Gas en licht vergelijken Hantumeruitburen Vergelijk alle leveranciers en bespaar €130


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een ander begrip voor aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht maakt samen de energienota. En energie is zeker niet goedkoop. Hoofdzakelijk het gasverbruik drukt zwaar op jouw energienota. Om die reden is het verstandig om na te gaan welke energieleverancier de beste aanbieding heeft. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Hantumeruitburen vergelijken? Geef je huisnummer, postcode & verbruik in. Via gaslichtafsluiten.nl kun je à la minute de kosten van gas licht berekenen. Hierna tref jij nu de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Hantumeruitburen [Update maart 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het betreft hier – overduidelijk – de meest essentiële aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen aan de hand van 1 combinatie abonnement. De wateraansluiting bestel je bij de verantwoordelijke wateraanbieder in de provincie Dongeradeel (dit zijn organisaties als PWN). Gas en licht afsluiten in Hantumeruitburen is gewoon mogelijk bij één leverancier. D.m.v. de energievergelijker detecteer je het meest betaalbare contract. Hoe doe ik dit? Ga aan de slag met het bijgaande stappenplan (of bekijk Fenor stroom).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Friesland).
  2. Maak een schatting van gas + stroom gebruik.
  3. Filter op de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Selecteer de gewenst stroombron (wind, groen uit EU, groen, co2 gecompenseerd, groen uit NL).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor maart 2024.
  6. Selecteer de voordeligste energieleverancier.
  7. Regel de aanvraag online, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze is gelinkt aan jou, en niet op de woning. Liever wel wisselen van pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Hantumeruitburen.

Bouw je een nieuw huis? Gas, water en elektra vraag je aan bij Mijn Aansluiting. Zo nu en dan is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een contract voor stroom is passend in het geval van een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten maart 2024

Weet je alles al van Vattenfall, Pure Energie, NLE, Eneco, Essent of Energiedirect.nl, ENGIE, Powerpeers, Oxxio, Budget Energie? Hieronder vind jij de huidige vaak gekozen energiepakketten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander consumeert gas en elektriciteit. De energiekosten wisselen nogal per woning. De maandelijkse energierekening ligt tussen de €110 – €205. Ogenblikkelijk jouw gas licht kosten berekenen? Dat kan via de contract vergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Benieuwd naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Hantumeruitburen vegelijken. In het schema hieronder tref jij de nominale kosten voor diverse type huizen en grootte van bewoners. Betaal ik nu relatief veel? Neem jouw rekening van de energieaanbieder, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Hantumeruitburen. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Onderstaand bekijk je het verwachte energieverbruik in de regio Dongeradeel.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,75 €121,5 €131,75 €143,25
Tussenwoning €109,5 €140 €154,25 €162,5
Hoekwoning €129,5 €149,25 €166,25 €179,25
2 onder 1 kap €146,5 €170 €181,5 €192,75
Vrijstaand €177,5 €199,75 €212,75 €222
Standaard €124,25 €146,75 €160,5 €169

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. In de meeste gevallen is de “schuldige” de netbeheerder (zoals Endinet Groep). Vaak wordt dit veroorzaakt door netuitbreidingen. Normaal is zo’n elektriciteitsstoring binnen enkele uren gefixt. Wanneer je zonder stroom zit is de impact direct groot. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Hantumeruitburen? Dit is niet afhankelijk van E.ON en Powerpeers: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De uitgaven aan energie reduceren is mogelijk op verschillende wijzes. Bijgaand bekijk jij aanwijzingen om vandaag nog te besparen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Gelijk profiteren? Minder energie verbruiken is eigenlijk het meest belangrijk. Zoals “nemen van ledverlichting ” en “Zet je elektrische kookplaat uit voordat het eten helemaal klaar is.” Of bestel de HR-ketel van Vaillant, Remeha, AWB, Atag of Nefit.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is erg raadzaam! Selecteer kortlopende energiecontracten met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Dat zoek jij binnen no-time door middel van onze adviseurs.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis is een kostbaar proces. Op dit moment vind je allerlei groene installaties die veel minder stroom gebruiken. Neem nou warmtenet, biomassaketel, pelletkachel, zonnepanelen, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

In Nederland zien we steeds meer leveranciers die gas en stroom leveren. Welke stroom maatschappij past bij mij? Dit wordt bepaald door wat jullie precies zoeken. Geef je de voorkeur aan vriendelijke klantenservice, duurzame energie of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Vind alles uit over energiepakket Zwanenburg vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Selecteer dan moeiteloos de goedkoopste leverancier van gas en stroom. Hoe vind ik die? Vul de gevraagde data in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je vindt probleemloos de goedkoopste leverancier (actief in Friesland) die past bij jullie energieconsumptie.

Groenste gas en elektriciteit

Wil jij vooral dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Markeer dan natuurlijk de “duurzame energie” bron. Of wil jij gas + stroom pakketten met bronnen als groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, zonne-energie.

Hoogste klantervaring

Meer en meer huizenbezitters hopen op een professionele klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een adequate klantenservice, en duidelijke voorwaarden wil iedereen. Om hier achter te komen kan je kijken naar de gemiddelde cijfers en betrouwbare comments van klanten voor energiebedrijven Hantumeruitburen.

Overstappen

Elk energiebedrijf is blij met nieuwe klanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is niet altijd mogelijk door de aanwezige opzegtermijn. Controleer altijd de einddatum van je contract. Start pas hierna met het energie-oversluiten regelen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar extra details betreft zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Hantumeruitburen gaat nu door het internet. Je kunt kiezen uit B2B contracten. De energietarieven kun je vinden inclusief en exclusief BTW. ZZP’ers mogen het BTW bedrag terugvragen. Ook particulieren kunnen dat als men een aankoop doet van bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruikers zijn soms goedkoperdan die voor consumenten. De korting kan sterk oplopen zodra je meer dan standaard gas en elektriciteit afneemt. Groot voordeel voor ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting inkopen. Een gedeelte van het privégebruik kun jij dan aftrekken als kosten voor het bedrijf. Start nu ook met gas en stroom in Rijswijk afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Het is een goede ontwikkeling: zakelijke klanten investeren in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Hantumeruitburen gebeurt ook door te gaan voor milieuvriendelijke oplossingen zoals o.a. pelletkachels, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal de zakelijke markt het gasverbruik moeten terugdringen. Dus: zowel thuis gasvrij wonen als bedrijfsgebouwen. Op basis daarvan draag jij met jouw business bij aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Hantumeruitburen vergelijken Simpel een gas & licht contract afsluiten + aanvragen