Gas en licht vergelijken Heeg Vergelijk alle energiebedrijven en bespaar wel €210


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht gebruik restulteert in de maandelijkse energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. Bovenal het gas dat jij gebruikt heeft veel invloed op jouw energiekosten. Hierdoor is het goed om te achterhalen welke energiemaatschappij de laagste prijzen hanteert. Meteen gas en licht leveranciers in Heeg vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en ook energieverbruik in. Middels de gaslicht-vergelijker kan je als consument gemakkelijk de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens bekijk jij binnen no-time de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Heeg [Update juli 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – verreweg – de meest fundamentele voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar aan de hand van 1 combinatie abonnement. Het water sluit je af via de betreffende leverancier actief in de buurt van Súdwest-Fryslân (bijv. Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Heeg kan gelukkig wel bij één organisatie. Geholpen door de energievergelijker ontdek je het meest betaalbare contract. Maar hoe kan ik dat doen? Gebruik het advies van onze experts (of lees verder over DELTA groene stroom).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Friesland).
  2. Bereken jouw energieverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (wind, co2 gecompenseerd, groen uit EU, groen, groen uit NL).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor juli 2024.
  6. Zoek naar de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze staat op naam, en niet op jouw huis. Liever wel wisselen van pakket? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Heeg.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektra aanvragen gaat via Mijn Aansluiting. Zo nu en dan kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een pakket voor elektriciteit is genoeg in het geval van een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten juli 2024

Ben je al bekend met Greenchoice, Eneco, Vattenfall, NLE, Pure Energie of Powerpeers, Budget Energie, Qurrent, ENGIE, Energiedirect.nl? Hieronder bekijk je onze vaak gekozen stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas 1 jaar vast Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden gebruikt gas en elektriciteit. De energiekosten variëren flink per gezinssamenstelling. De maandelijkse tarieven / nota ligt ergens tussen de €75 en €215. Meteen jouw gas licht kosten berekenen? Dat doe je via onze gaslicht-vergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Heeg vegelijken. In onderstaand schema tref jij de nominale tarieven voor verschillende type huizen en gezinssamenstellingen. Betaal ik nu relatief veel? Check jouw rekening van de energiemaatschappij, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Heeg. Betaal jij op dit moment te veel? Onderstaand ontdek je een inschatting van het energieverbruik in de regio Súdwest-Fryslân.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,5 €120,75 €130,75 €143,25
Tussenwoning €106,25 €141,5 €152,5 €165,5
Hoekwoning €132,5 €150,75 €168,25 €176,25
2 onder 1 kap €144,75 €169,75 €182,75 €194,25
Landhuis €178,25 €200,25 €214,25 €222,5
Doorsnee €123,75 €146 €159 €169,25

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Meestal komt dit door de netbeheerder (zoals Coteq Netbeheer). De oorzaak is vaak te vinden in geplande onderbrekingen. Normaal is zo’n storing binnen enkele uren verholpen. Wanneer je zonder stroom zit kan dat zorgen voor veel problemen. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Heeg? Of je nu klant bent bij Allure Energie of Qwint: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Bezuinigen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De maandelijkse energierekening verminderen is mogelijk op verschillende wijzes. Hierna detecteer je 3 tips om meteen te besparen op energie.

 1. Minder energie gebruiken
  Nu starten? Je energieverbruik verminderen is eigenlijk het meest belangrijk. Zoals “led-lampen gebruiken ” en “De waakvlam uitzette van je ketel in de zomer.” Of koop een HR-ketel van Vaillant, Atag, Intergas, Remeha of Nefit.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie moet je niet vergeten! Selecteer een 1 jarig contract met een hoge welkomstkorting. Dat vind jij vlug middels onze vergelijkingen.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water maken zorgt voor een hoge gasrekening. Tegenwoordig is er keuzen uit aantrekkelijke milieuvriendelijke systemen waarbij je goedkoop uit bent. Neem nou zonnepanelen, warmtepomp, zonneboiler, warmtenet, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

Op dit moment hebben we een hele scala aan aanbieders van gas en elektra. Welke stroomaanbieder is het beste? Dat is sterk afhankelijk van wat jullie precies zoeken. Wil jij graag vriendelijke klantenservice, groen gas en groene stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Vind alles uit over energiepakket Abbega vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Kies dan moeiteloos de betaalbaarste aanbieder van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul de vergelijker volledig in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Je detecteert moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas en elektra (die werken in Friesland) die past bij jullie energieconsumptie.

Duurzaam gas en groene stroom

Wil jij vooral dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Markeer dan natuurlijk de mogelijkheid “duurzame energie”. Of wil jij energiepakketten op basis van bronnen zoals CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, windenergie, zonne-energie.

Hoogste waardering

Een deel van de Nederlanders kiezen voor goede klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, medewerkers met kennis, en geen kleine lettertjes zijn belangrijk. Daarvoor check je het cijfer en betrouwbare beoordelingen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Heeg.

Overstappen

Elke leverancier van energie zoekt niet consumenten. Overstappen naar een nieuw contract is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de aanwezige opzegtermijn. Bestudeer daarom de einddatum van je contract. Start pas hierna met jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je meer voorlichting m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Heeg kan ogenblikkelijk door het internet. We zien steeds meer pakketten voor de zakelijke markt. De energiekosten vind je uiteengezet inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk de 21% BTW weer terugvragen. Dit wordt ook gedaan als men een aankoop doet van bijv. zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruik zijn doorgaans voordeliger dan de particuliere tarieven. Het voordeel kan toenemen op het moment dat je veel gas en elektriciteit verbruikt. Het grote voordeel betreffende ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting bestellen. Het onderdeel van je privégebruik mag jij opvoeren als bedrijfskosten. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Rumpt afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Het is een trend: ondernemingen zien heil in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Heeg gebeurt ook door geld te steken in verantwoorde producten zoals o.a. infraroodpanelen, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. In de toekomst zal ook de industrie afscheid nemen van het gas. Oftewel: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op kantoor. Hierdoor neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een schoner milieu.

Energiepakketten Heeg vergelijken Makkelijk & snel een gas & stroom contract afsluiten en aanvragen