Gas en licht vergelijken Appeltern Direct energieleveranciers vergelijken en bespaar tot €190


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Overwegend het verstookte gas heeft veel invloed op de energienota. Daarom is het beslist niet onverstandig om na te gaan welke energieleverancier een aantrekkelijk contract aanbiedt. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Appeltern vergelijken? Vul postcode + huisnummer en energieverbruik in. Op basis van de vergelijker kan je als consument gemakkelijk de kosten van gas licht berekenen. Hierna achterhaal jij direct de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Appeltern [Update mei 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. We praten dan ook over – zonder twijfel – de meest belangrijke voorzieningen in een woning. Gas, water en licht bestel je niet aan de hand van één compleet abonnement. De wateraansluiting bestel je bij de verantwoordelijke wateraanbieder uit de omgeving West Maas en Waal (dat kan zijn Waternet). Gas en licht afsluiten in Appeltern doen de meesten bij één bedrijf. Door middel van de energievergelijker tref je de voordeligste. Maar hoe kan ik dat doen? Doorloop snel het 7-stappen model (of bezoek abonnementen van NLE).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Selecteer eerst je locatie (Gelderland).
  2. Maak een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Filter op een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (groen uit NL, groen, grijs, co2 gecompenseerd, wind).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Bepaal de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Regel de aanvraag online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze staat op naam, en niet op basis van een adres. Toch overstappen? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Appeltern.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektra registreer je bij Mijn Aansluiting. Mogelijk is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een contract voor elektriciteit voldoet bij zo’n warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten mei 2024

Wil jij graag bij NLE, Essent, Eneco, Greenchoice, Pure Energie of Budget Energie, Powerpeers, Qurrent, ENGIE, Energiedirect.nl? Onderstaand zie je een aantal veel gekozen energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 1 jaar
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen verbruikt gas en elektriciteit. De kosten voor energie wisselen behoorlijk per huishouden. De maandelijkse energienota ligt tussen de €120 – €190. À la minute jouw gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk met behulp van onze gaslicht-vergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en check de kosten voor elektra en gas. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Appeltern vegelijken. Hieronder bekijk jij mogelijke gas-licht kosten voor veel voorkomende soorten huizen en grootte van bewoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Neem jouw energienota, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Appeltern. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In de tabel vind jij een inschatting van het energieverbruik in de regio West Maas en Waal.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €98,75 €121,25 €133,25 €142,25
Tussenwoning €107,75 €138,25 €155 €164,25
Hoekwoning €131,25 €152,5 €167,5 €176,75
2 onder 1 kap €146,75 €170,5 €183,25 €192,75
Vrijstaand €179,25 €199,75 €215 €222,25
Gemiddeld €122,5 €145 €160,25 €168,5

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Normaliter is de boosdoener de netbeheerder (o.a. Westland Infra). De oorzaak kan zijn geplande onderbrekingen. Doorgaans is een elektriciteitsprobleem in no-time opgelost. Als de stroom uitvalt is de impact direct groot. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Appeltern? Of je nu stroom afneemt bij Anode Energie en Vandebron: iedereen wordt erdoor getroffen.

Zo bespaar je op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energierekening reduceren is mogelijk op verschillende wijzes. Hieronder vind jij suggesties om vandaag nog te besparen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Nu starten? Jouw energieconsumptie reduceren is eigenlijk het meest belangrijk. Voorbeelden zijn “de verwarming omlaag doen ” en “Overweeg een zwakkere lamp te gebruiken als je een lamp hebt met een dimmer die je nooit op de sterkste stand gebruikt.” Of plaats zo’n HR-ketel van AWB, Vaillant, Intergas, Remeha of Atag.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is erg raadzaam! Selecteer een 1 jarig contract waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Je zoekt dit nu met onze vergelijkingen.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Centrale verwarming is niet goedkoop. Op dit moment is er keuzen uit meerdere groene installaties die op lage kosten draaien. Zoals infraroodpanelen, warmtepomp, zonnepanelen, pelletkachel, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra moet ik kiezen?

In Nederland kan jij kiezen uit veel aanbieders van gas en elektra. Welk stroombedrijf is het beste? Dit wordt bepaald door wat jij belangrijk vindt. Zoeken jullie uitstekende service, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of kijk jij enkel naar de prijs? Lees nu verder over energiepakket s-Gravenzande vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Selecteer dan eenvoudig de scherpste energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de vergelijker volledig in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je ziet vlug de goedkoopste leverancier van gas licht (die werken in Gelderland) voor jouw situatie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Is het voor jou prioriteit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Selecteer dan uiteraard het filter “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar gas + stroom pakketten met o.a. windenergie, zonne-energie, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas.

Goede recensies

Steeds meer huishoudens eisen een uitstekende klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een adequate klantenservice, en duidelijke voorwaarden zijn belangrijk. Om hier achter te komen kan je kijken naar het cijfer en actuele recensies van klanten voor energiebedrijven Appeltern.

Overstappen

Elke energieleverancier zoekt natuurlijk meer contractanten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is soms niet toegestaan omdat je aan een contract vastzit. Inspecteer als eerste de datum dat je contract afloopt. Hierna kan jij pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij additieve voorlichting inzake zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Appeltern gaat vlug door het internet. Er is een heel scala aan unieke zakelijke abonnementen. De prijzen worden weergegeven inclusief en exclusief BTW. Bedrijven kunnen het BTW bedrag terugvragen. Doorgaans kan dat ook in het kader van bestelling voor bijvoorbeeld zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruik zijn soms gunstiger vergeleken met de reguliere prijzen. De korting kan toenemen in het geval je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit afneemt. Het grote voordeel t.b.v. ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afsluiten. Een gedeelte van het privégebruik kan men opgeven als bedrijfskosten. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Koedijk afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Een groeiend aantal ondernemingen zijn geïnteresseerd in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Appeltern kan natuurlijk door geld te steken in groene energiebronnen zoals bijvoorbeeld biomassaketels, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zullen ook fabrieken van het gas afgaan. Dus: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als ondernemingen. Hierdoor draag jij je steentje bij aan de energierevolutie.

Energiepakketten Appeltern vergelijken Snel een stroom & gas abonnement afsluiten en aanvragen