Gas en licht vergelijken Oosterwijk Direct energiemaatschappijen vergelijken en bespaar tot €125


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht maakt samen de energierekening. En dat is soms best een flink bedrag. In de eerste plaats het gas dat jij gebruikt beïnvloedt jouw energierekening. Hierdoor loont het om na te gaan welke energieaanbieder een aantrekkelijk contract aanbiedt. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Oosterwijk vergelijken? Voer je adres en verbruik in. Middels de gaslicht-vergelijker kun jij snel de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap achterhaal jij ogenblikkelijk de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Oosterwijk [Update februari 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het betreft hier – overduidelijk – de meest cruciale voorzieningen in een huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen d.m.v. één compleet abonnement. Water krijg je van de verantwoordelijke wateraanbieder actief in de buurt van Leerdam (denk hierbij aan Duneo). Gas en licht afsluiten in Oosterwijk doe je wel bij één leverancier. Dankzij de gaslicht-vergelijker detecteer je de voordeligste. Hoe doe ik dit? Begin nu met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over vergelijk Oxxio).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Zuid-Holland).
  2. Geef een schatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bepaal de energie afkomst (groen, zon, wind, groen uit NL, grijs).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor februari 2024.
  6. Kies de goedkoopste energieleverancier.
  7. Regel de aanvraag online, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op de woning. Toch overstappen? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Oosterwijk.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, water en elektra aanvragen gaat via Mijn Aansluiting. Zo nu en dan is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een contract voor elektriciteit is zat bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten februari 2024

Ken jij Pure Energie, NLE, Greenchoice, Vattenfall, Eneco of ENGIE, Energiedirect.nl, Powerpeers, Oxxio, Qurrent? Onderstaand ontdek je de huidige veel gekozen gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en Groen gas 1 jaar vast
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument verbruikt gas en elektriciteit. De energiekosten schommelen behoorlijk per woning. De maandelijkse energielasten ligt in de range tussen de €80 tot €245. Eenvoudig jouw gas licht kosten berekenen? Dat kan door gebruik te maken van onze vergelijker / tools. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Oosterwijk vegelijken. Onderstaand bekijk jij de nominale kosten voor diverse soorten woningen en type gezinnen. Scoor ik hoog of laag? Download jouw energierekening, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Oosterwijk. Betaal jij op dit moment te veel? Hieronder bekijk jij het geschatte energieverbruik in de regio Leerdam.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €100 €122,75 €130,75 €143
Tussenwoning €109,25 €139,5 €153,25 €165,25
Hoekwoning €130 €152,5 €168,5 €179,5
2 onder 1 kap €146,5 €169,25 €184,25 €192,5
Bungalow €176,75 €198,5 €215,25 €222,5
Gemiddeld €123 €146,75 €159,5 €170,25

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Doorgaans ligt dit aan de netbeheerder (denk aan Liander). Dit is vaak toe te wijzen aan inspectie of onderhoud. Door de bank genomen is een stroomprobleem binnen enkele uren opgelost. Als de stroom uitvalt schieten mensen gauw in de stress. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Oosterwijk? Of je nu klant bent bij DELTA en Noordelijk Lokaal Duurzaam: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De energielasten omlaag bijstellen kan op verschillende manieren. Op deze pagina ontdek je 3 tips die je direct kan toepassen.

 1. Energiegebruik reduceren
  Nu starten? Minder energie verbruiken is inherent aan een lagere nota. Zoals “de was ophangen i.p.v. de droger gebruiken ” en “Een thermoskan gebruiken om je koffie warm te houden.” Of koop een HR-ketel van Vaillant, Atag, Intergas, Remeha of AWB.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie moet je niet vergeten! Neem een 1 jarig contract met een hoge welkomstkorting. Je zoekt dit nu door gebruik te maken van onze adviestool.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis kost veel (duur) gas. Heden ten dage is er keuzen uit aantrekkelijke groene installaties die veel minder stroom gebruiken. Zoals warmtepomp, biomassaketel, pelletkachel, zonnepanelen, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

In Nederland zijn er verschillende leveranciers die gas en stroom leveren. Welke stroomleverancier moet ik kiezen? Hiervoor moet je kijken naar wat jullie precies zoeken. Zoeken jullie een goede klantenservice, duurzame energie of juist het goedkoopste energiecontract? Mensen zochten ook naar: energiepakket Hantumeruitburen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Kies dan gemakkelijk de scherpste maatschappij van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Vul de gevraagde data in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je achterhaalt snel de goedkoopste leverancier van gas en stroom (werkzaam in Zuid-Holland) passen bij je energiegebruik.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Wil jij vooral dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Neem dan natuurlijk als bron “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar pakketten voor elektra en gas op basis van bronnen zoals zonne-energie, groene stroom uit NL, windenergie, groene stroom uit EU.

Uitstekende beoordeling

Meer en meer contractanten kiezen voor goede klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, medewerkers met kennis, en duidelijke omschrijvingen zijn belangrijk. Hiervoor raadpleeg je de gemiddelde cijfers en recentelijke reviews van afnemers voor energiebedrijven Oosterwijk.

Overstappen

Elke leverancier zoekt niet consumenten. Een andere abonnement nemen (overstappen) is soms niet toegestaan door de aanwezige opzegtermijn. Inspecteer altijd het einde van je contracttermijn. Vervolgens kan je pas het energie-oversluiten regelen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je additieve voorlichting omtrent zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Oosterwijk werkt eenvoudig online. Daarvoor zijn abonnementen voor de zakelijke markt. De energietarieven worden weergegeven inclusief en exclusief BTW. Bedrijven kunnen de betaalde BTW terugvorderen. Dit is ook gebruikelijk bij het aankopen van onder andere zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruik zijn een stuk goedkoperdan die voor consumenten. Het voordeel kan toenemen in het geval je veel gas en elektriciteit verbruikt. Een leuke bijkomstigheid t.b.v. ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting inkopen. Het onderdeel van eigen privégebruik mag je opvoeren als bedrijfskosten. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Allingawier afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Een groeiend aantal zakelijke gebruikers investeren in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Oosterwijk gebeurt ook door een belang te nemen in “groene” installaties als biomassaketels, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. In de toekomst zal de zakelijke markt niet langer gebruik maken van gas. Samengevat: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook de bedrijven. Op deze manier draag jij met jouw business bij aan een schoner milieu.

Energiepakketten Oosterwijk vergelijken Vandaag nog een elektra & gas abonnement aanvragen en afsluiten