Gas en licht vergelijken Oldekerk Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar €280


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en stroom / elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energierekening. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Vooral het gas waarmee je jouw huis verwarmt beïnvloedt jouw energierekening. Om die reden is het beslist niet onverstandig om te achterhalen welke energiemaatschappij het voordeligste energiepakket levert. Vandaag nog gas en licht leveranciers in Oldekerk vergelijken? Voer je adres & verbruik in. Door middel van de energievergelijker kan jij gemakkelijk de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap achterhaal jij onmiddellijk de goedkoopste energieleverancier. Overstappen is niet ingewikkeld. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Oldekerk [Update juni 2024]

Je hoort het dikwijls om je heen: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – verreweg – de meest onmisbare voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen middels een totaal abonnement. Water neem je af bij het drinkwaterbedrijf in de provincie Grootegast (voorbeelden zijn PWN). Gas en licht afsluiten in Oldekerk kan gemakkelijk bij één leverancier. Aan de hand van de gaslicht-vergelijker zie je de meest aantrekkelijke. Hoe doe ik dit? Ga aan de slag met het bijgaande stappenplan (of bekijk korting bij Qwint).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Selecteer eerst je locatie (Groningen).
  2. Bereken je energieconsumptie.
  3. Bepaal het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Kies het soort stroom (zon, groen uit EU, groen, co2 gecompenseerd, grijs).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Calculeer de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet op basis van een adres. Wil je toch een ander pakket? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Oldekerk.

Bouw je een nieuw huis? Gas, water en elektra regel je via Mijn Aansluiting. Zo af en toe kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een abonnement voor stroom is toereikend wanneer je kiest voor het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juni 2024

Kiezen jullie voor NLE, Pure Energie, Vattenfall, Essent, Eneco of Budget Energie, Qurrent, Powerpeers, Energiedirect.nl, ENGIE? Onderstaand achterhaal je de top energiecontracten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Ecostroom + Gas
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk huishouden nuttigt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten wisselen nogal per huishouden. Gemiddelde maandafrekening ligt in de range tussen de €110 en €165. Eenvoudig jullie gas licht kosten berekenen? Dat doe je door gebruik te maken van onze gaslicht-vergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Oldekerk vegelijken. Hierna vind je mogelijke kosten voor veel voorkomende soorten huizen en type gezinnen. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Neem jouw rekening van de energiemaatschappij, check de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Oldekerk. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? In het schema hieronder tref jij het geschatte energieverbruik in de regio Grootegast.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,25 €123 €132 €141
Tussenwoning €107,75 €138,75 €152,5 €162,25
Hoekwoning €130 €150,25 €169,25 €176,25
2 onder 1 kap €146,5 €167,25 €182,75 €191,75
Villa €179,25 €198,25 €215,5 €223,25
Standaard €121,5 €146,75 €160,25 €168,75

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Normaliter komt dit door de netbeheerder (bijvoorbeeld RENDO Netwerken). De oorzaak is vaak te vinden in netuitbreidingen. In de regel is zo’n elektriciteitsstoring in no-time beëindigd. Op het moment dat er geen stroom is, is er al snel paniek. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Oldekerk? Het maakt niet uit of je zit bij Clean Energy en MAIN Energie: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Besparen op gas en stroom
Zijn je kosten voor energie te hoog? De maandelijkse energielasten verminderen is te doen op diverse manieren. Op deze website zie je suggesties om vandaag nog te besparen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Vandaag nog aan de slag? Minder elektriciteit verbruiken resulteert direct in minder lasten. Bijvoorbeeld “de was ophangen i.p.v. de droger gebruiken ” en “Zet de wasmachine na het wassen helemaal uit als er nog lampjes blijven branden.” Of koop een HR-ketel van Vaillant, Remeha, Nefit, AWB of Intergas.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is interessant! Neem een (kort) 1 jarig abonnement waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Dat zoek jij moeiteloos door middel van onze vergelijker.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Water opwarmen is niet goedkoop. Vandaag de dag kan je profiteren van verschillende “groene” energiebronnen die goedkoper in gebruik zijn. Neem nou infraroodpanelen, pelletkachel, zonnepanelen, biomassaketel, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra moet ik kiezen?

In Holland zijn er verschillende bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke energiemaatschappij is het beste? Dit wordt bepaald door jouw persoonlijke wensen. Vind je zaken belangrijk als betrouwbare medewerkers, schone stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Ook interessant: energiepakket Gronsveld vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Is prijs het enige dat telt? Bezoek dan zonder problemen de gunstigste leverancier van stroom en gas. Hoe gaat dat in z’n werk? Voer jouw gegevens in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Je treft gemakkelijk de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (die levert in Groningen) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Duurzaam gas en groene stroom

Kijk jij vooral of energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Markeer dan de “duurzame energie” filter. Of willen jullie energiepakketten op basis van 0CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, groene stroom uit NL, windenergie.

Beste ratings

Een deel van de contractanten kiezen voor goede klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, vakbekwame experts, en heldere communicatie is onmisbaar. Hiervoor neem je als uitganspunt het cijfer en actuele recensies van afnemers voor energiebedrijven Oldekerk.

Overstappen

Elk energiebedrijf wil graag extra afnemers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Controleer eerst de einddatum van je contract. Start pas hierna met het energie-oversluiten regelen. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar additionele info m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Oldekerk kan eenvoudig online. Men kan kiezen uit abonnementen voor de zakelijke markt. De energiekosten zijn uitgesplitst in bruto en netto prijzen. Ondernemers kunnen namelijk het BTW bedrag terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook bij de aanschaf van bijv. zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruikers zijn doorgaans scherper dan het tarief voor de normale consument. De compensatie kan hoger worden zodra je een hoop gas en elektriciteit consumeert. De meerwaarde betreffende ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afsluiten. Een stukje van eigen privégebruik kan jij opgeven als bedrijfskosten. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Aalden afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Het is een goede ontwikkeling: bedrijven gaan voor windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Oldekerk gebeurt ook door te kiezen voor duurzame systemen zoals bijv. pelletkachels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal ook de industrie niet langer gebruik maken van gas. Kortom: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook ondernemingen. Zo draag jij je steentje bij aan een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Oldekerk vergelijken A la minute een licht & gas contract aanvragen + afsluiten