Essent of Budget Energie, Powerpeers, ENGIE, Qurrent, Oxxio? In de opsomming zie je een aantal veel bestelde energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 3 jaar vast Actie
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder gezin maakt gebruik van gas en elektriciteit. Deze kosten wisselen nogal per woning. Gemiddelde maandafrekening bedraagt tussen de €105 en €240. Meteen jouw gas licht kosten berekenen? Doe dit door gebruik te maken van onze vergelijker / tools. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk de kosten van gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Oud-Alblas vegelijken. Via de volgende tabel tref je aannemelijke energiekosten voor enkele type huizen en aantal inwoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Download jouw energienota, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Oud-Alblas. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Hierna bekijk jij het geschatte energieverbruik in de regio Molenwaard.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100 €121 €131,75 €140,5
Tussenwoning €109 €140 €153,75 €163,25
Hoekwoning €131,25 €151,25 €168,25 €177,75
2 onder 1 kap €146,5 €170 €183 €191,75
Villa €179,25 €197,5 €213 €222
Standaard €123,5 €145,25 €161,25 €169

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Normaal heeft dit te maken met de netbeheerder (bijvoorbeeld Enduris). Vaak wordt dit veroorzaakt door onderhoud en reconstructie. Gewoonlijk is een elektriciteitsprobleem in no-time opgelost. Als je geen stroom hebt kan dat zorgen voor veel problemen. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Oud-Alblas? Of je nu klant bent bij Fenor of Qwint: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De maandelijkse energienota minimaliseren kan op verschillende manieren. Op deze pagina detecteer je tips & tricks die je direct kan toepassen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Vandaag nog aan de slag? Jouw energieconsumptie reduceren is eigenlijk het meest belangrijk. Onder andere “het gebruik van lichtdimmers ” en “Zorg dat er geen lampjes blijven branden als je de vaatwasser uit zet.” Of bestel de HR-ketel van Vaillant, AWB, Nefit, Remeha of Atag.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Kies voor een (kort) 1 jarig abonnement waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Je regelt dat meteen door gebruik van onze adviestool.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Je huis verwarmen kost veel (duur) gas. Heden ten dage kun jij gebruik maken van allerlei groene energiebronnen die op lage kosten draaien. Onder andere pelletkachel, warmtenet, infraroodpanelen, biomassaketel, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is het beste?

In ons land werken diverse bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke energieleverancier moet ik kiezen? Dit heeft te maken met je wensen en behoeften. Hecht jij waarde aan betrouwbare medewerkers, groen gas en groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Vind alles uit over energiepakket Heerenveen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Bezoek dan nu de scherpste leverancier van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Voer jouw gegevens in, en filter vervolgens op prijs. Je detecteert vlug de goedkoopste aanbieder van gas licht (werkzaam in Zuid-Holland) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Hecht jij waarde aan het feit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Neem dan de “duurzame energie” optie. Tevens kun je uitkijken naar gas licht contracten met bijv. groene stroom uit EU, windenergie, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas.

Beste beoordeling

Een deel van de consumenten willen de beste klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en duidelijke voorwaarden is onmisbaar. Om daarvan een goed beeld te krijgen check je het cijfer en recentelijke comments van afnemers voor energiebedrijven Oud-Alblas.

Overstappen

Elke aanbieder van energie wil nieuwe gebruikers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is soms niet toegestaan omdat je aan een contract vastzit. Bekijk hierom het einde van je contracttermijn. Vervolgens kan je pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij additionele details inzake zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Oud-Alblas werkt onmiddellijk via de pc. Als ondernemer heb je de keuze uit abonnementen voor de zakelijke markt. De energiekosten worden omschreven met en zonder BTW. Ondernemers kunnen namelijk de BTW aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook als men een aankoop doet van producten als zonnepanelen. De energiekosten van bedrijven zijn altijd lager dan het tarief voor de normale consument. De bonus kan flink oplopen zodra je een hele hoop gas en elektriciteit inkoopt. Een pluspunt aangaande ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afnemen. Het onderdeel van je privégebruik kan men aftrekken als kosten voor het bedrijf. Start nu ook met gas en stroom in Appeltern afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Meer en meer bedrijven gaan voor windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Oud-Alblas? Doe dit door te kiezen voor milieuvriendelijke oplossingen zoals bijv. infraroodpanelen, pelletkachels, biomassaketels en warmtepompen. In de nabije maanden zullen ook fabrieken niet langer gebruik maken van gas. Dus: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op kantoor. Op deze manier neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor de energierevolutie.

Energiepakketten Oud-Alblas vergelijken Probleemloos een elektra & gas contract afsluiten en aanvragen