Gas en licht vergelijken Oterleek Nu energiemaatschappijen vergelijken en bespaar wel €195


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de energiekosten. Dit kan aardig in de papieren lopen. Met name het gasverbruik drukt zwaar op je energierekening. Daarom loont het om te controleren welke energieaanbieder de beste aanbieding heeft. Moeiteloos gas en licht leveranciers in Oterleek vergelijken? Geef je woongegevens + geschatte verbruik in. Op basis van de vergelijker kan je vandaag nog de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend bekijk jij snel de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is een fluitje van een cent. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Oterleek [Update februari 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – veruit – de meest essentiële voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen middels 1 combinatie abonnement. Water wordt geregeld via de verantwoordelijke wateraanbieder in de provincie Schermer (voorbeelden zijn Waternet). Gas en licht afsluiten in Oterleek kan gelukkig wel bij één partij. Met behulp van de energievergelijker achterhaal jij het meest betaalbare contract. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Start direct met het 7-stappen model (of bezoek energieleverancier HVC).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Noord-Holland).
  2. Bereken jouw energieverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bepaal de energie afkomst (groen uit NL, grijs, groen, wind, zon).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor februari 2024.
  6. Bepaal de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Bestel het pakket online, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op jouw huis. Wil je toch een ander pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Oterleek.

Bouw je een nieuw huis? Gas, elektriciteit en water regel je via de website mijnaansluiting.nl. Soms verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een stroompakket is afdoende bij een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten februari 2024

Kies jij voor Greenchoice, NLE, Eneco, Pure Energie, Essent of Powerpeers, Oxxio, Qurrent, Budget Energie, Energiedirect.nl? Hierna detecteer je de huidige veel bestelde stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden verbruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten variëren wel per woning. De maandelijkse energierekening ligt ergens tussen de €120 en €175. Nu de gas licht kosten berekenen? Dat kan aan de hand van onze handige energievergelijker. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en check de kosten voor elektra en gas. Meer weten over gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Oterleek vegelijken. Hieronder bekijk jij aannemelijke kosten voor populaire klasse woningen en huishoudens. Betaal ik nu relatief veel? Check jouw rekening van de energiemaatschappij, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Oterleek. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Onderstaand bekijk je het gemiddelde energieverbruik in de regio Schermer.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €100 €120,75 €131,25 €140,5
Tussenwoning €108,5 €140 €155,5 €165
Hoekwoning €131,5 €150,5 €168,25 €177,75
2 onder 1 kap €144,75 €168,75 €182 €194
Vrijstaand €177 €200,5 €212,75 €222
Standaard €123 €146,75 €159,75 €170,75

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Dikwijls ligt dit aan de netbeheerder (o.a. Coteq Netbeheer). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoudswerkzaamheden. Vaak is zo’n elektriciteitsstoring binnen een paar minuten beëindigd. Op het moment dat er geen stroom is, kun je nog maar weinig kanten op. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Oterleek? Het maakt niet uit of je zit bij Clean Energy en Qwint: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De maandelijkse energienota minimaliseren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Op deze pagina detecteer je 3 tips voor een lagere energierekening.

 1. Energiegebruik reduceren
  Vandaag nog aan de slag? Jouw energieconsumptie reduceren is het meest voor de hand liggend. Onder andere “gebruik niet de standby modus ” en “De vaatwasser zoveel mogelijk tijdens het daltarief aanzetten als je hier gebruik van maakt.” Of koop een HR-ketel van Vaillant, AWB, Atag, Intergas of Nefit.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is zeker ons advies! Kies voor een (kort) 1 jarig abonnement met een hoge welkomstkorting. Dat regel je vlug door gebruik van onze specialisten.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Je huis verwarmen is niet goedkoop. Heden ten dage vind je diverse groene systemen die goedkoper in gebruik zijn. Bijv. warmtepomp, zonneboiler, biomassaketel, warmtenet, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is voor mij geschikt?

Op dit moment kan jij kiezen uit veel maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welk bedrijf moet ik kiezen? Dit heeft te maken met wat jij belangrijk vindt. Vind je zaken belangrijk als een goede klantenservice, groen gas en groene stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Mensen zochten ook naar: energiepakket Heeg vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer in dat geval zonder problemen de scherpste leverancier van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de gevraagde data in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je detecteert ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder (actief in Noord-Holland) die past bij jullie energieconsumptie.

Groenste gas en elektriciteit

Wil jij vooral dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Kies dan uiteraard als bron “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar gas en elektra abonnementen met bijvoorbeeld groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas.

Hoogste waardering

Opvallend veel huizenbezitters hopen op een professionele klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, deskundige specialisten, en duidelijke voorwaarden is noodzakelijk. Daarvoor kijk je naar het eindcijfer en betrouwbare comments van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Oterleek.

Overstappen

Elke leverancier zoekt natuurlijk meer contractanten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) kan niet altijd omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Controleer hierom de datum dat je contract afloopt. Hierna kan jij pas het oversluiten definitief maken. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar extra informatie omtrent zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Oterleek kan meteen online. Je vindt veel abonnementen voor de zakelijke markt. De energiekosten worden omschreven zowel in als uit de BTW. Bedrijven mogen de 21% BTW weer terugvragen. Ook particulieren kunnen dat wanneer men investeert in producten als zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn altijd betaalbaarder dan de particuliere tarieven. Kortingen kunnen hoger worden wanneer je veel gas en elektriciteit consumeert. Een pluspunt bij ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afsluiten. Een stukje van eigen privégebruik mag je als zakelijke kosten opvoeren. Op gaslichtafsluiten.nl bekijk je ook gas en stroom in Anjum afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Een groeiend aantal bedrijven maken de keuze voor zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Oterleek kan natuurlijk door een belang te nemen in verantwoorde oplossingen zoals bijv. pelletkachels, infraroodpanelen, biomassaketels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal ook de industrie afscheid nemen van het gas. Kortom: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook bedrijfsgebouwen. Door dit toe te passen draag jij met jouw business bij aan de energierevolutie.

Energiepakketten Oterleek vergelijken Direct een gas & elektra abonnement afsluiten + aanvragen