Gas en licht vergelijken Reusel Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar tot €285


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht vormt samen de energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Overwegend het gas dat je verstookt heeft veel invloed op jouw energiekosten. Hierom is het beslist niet onverstandig om te bekijken welke energieleverancier het voordeligste energiepakket levert. À la minute gas en licht leveranciers in Reusel vergelijken? Vul jouw locatie & verwachte gas-licht verbruik in. Aan de hand van gaslichtafsluiten.nl kun je direct de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens tref jij eenvoudig de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Reusel [Update mei 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – overduidelijk – de belangrijkste aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht zijn alleen niet aan te vragen d.m.v. een alles-in-één pakket. Het water sluit je af via de verantwoordelijke wateraanbieder actief in de buurt van Reusel-De Mierden (denk hierbij aan Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Reusel doe je wel bij één organisatie. Via de energievergelijker bekijk je het meest betaalbare contract. Maar op welke manier kan dat? Gebruik de tips van onze specialisten (of bekijk info over groene stroom Noordelijk Lokaal Duurzaam).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Noord-Brabant).
  2. Maak een inschatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Filter op de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Kies het soort stroom (co2 gecompenseerd, zon, groen uit NL, groen, grijs).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor mei 2024.
  6. Kies het voordeligste energiebedrijf.
  7. Bestel het pakket online, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Deze staat op naam, en is niet gebonden aan adres. Overstappen is altijd mogelijk. Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Reusel.

Nieuwbouw? Gas, elektra en water aanvragen gaat via Mijnaansluiting.nl. Soms doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een pakket voor elektriciteit is zat wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ken jij Essent, Eneco, NLE, Greenchoice, Pure Energie of Energiedirect.nl, Oxxio, Qurrent, Budget Energie, Powerpeers? Hieronder tref jij actuele veel bestelde energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Ecostroom + Gas
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas variabel onbepaalde tijd
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 3 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen nuttigt gas en elektriciteit. De energiekosten fluctueren nogal per woning. De maandelijkse energierekening ligt tussen de €90 en €185. Moeiteloos jouw gas licht kosten berekenen? Dit kan middels de vergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Reusel vegelijken. In het schema hieronder zie je geschatte gas-licht kosten voor populaire soorten woningen en gezinssamenstellingen. Scoor ik hoog of laag? Download jouw rekening van de energieaanbieder, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Reusel. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Onderstaand zie je het doorsnee- energieverbruik in de regio Reusel-De Mierden.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101 €122,25 €130,25 €142,75
Tussenwoning €107 €139,75 €154 €165
Hoekwoning €131 €150,75 €168,5 €178
2 onder 1 kap €144,75 €170 €182,25 €191,5
Bungalow €176,75 €199,25 €213,25 €221,25
Gemiddeld €121,5 €147 €159,75 €171

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Meestal is de boosdoener de netbeheerder (denk aan Stedin). Dit komt vaak door netuitbreidingen. Gewoonlijk is een elektriciteitsprobleem binnen enkele uren opgelost. Als de stroom uitvalt kun je nog maar weinig kanten op. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Reusel? Dit is niet afhankelijk van Eneco of UnitedConsumers: alle huishoudens vallen hieronder.

Bezuinigen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energienota omlaag bijstellen is te doen op diverse manieren. Hieronder tref jij 3 tips waarmee jij aan de slag kan.

 1. Verminder je energieverbruik
  Direct besparen? Jouw energieconsumptie reduceren is eigenlijk het meest belangrijk. Bijv. “kouder douchen ” en “Haal de opladers uit het stopcontact als je ze niet nodig hebt.” Of koop een HR-ketel van Nefit, AWB, Remeha, Atag of Vaillant.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is zeker ons advies! Kies voor een 1 jarig contract met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dat regel je probleemloos op basis van onze vergelijker.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Water opwarmen verstookt een hoop duur gas. Vandaag de dag is er keuzen uit verschillende groene oplossingen waarbij je goedkoop uit bent. O.a. warmtenet, zonneboiler, warmtepomp, biomassaketel, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder moet ik kiezen?

In Nederland vind je veel aanbieders van stroom en gas. Welke aanbieder moet ik kiezen? Hiervoor moet je kijken naar wat jij belangrijk vindt. Vind je zaken belangrijk als uitstekende service, schone stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Zoek ook naar energiepakket Hoogersmilde vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Kijk jij vooral naar prijs? Bezoek dan eenvoudig de meest voordelig energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe vind ik die? Vul je postcode en het verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij spot direct de goedkoopste leverancier van gas en elektra (uit Noord-Brabant) passen bij je energiegebruik.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Kijk jij vooral of energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Sorteer dan zeker het filter “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar gas licht contracten op basis van onder andere zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, windenergie.

Beste recensies

Enkele Nederlanders gaan voor hoogstaande klantenservice. Altijd kunnen bellen voor vragen, een snelle service, en duidelijke voorwaarden is onmisbaar. Hiervoor lees je het klantcijfer en nieuwe meningen van huidige contractanten voor energiebedrijven Reusel.

Overstappen

Elke aanbieder van energie zoekt niet consumenten. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Check dus de voorwaarden in het contract. Start pas hierna met het energiecontract oversluiten. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additionele info ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Reusel gaat onmiddellijk door het internet. Er zijn flink wat pakketten voor de zakelijke markt. De prijzen kun je vinden met en zonder BTW. Een ondernemer mag de BTW aftrekken. Dit wordt ook gedaan bij de aanschaf van bijv. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor zakelijke klanten zijn vaak lager dan die voor consumenten. De compensatie kan flink oplopen in het geval je een hele hoop gas en elektriciteit verbruikt. Een pluspunt bij ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting aanvragen. Een deel van je privégebruik mag jij aftrekken als kosten voor het bedrijf. Nu ook online: gas en stroom in Beutenaken afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Meer en meer ondernemers willen investeren in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Reusel kan natuurlijk door een belang te nemen in “groene” installaties zoals bijv. biomassaketels, infraroodpanelen, pelletkachels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zullen ook fabrieken afscheid nemen van het gas. Conclusie: zowel thuis gasvrij wonen als op kantoor. Door dit toe te passen draag jij met jouw business bij aan een beter milieu.

Energiepakketten Reusel vergelijken Eenvoudig een gas en stroom abonnement aanvragen & afsluiten