Gas en licht vergelijken Oldeouwer Snel leveranciers vergelijken en bespaar €275


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energierekening. Dit kan aardig in de papieren lopen. Overwegend het verstookte gas beïnvloedt de energiekosten. Vandaar is het verstandig om te bekijken welke energiemaatschappij een aantrekkelijk contract aanbiedt. Vlug gas en licht leveranciers in Oldeouwer vergelijken? Geef je woongegevens & geschatte verbruik in. Dankzij onze tool kan je als consument eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens achterhaal jij direct de goedkoopste energieaanbieder. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Oldeouwer [Update mei 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het gaat hier om – zonder twijfel – de belangrijkste voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht bestel je niet door middel van een alles-in-één pakket. Het water sluit je af via het drinkwaterbedrijf in de provincie De Friese Meren (dit zijn organisaties als Duneo). Gas en licht afsluiten in Oldeouwer is gewoon mogelijk bij één partij. Middels onze tool zie je de goedkoopste. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Begin nu met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over korting bij Enexis).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Friesland).
  2. Maak een inschatting van jouw energieverbruik.
  3. Selecteer een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bepaal de energie afkomst (grijs, wind, co2 gecompenseerd, groen uit NL, groen).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Zoek naar de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Regel de aanvraag online, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze is gelinkt aan jou, en niet op basis van een adres. Overstappen is altijd mogelijk. Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Oldeouwer.

Ga je nieuwbouwen? Gas, water en elektriciteit aanvragen gaat via Mijn Aansluiting. Mogelijk is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een contract voor stroom is gepast bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ben je al bekend met Greenchoice, Vattenfall, Essent, NLE, Eneco of Powerpeers, Budget Energie, Qurrent, ENGIE, Oxxio? Hieronder vind jij onze kwalitatieve stroom en gas pakketten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon consumeert gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten fluctueren aanmerkelijk per huis. De maandelijkse energielasten bedraagt tussen de €95 en €235. Vlug jouw gas licht kosten berekenen? Dat kan middels onze gaslicht-vergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en bekijk de kosten van gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Oldeouwer vegelijken. Hierna achterhaal jij de nominale gas-licht kosten voor verschillende soorten huizen en aantal inwoners. Scoor ik hoog of laag? Download jouw energienota, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Oldeouwer. Betaal jij op dit moment te veel? In het schema hieronder detecteer je het gemiddelde energieverbruik in de regio De Friese Meren.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €100,25 €122,75 €133,5 €143,5
Tussenwoning €106,5 €140,75 €154,5 €165,25
Hoekwoning €129,5 €149,5 €166,5 €178,5
2 onder 1 kap €145,5 €169,75 €182,75 €191,25
Bungalow €179,5 €198 €213,5 €222,5
Gemiddeld €122,75 €146,75 €160,25 €170,5

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. In de regel heeft dit te maken met de netbeheerder (zoals Enexis). De oorzaak kan zijn werkzaamheden aan het netwerk. Normaliter is zo’n elektriciteitsstoring in enkele ogenblikken beëindigd. Op het moment dat er geen stroom is, is er al snel paniek. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Oldeouwer? Het maakt niet uit of je zit bij Energieflex of Qwint: alle klanten krijgen ermee te maken.

Zo bespaar je op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De maandelijkse energierekening minimaliseren is mogelijk op verschillende wijzes. Hierna achterhaal jij suggesties waarmee jij aan de slag kan.

 1. Energiegebruik reduceren
  Gelijk profiteren? Minder elektriciteit verbruiken is het meest voor de hand liggend. Zoals “apparaten uitschakelen ” en “Zorg dat je koelkast niet te dicht tegen de muur aan staat.” Of koop een HR-ketel van Vaillant, Remeha, AWB, Nefit of Intergas.
 2. Energieleveranciers vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Neem een 1 jarig contract met een hoge welkomstkorting. Dat vind jij snel door gebruik te maken van onze vergelijkingen.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Centrale verwarming is een kostbaar proces. Vandaag de dag zijn er aantrekkelijke “groene” installaties die veel minder stroom gebruiken. Denk aan pelletkachel, warmtenet, biomassaketel, zonneboiler, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

Op dit moment zijn er flink wat leveranciers die gas en stroom leveren. Welke leverancier moet ik kiezen? Hiervoor moet je kijken naar waar jij waarde aan hecht. Hecht jij waarde aan een goede klantenservice, groene stroom, of is een lage prijs het enige dat telt? Zoek ook naar energiepakket Grou vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Kies dan moeiteloos de betaalbaarste energiemaatschappij van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul jouw verbruik in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je achterhaalt direct de goedkoopste aanbieder (uit Friesland) die past bij jullie energieconsumptie.

Groenste gas en elektriciteit

Kijk jij vooral of energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Selecteer hiervoor het filter “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar gas + stroom pakketten op basis van bijvoorbeeld CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, windenergie, zonne-energie.

Goede reviews

Veel woningeigenaren eisen een uitstekende klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, deskundige specialisten, en betrouwbare informatie is noodzakelijk. Hiervoor lees je de totale beoordeling en actuele meningen van afnemers voor energiebedrijven Oldeouwer.

Overstappen

Elke aanbieder zoekt niet consumenten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is doorgaan niet voor iedereen geschikt door de aanwezige opzegtermijn. Inspecteer als eerste jouw huidige energiecontract. Hierna kan jij pas het oversluiten definitief maken. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je additionele voorlichting inzake zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Oldeouwer werkt gemakkelijk door het internet. Er is een heel scala aan unieke zakelijke abonnementen. De energiekosten zijn uitgesplitst met en zonder BTW. Bedrijven kunnen het BTW bedrag terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook als men een aankoop doet van bijvoorbeeld zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor zakelijke klanten zijn aanzienlijk voordeliger dan de particuliere tarieven. De compensatie kan toenemen wanneer je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit gebruikt. De meerwaarde t.b.v. ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afsluiten. Een gedeelte van eigen privégebruik kan je aftrekken als kosten voor het bedrijf. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Aalten afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
We zien het steeds vaker: zakelijke klanten maken de keuze voor windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Oldeouwer is ook mogelijk door geld te steken in groene oplossingen zoals o.a. biomassaketels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. Over een aantal jaren zullen ook fabrieken niet langer gebruik maken van gas. Kortom: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als ondernemingen. Op deze manier draagt iedereen bij aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Oldeouwer vergelijken Snel een gas en elektra contract afsluiten & aanvragen