Gas en licht vergelijken Ommel Direct energieleveranciers vergelijken en bespaar wel €310


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht vormt samen de energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. In de eerste plaats het verstookte gas kom je weer tegen in de energiekosten. Om die reden is het geen gek idee om te vergelijken welke energieleverancier een aantrekkelijk contract aanbiedt. Probleemloos gas en licht leveranciers in Ommel vergelijken? Vul postcode + huisnummer en ook verwachte gas-licht verbruik in. Middels onze tool kun je onmiddellijk de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend vind je moeiteloos de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Ommel [Update mei 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. Het betreft hier – overduidelijk – de meest vitale voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen aan de hand van één compleet abonnement. De wateraansluiting bestel je bij de verantwoordelijke wateraanbieder in de regio Asten (dit zijn organisaties als Duneo). Gas en licht afsluiten in Ommel kan gemakkelijk bij één maatschappij. Door middel van onze tool bekijk jij de meest aantrekkelijke. Maar hoe kan ik dat doen? Begin nu met het advies van onze experts (of lees verder over korting bij Endinet Groep).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Geef je adresgegevens in (Noord-Brabant).
  2. Maak een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Filter op een kort- of lange termijn contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (groen uit NL, groen uit EU, zon, wind, co2 gecompenseerd).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Check de voordeligste energie aanbieder.
  7. Sluit het pakket online af, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op basis van een adres. Liever wel wisselen van pakket? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Ommel.

Bouw je een nieuw huis? Gas, elektriciteit en water kan je aanvragen bij Mijnaansluiting.nl. Zo af en toe verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een elektriciteitspakket voldoet bij een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Weet je alles al van Greenchoice, NLE, Eneco, Vattenfall, Pure Energie of Energiedirect.nl, Qurrent, Powerpeers, ENGIE, Oxxio? In de volgende lijst achterhaal jij diverse vaak gekozen gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – HollandseWind + AardGas vast 3 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Elke consument nuttigt gas en elektriciteit. De kosten variëren nogal per woning. De kostenpost voor energie (maandelijks) schommelt tussen €110 en €200. Vandaag nog jouw gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen door gebruik te maken van de contract vergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Ommel vegelijken. In het schema hieronder achterhaal je de nominale gas-licht kosten voor enkele klasse woningen en type gezinnen. Klopt dit met mijn lasten? Check jouw rekening van de energieleverancier, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Ommel. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Hieronder detecteer je het gemiddelde energieverbruik in de regio Asten.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99,25 €122,25 €131,25 €142,75
Tussenwoning €108,5 €140 €154 €163,75
Hoekwoning €129,25 €151 €169,25 €176,75
2 onder 1 kap €144,5 €170,5 €181,25 €193,5
Villa €177,5 €197,5 €214,5 €224,5
Gemiddeld €123,25 €145 €161 €171,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. In de regel is de boosdoener de netbeheerder (bijvoorbeeld Coteq Netbeheer). Vaak wordt dit veroorzaakt door werkzaamheden aan het netwerk. Meestal is zo’n storing binnen een paar minuten opgelost. Als de stroom uitvalt is de impact direct groot. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Ommel? Dit is niet afhankelijk van Fenor of HVC: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bespaartips voor gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De uitgaven aan energie omlaag bijstellen is te doen op diverse manieren. Hieronder achterhaal je 3 adviezen die je direct kan toepassen.

 1. Minder energie gebruiken
  Gelijk profiteren? Jouw energieconsumptie reduceren is eigenlijk het meest belangrijk. O.a. “kouder douchen ” en “Het deksel op de pan houden tijdens het koken.” Of plaats zo’n HR-ketel van Vaillant, Remeha, Intergas, Atag of Nefit.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie moet je niet vergeten! Ga voor een 1 jarig contract met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Deze bekijk jij zonder problemen via onze vergelijkingen.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water en een warm huis kost veel (duur) gas. Heden ten dage zijn er verschillende verantwoorde oplossingen die goedkoper in gebruik zijn. Denk aan zonneboiler, infraroodpanelen, pelletkachel, warmtepomp, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier past bij mij?

In ons land hebben we een hele scala aan maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke aanbieder is voor jou geschikt? Dit wordt bepaald door wat jullie precies zoeken. Wil jij graag een goede klantenservice, schone stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Gytsjerk vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Kies dan onmiddellijk de betaalbaarste leverancier van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de vergelijker volledig in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij ontdekt snel de goedkoopste leverancier van gas en elektra (werkzaam in Noord-Brabant) voor jouw situatie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Is het voor jou prioriteit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Sorteer daarvoor het filter “duurzame energie”. Of willen jullie pakketten voor elektra en gas met 0groene stroom uit NL, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, windenergie.

Hoogste ratings

Steeds meer Nederlanders kiezen voor goede klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, medewerkers met kennis, en betrouwbare informatie zijn belangrijk. Om dit te weten te komen lees je het eindcijfer en de laatste comments van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Ommel.

Overstappen

Elke leverancier zoekt niet consumenten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) kan soms lastig worden door de aanwezige opzegtermijn. Inspecteer eerst de voorwaarden in het contract. Pas in de volgende stap ga je jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar aanvullende voorlichting inzake zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Ommel kan onmiddellijk via de pc. Er is een heel scala aan B2B contracten. De kosten kunnen gevonden worden inclusief en exclusief BTW. Een ondernemer mag het BTW bedrag terugvragen. Doorgaans kan dat ook bij de aanschaf van bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor bedrijven zijn vaak goedkoperdan wat normale huishoudens betalen. Kortingen kunnen hoger worden zodra je meer dan standaard gas en elektriciteit gebruikt. Een leuke bijkomstigheid t.b.v. ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afnemen. Een deel van eigen privégebruik kun men dan opvoeren als bedrijfskosten. Nu ook online: gas en stroom in Abbega afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Opvallend veel ondernemingen investeren in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Ommel gebeurt ook door geld te steken in duurzame systemen zoals zonneboilers, infraroodpanelen, pelletkachels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zullen ook fabrieken van het gas afgaan. Samengevat: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als op zakelijke locaties. Zodoende draag jij met jouw business bij aan een schoner milieu.

Energiepakketten Ommel vergelijken Direct een gas & stroom abonnement aanvragen en afsluiten