Gas en licht vergelijken Anjum Direct leveranciers vergelijken en bespaar wel €330


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energienota. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Vooral het verstookte gas beïnvloedt je energierekening. Om die reden loont het om te checken welke energieleverancier een aantrekkelijk contract aanbiedt. Meteen gas en licht leveranciers in Anjum vergelijken? Voer je adres plus geschatte verbruik in. Door gebruik te maken van deze website kun jij meteen de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens vind je snel de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Anjum [Update maart 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het betreft hier – verreweg – de meest vitale aansluitingen voor jouw woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen middels één compleet abonnement. Water wordt geregeld via de betreffende leverancier in de provincie Dongeradeel (dit zijn organisaties als Evides). Gas en licht afsluiten in Anjum is gewoon mogelijk bij één aanbieder. Op basis van gaslichtafsluiten.nl ontdek je de meest aantrekkelijke. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Gebruik het advies van onze experts (of lees verder over abonnementen van Engie).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Geef je adresgegevens in (Friesland).
  2. Schat je energieconsumptie.
  3. Selecteer een kort- of lange termijn contract.
  4. Klik op het type energieopwekking (groen, groen uit NL, co2 gecompenseerd, groen uit EU, grijs).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor maart 2024.
  6. Spot de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Regel de aanvraag online, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op jouw huis. Willen jullie wel een andere contract? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Anjum.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas water en stroom aanvragen gaat via www.mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een pakket voor stroom is zat in het geval van een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten maart 2024

Ken jij Pure Energie, NLE, Greenchoice, Essent, Vattenfall of ENGIE, Oxxio, Energiedirect.nl, Qurrent, Powerpeers? Hierna vind jij actuele meest gekozen gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument nuttigt gas en elektriciteit. De energiekosten fluctueren nogal per woning. Het doorsnee maandelijkse voorschot varieert tussen €75 tot €155. Probleemloos de gas licht kosten berekenen? Doe dit door gebruik te maken van de contract vergelijker. Maak een schatting van jouw stroom- en gasverbruik, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Meer weten over gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Anjum vegelijken. In onderstaand schema tref jij geschatte prijzen voor diverse soorten woningen en gezinssamenstellingen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Neem jouw rekening van de energieleverancier, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Anjum. Betaal jij op dit moment te veel? In de tabel detecteer je het gemiddelde energieverbruik in de regio Dongeradeel.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €98,75 €121 €130,75 €143,25
Tussenwoning €107,75 €141,25 €153,5 €165,5
Hoekwoning €130,25 €150,5 €166,75 €178,5
2 onder 1 kap €147 €169,25 €184,5 €192,5
Vrijstaand €177,5 €200,5 €212,75 €222,75
Gemiddeld €123,75 €147,25 €158,5 €170,75

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. In de regel is de boosdoener de netbeheerder (bijvoorbeeld Stedin). Dit komt vaak door onderhoudswerkzaamheden. Gewoonlijk is zo’n elektriciteitsstoring in enkele ogenblikken opgelost. Op het moment dat er geen stroom is, schieten mensen gauw in de stress. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Anjum? Dit is nooit exclusief te wijten aan DELTA en Qurrent: iedereen wordt erdoor getroffen.

Zo bespaar je op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energielasten verminderen kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Op deze pagina achterhaal jij 3 adviezen om meteen te besparen op energie.

 1. Verminder je energieverbruik
  Snel resultaat zien? Minder elektriciteit verbruiken is het eerste wat je kunt doen. Onder andere “zet de verwarming uit in ruimte waar je niet bent ” en “De vaatwasser zoveel mogelijk tijdens het daltarief aanzetten als je hier gebruik van maakt.” Of bestel de HR-ketel van AWB, Vaillant, Nefit, Intergas of Atag.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is erg raadzaam! Bestel kortlopende energiecontracten waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Je zoekt dit moeiteloos door het toepassen van onze zoekmachine.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Water opwarmen is een kostbaar proces. Vandaag de dag bestaan er aantrekkelijke verantwoorde producten die veel minder stroom gebruiken. Onder andere infraroodpanelen, zonnepanelen, warmtenet, warmtepomp, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

In Nederland zien we steeds meer maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke aanbieder past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Zoeken jullie goede hulp en ondersteuning, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of juist het goedkoopste energiecontract? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Rumpt vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer dan zonder problemen de meest voordelig leverancier van stroom en gas. Hoe doe ik dat? Vul de gevraagde data in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je treft binnen no-time de goedkoopste leverancier van gas licht (die levert in Friesland) passen bij je energiegebruik.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Vind jij het belangrijk dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Selecteer daarvoor als bron “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar gas + stroom pakketten met bronnen als zonne-energie, groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, windenergie.

Beste recensies

Enkele consumenten hopen op een professionele klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een adequate klantenservice, en heldere communicatie zijn belangrijk. Daarvoor kijk je naar de gemiddelde cijfers en actuele recensies van huidige contractanten voor energiebedrijven Anjum.

Overstappen

Elke leverancier van energie wil graag extra afnemers. Overstappen van energie is soms niet toegestaan doordat je met een contract te maken hebt. Inspecteer daarom de datum dat je contract afloopt. Vervolgens kan je pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je aanvullende informatie m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Anjum kan onmiddellijk in een online omgeving. Er is een heel scala aan abonnementen voor de zakelijke markt. De tarieven worden omschreven inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk de 21% BTW weer terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook als men een aankoop doet van producten als zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruikers zijn vaak goedkoperdan wat normale huishoudens betalen. Kortingen kunnen hoger worden zodra je een hele hoop gas en elektriciteit afneemt. Groot voordeel bij ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting bestellen. Een gedeelte van eigen privégebruik kun jij dan als zakelijke kosten opvoeren. Nu ook online: gas en stroom in Kloetinge afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Opvallend veel zakelijke gebruikers investeren in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Anjum gebeurt ook door een belang te nemen in duurzame producten als pelletkachels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal de zakelijke markt de gaskraan dicht moeten draaien. Kortom: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op kantoor. Door dit toe te passen neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Anjum vergelijken Simpel een elektra & gas abonnement afsluiten en aanvragen