Gas en licht vergelijken Aalten Snel leveranciers vergelijken en bespaar wel €270


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energienota. Dit kan aardig in de papieren lopen. Hoofdzakelijk het gas dat jij gebruikt beïnvloedt jouw energienota. Daarom is het beslist niet onverstandig om te achterhalen welke energiemaatschappij de laagste prijzen hanteert. Moeiteloos gas en licht leveranciers in Aalten vergelijken? Vul postcode + huisnummer plus verbruik in. Dankzij de energievergelijker kan je als consument eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Hierna vind je direct de goedkoopste energieleverancier. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Aalten [Update mei 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het gaat hier om – zonder twijfel – de meest elementaire aansluitingen in een huis. Gas, water en licht bestel je niet aan de hand van een alles-in-één pakket. Water wordt geregeld via het waterbedrijf uit de omgeving Aalten (dit zijn organisaties als Duneo). Gas en licht afsluiten in Aalten doe je wel bij één partij. Door middel van de energievergelijker detecteer je de voordeligste. Hoe doe ik dit? Doorloop snel de tips van onze specialisten (of bekijk info over stroom en gas van Qwint).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Selecteer eerst je locatie (Gelderland).
  2. Schat stroom- en gasverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een kort- of lange termijn contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (co2 gecompenseerd, groen uit NL, grijs, zon, groen).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Selecteer de goedkoopste energieleverancier.
  7. Regel de aanvraag online, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze is gelinkt aan jou, en is niet gebonden aan adres. Overstappen is altijd mogelijk. Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Aalten.

Nieuwbouw? Gas, stroom en water regel je via de website mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een contract voor elektriciteit kan volstaan in het geval van een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten mei 2024

Weet je alles al van Greenchoice, Essent, Pure Energie, NLE, Eneco of Powerpeers, Qurrent, Budget Energie, Oxxio, ENGIE? In de kolommen hierna tref je actuele meest gekozen energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas onbepaalde tijd
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning gebruikt gas en elektriciteit. De kosten verschillen behoorlijk per gezinssamenstelling. De maandelijkse energienota ligt ergens tussen de €100 – €200. Vandaag nog jouw gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen aan de hand van de vergelijker. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en check de kosten voor elektra en gas. Weetgraag naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Aalten vegelijken. In de tabel achterhaal je de gemiddelde kosten voor populaire soorten woningen en grootte van bewoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Neem jouw rekening van de energiemaatschappij, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Aalten. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Via de volgende tabel tref je het geschatte energieverbruik in de regio Aalten.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €101,25 €122,75 €131,75 €141,75
Tussenwoning €107,5 €138,25 €154,75 €165,25
Hoekwoning €131,5 €150,5 €168,25 €179
2 onder 1 kap €144,25 €168,25 €184,25 €192
Landhuis €179,25 €198,5 €212,5 €224
Modaal €123 €145,5 €160,75 €169,5

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Gewoonlijk ligt dit aan de netbeheerder (denk aan Stedin). De oorzaak kan zijn netuitbreidingen. Doorgaans is een elektriciteitsprobleem heel erg snel weggewerkt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken is de impact direct groot. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Aalten? Dit is niet afhankelijk van Energiedirect.nl en/of Vandebron: iedereen wordt erdoor getroffen.

Zo bespaar je op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De kosten van energie reduceren is te doen op diverse manieren. Op deze website detecteer je tips & tricks om vandaag nog te besparen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Snel resultaat zien? Minder energie verbruiken is inherent aan een lagere nota. Onder andere “zet elektrische apparaten helemaal uit ” en “Gebruik ‘kleurdoekjes’ om verschillende wassen te combineren.” Of installeer een HR-ketel van AWB, Intergas, Atag, Vaillant of Nefit.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is interessant! Selecteer een 1 jaar abonnement met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Je regelt dat eenvoudig aan de hand van onze tools.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis is een kostbaar proces. Tegenwoordig is er keuzen uit allerlei groene installaties die op lage kosten draaien. Denk aan warmtenet, infraroodpanelen, biomassaketel, pelletkachel, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

Op dit moment zien we steeds meer leveranciers die gas en stroom leveren. Welke leverancier moet ik kiezen? Dit wordt bepaald door jouw persoonlijke wensen. Zoeken jullie vriendelijke klantenservice, groen gas en groene stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Ook interessant: energiepakket Renkum vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij vooral een goedkoop contract? Bezoek dan direct de scherpste energieleverancier van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Voer jouw gegevens in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij doorzoekt onmiddellijk de goedkoopste leverancier (actief in Gelderland) voor jouw situatie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Vind jij het belangrijk dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Markeer dan zeker de optie “duurzame energie”. Of willen jullie energiepakketten met onder andere CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, zonne-energie.

Uitstekende beoordeling

Veel huizenbezitters kiezen voor goede klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en heldere communicatie is onmisbaar. Om hier achter te komen raadpleeg je de totale beoordeling en betrouwbare reviews van afnemers voor energiebedrijven Aalten.

Overstappen

Elk energiebedrijf zoekt niet consumenten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan niet altijd door de geldende opzegtermijn. Inspecteer altijd de datum dat je contract afloopt. Hierna kan jij pas het energiecontract oversluiten. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je aanvullende advies omtrent zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Aalten gaat vlug via de pc. Daarvoor zijn speciale zakelijke abonnementen. De energiekosten zijn uitgesplitst in bruto en netto prijzen. Een ondernemer mag de betaalde BTW terugvorderen. Dit is ook gebruikelijk als men een aankoop doet van onder andere zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruik zijn een stuk gunstiger dan wat normale huishoudens betalen. De bonus kan groter worden zodra je meer dan standaard gas en elektriciteit consumeert. Groot voordeel aangaande ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afnemen. Een stukje van eigen privégebruik kun je dan opgeven als bedrijfskosten. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Itens afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Opvallend veel zakelijke klanten zien heil in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Aalten? Dat kan door te investeren in groene producten zoals bijvoorbeeld biomassaketels, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal de zakelijke markt niet langer gebruik maken van gas. Conclusie: privé gasvrij wonen maar ook op zakelijke locaties. Zo kan de zakelijke wereld iets doen aan een beter milieu.

Energiepakketten Aalten vergelijken Snel online een elektra en gas contract afsluiten & aanvragen