Gas en licht vergelijken Gytsjerk Nu energiebedrijven vergelijken en bespaar €220


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht maakt samen de energiekosten. En dat is soms best een flink bedrag. Hoofdzakelijk het gas waarmee je jouw huis verwarmt zie je terug in jouw energienota. Om die reden is het slim om te controleren welke energieaanbieder de beste aanbieding heeft. Binnen no-time gas en licht leveranciers in Gytsjerk vergelijken? Vul jouw locatie plus verbruik in. Met behulp van deze website kan je eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap bekijk jij nu de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Gytsjerk [Update mei 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – overduidelijk – de meest fundamentele aansluitingen in een huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen middels een alles-in-één pakket. De wateraansluiting bestel je bij het drinkwaterbedrijf in de regio Tytsjerksteradiel (dit zijn organisaties als Evides). Gas en licht afsluiten in Gytsjerk doen de meesten bij één leverancier. D.m.v. onze tool detecteer je de goedkoopste. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Doorloop snel het advies van onze experts (of lees verder over Qurrent gas).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Geef je adresgegevens in (Friesland).
  2. Bereken de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Kies het soort stroom (groen uit NL, groen, wind, groen uit EU, grijs).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Bereken het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op basis van een adres. Overstappen is altijd mogelijk. De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Gytsjerk.

Nieuwbouw? Gas, water en elektra registreer je bij www.mijnaansluiting.nl. Mogelijk verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een pakket voor elektriciteit is genoeg in het geval van een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ben je al bekend met Eneco, Vattenfall, Essent, NLE, Pure Energie of Energiedirect.nl, ENGIE, Qurrent, Budget Energie, Oxxio? Onderstaand tref je de veel afgesloten energie-abonnementen.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin maakt gebruik van gas en elektriciteit. De energiekosten wisselen behoorlijk per huis. De maandelijkse tarieven / nota ligt ergens tussen de €100 – €160. Binnen no-time jouw gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk met behulp van onze gaslicht-vergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Gytsjerk vegelijken. Onderstaand vind jij mogelijke energiekosten voor enkele klasse woningen en type gezinnen. Klopt dit met mijn lasten? Neem jouw energierekening, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Gytsjerk. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Via de volgende tabel tref jij een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Tytsjerksteradiel.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99,5 €122,75 €131,25 €142
Tussenwoning €109,5 €138,25 €155 €164,25
Hoekwoning €130,25 €151,5 €169 €177
2 onder 1 kap €147,5 €168,5 €181,5 €194
Vrijstaand €179 €197,75 €212,75 €221,75
Doorsnee €123,75 €145,25 €161 €170

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. In de regel komt dit door de netbeheerder (als. Enexis). Dit komt vaak door inspectie of onderhoud. Meestal zijn elektriciteitsstoringen heel erg snel beëindigd. In het geval je geen stroom kunt gebruiken kun je nog maar weinig kanten op. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Gytsjerk? Dit is niet afhankelijk van Engie en Vattenfall: alle klanten krijgen ermee te maken.

Zo bespaar je op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De maandelijkse energierekening reduceren is mogelijk op verschillende wijzes. Op deze pagina zie je 3 tips waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verminder je energieverbruik
  Vandaag nog aan de slag? Je energieverbruik verminderen is het meest voor de hand liggend. Mogelijkheden zijn “haal opladers uit het stopcontact ” en “Let goed op het energieverbruik als je een (nieuwe) koelkast koopt.” Of neem een HR-ketel van Vaillant, Intergas, AWB, Atag of Remeha.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is interessant! Neem een 1 jarig contract inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dat zoek jij eenvoudig via onze tools.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Warm water en een warm huis is een kostbaar proces. Vandaag de dag is er keuzen uit verschillende milieuvriendelijke producten waarbij je goedkoop uit bent. O.a. biomassaketel, zonnepanelen, pelletkachel, zonneboiler, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

Tegenwoordig zijn er een hoop verschillende aanbieders van gas en elektra. Welke stroomleverancier past bij mij? Dit heeft te maken met wat jullie precies zoeken. Zoeken jullie uitstekende service, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Zuid-Scharwoude vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij vooral een goedkoop contract? Bezoek dan direct de scherpste maatschappij van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Voer jouw gegevens in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je treft à la minute de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (die werken in Friesland) passen bij je energiegebruik.

Groenste gas en elektriciteit

Vind jij het belangrijk dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Kies dan uiteraard als bron “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar energiepakketten op basis van bijvoorbeeld groene stroom uit NL, windenergie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU.

Uitstekende ratings

Sommige mensen hopen op een professionele klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, vakbekwame experts, en geen kleine lettertjes is wenselijk. Om dit te weten te komen kijk je naar het klantcijfer en de laatste recensies van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Gytsjerk.

Overstappen

Elke energiemaatschappij wil nieuwe gebruikers. Overstappen van energie is doorgaan niet voor iedereen geschikt omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Bekijk om die reden de datum dat je contract afloopt. Ga pas daarna een nieuw energie-abonnement bestellen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar additieve voorlichting omtrent zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Gytsjerk gaat vandaag nog online. Als ondernemer heb je de keuze uit unieke zakelijke abonnementen. De tarieven kun je vinden inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk de BTW zakelijk aftrekken. Doorgaans kan dat ook bij de aanschaf van o.a. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruikers zijn altijd voordeliger dan die voor consumenten. Het voordeel kan groter worden wanneer je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit inkoopt. Het grote voordeel bij ZZP’ers: een zakelijk contract voor de privé aansluiting afnemen. Een stukje van je privégebruik mag je aftrekken als kosten voor het bedrijf. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Reusel afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Het is een trend: zakelijke gebruikers zien heil in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Gytsjerk is ook mogelijk door te beleggen in groene oplossingen zoals zonneboilers, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zullen ook bedrijven het gasverbruik moeten terugdringen. Conclusie: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als op zakelijke locaties. Door dit toe te passen draag jij met jouw business bij aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Gytsjerk vergelijken A la minute een stroom & gas abonnement afsluiten + aanvragen