Gas en licht vergelijken Gronsveld Vergelijk alle leveranciers en bespaar tot €140


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht maakt samen de maandelijkse energierekening. Dit kan een flinke kostenpost zijn. In het bijzonder het gasverbruik zie je terug in jouw energiekosten. Om die reden loont het om te zien welke energieleverancier een aantrekkelijk contract aanbiedt. Moeiteloos gas en licht leveranciers in Gronsveld vergelijken? Vul jouw locatie & geschatte verbruik in. Aan de hand van gaslichtafsluiten.nl kan je zonder problemen de kosten van gas licht berekenen. Daarna vind jij à la minute de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Gronsveld [Update juni 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – verreweg – de meest vitale aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht bestel je niet door middel van een alles-in-één pakket. Water wordt geregeld via de betreffende leverancier uit de omgeving Eijsden-Margraten (voorbeelden zijn Duneo). Gas en licht afsluiten in Gronsveld doen de meesten bij één bedrijf. Met behulp van gaslichtafsluiten.nl vind jij de meest aantrekkelijke. Hoe doe ik dit? Gebruik het bijgaande stappenplan (of bekijk Innova Energie gas).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Geef je adresgegevens in (Limburg).
  2. Geef een schatting van je energieconsumptie.
  3. Geef je wensen door m.b.t. een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (groen uit EU, groen uit NL, groen, zon, wind).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Calculeer de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en niet gebonden aan het adres. Willen jullie wel een andere contract? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Gronsveld.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas water en stroom vraag je aan bij Mijnaansluiting.nl. Zo af en toe is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een pakket voor stroom is gepast wanneer je kiest voor het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juni 2024

Kiezen jullie voor Greenchoice, Essent, Vattenfall, Eneco, Pure Energie of Qurrent, Energiedirect.nl, Oxxio, ENGIE, Budget Energie? Onderstaand bekijk jij onze kwalitatieve energie-abonnementen.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elk gezin nuttigt gas en elektriciteit. De kosten voor energie fluctueren behoorlijk per woning. Gemiddelde maandafrekening schommelt tussen €80 en €160. Nu de gas licht kosten berekenen? Dat kan met behulp van onze vergelijker / tools. Vul jouw actuele verbruik in, en bekijk de kosten van gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Gronsveld vegelijken. Hieronder bekijk jij de gemiddelde kosten voor verschillende type huizen en gezinssamenstellingen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Neem jouw rekening van de energieaanbieder, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk deze met de actuele gemiddelde gas licht tarieven in Gronsveld. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? In de tabel tref jij het doorsnee- energieverbruik in de regio Eijsden-Margraten.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,25 €120,75 €132 €143,25
Tussenwoning €109 €138,75 €153 €163
Hoekwoning €132 €150,25 €168 €176,75
2 onder 1 kap €145 €168,25 €183,25 €192,75
Bungalow €176,75 €198,5 €215,25 €222,75
Standaard €122,25 €146,25 €160,5 €170

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. In de meeste gevallen heeft dit te maken met de netbeheerder (bijvoorbeeld Endinet Groep). De oorzaak kan zijn inspectie of onderhoud. In de regel zijn stroomproblemen binnen een paar minuten gefixt. Als je geen stroom hebt kun je nog maar weinig kanten op. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Gronsveld? Dit is niet afhankelijk van E.ON of Powerpeers: alle klanten krijgen ermee te maken.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energierekening minimaliseren is te doen op diverse manieren. Hieronder achterhaal je tips & tricks om meteen te besparen op energie.

 1. Minder energie gebruiken
  Direct besparen? Je energieverbruik verminderen is het eerste wat je kunt doen. Opties zijn “gebruik alleen A++ producten ” en “Laat je eten eerst koud worden voordat je het in de koelkast zet.” Of bestel de HR-ketel van Vaillant, Intergas, Atag, Remeha of Nefit.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is zeker ons advies! Neem kortlopende energiecontracten met hoge bonus voor nieuwe klanten. Jij regelt dit moeiteloos via onze vergelijker.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Centrale verwarming zorgt voor een hoge gasrekening. Vandaag de dag vind je meerdere milieuvriendelijke installaties waarbij je goedkoop uit bent. Bijvoorbeeld warmtepomp, zonneboiler, warmtenet, zonnepanelen, biomassaketel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra moet ik kiezen?

In Nederland heb je de keuze uit veel bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke energiemaatschappij past bij mij? Dit heeft te maken met wat jullie precies zoeken. Hecht jij waarde aan betrouwbare medewerkers, duurzame energie of is een lage prijs het enige dat telt? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Zoelen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Kies dan ogenblikkelijk de betaalbaarste leverancier van stroom en gas. Hoe vind ik die? Vul de vergelijker volledig in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Je treft gemakkelijk de goedkoopste leverancier van gas licht (actief in Limburg) voor jouw situatie.

Groenste gas en elektriciteit

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Kies hiervoor het filter “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar energiepakketten met o.a. windenergie, groene stroom uit EU, zonne-energie, groene stroom uit NL.

Uitstekende beoordeling

Sommige contractanten kiezen voor goede klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en duidelijke voorwaarden wil iedereen. Hiervoor check je de totale beoordeling en recente meningen van afnemers voor energiebedrijven Gronsveld.

Overstappen

Elke aanbieder zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen van energie kan niet altijd doordat je met een contract te maken hebt. Controleer dus de datum dat je contract afloopt. Ga pas daarna het energiecontract oversluiten. Zo heb je een eventuele boete zelf in de hand.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan meer advies over zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Gronsveld werkt eenvoudig via internet. Er is een heel scala aan abonnementen voor de zakelijke markt. De kosten kunnen gevonden worden inclusief en exclusief BTW. Ondernemers kunnen namelijk het BTW bedrag terugvragen. Dit wordt ook gedaan als men een aankoop doet van bijv. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor bedrijven zijn doorgaans scherper vergeleken met de reguliere prijzen. Kortingen kunnen hoger worden in het geval je extra veel gas en elektriciteit consumeert. Een leuke bijkomstigheid voor ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting afsluiten. Een gedeelte van eigen privégebruik kun men dan aftrekken als kosten voor het bedrijf. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Reeuwijk afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Opvallend veel zakelijke klanten zien heil in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Gronsveld? Dat kan door geld te steken in verantwoorde installaties zoals o.a. infraroodpanelen, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook fabrieken de gaskraan dicht moeten draaien. Kortom: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook ondernemingen. Zodoende draag jij je steentje bij aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Gronsveld vergelijken Simpel een elektra en gas abonnement aanvragen en afsluiten