Gas en licht vergelijken Reeuwijk Nu energiemaatschappijen vergelijken en bespaar tot €210


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is niet anders dan aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht maakt samen de energiekosten. En dat is elke maand weer een tegenvaller. In het bijzonder het gas dat jij gebruikt heeft veel invloed op jouw energienota. Hierdoor is het goed om te checken welke energieleverancier de laagste prijzen hanteert. Direct gas en licht leveranciers in Reeuwijk vergelijken? Vul jouw locatie + verbruiksgegevens in. Via de gaslicht-vergelijker kun je onmiddellijk de kosten van gas licht berekenen. Daarna tref jij onmiddellijk de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Reeuwijk [Update september 2023]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. We praten dan ook over – verreweg – de meest cruciale voorzieningen voor jouw woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar in een alles-in-één pakket. Water neem je af bij de verantwoordelijke wateraanbieder actief in de buurt van Bodegraven-Reeuwijk (voorbeelden zijn WML). Gas en licht afsluiten in Reeuwijk kan gelukkig wel bij één bedrijf. Dankzij gaslichtafsluiten.nl ontdek je het pakket met de laagste prijs. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Ga aan de slag met de tips van onze specialisten (of bekijk info over groene stroom Essent).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Geef je adresgegevens in (Zuid-Holland).
  2. Bereken je energieconsumptie.
  3. Selecteer een kort- of lange termijn contract.
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (groen uit NL, wind, co2 gecompenseerd, groen, zon).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor september 2023.
  6. Klik op de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op basis van een adres. Toch overstappen? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Reeuwijk.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, elektra en water kan je aanvragen bij Mijn Aansluiting. Soms is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een abonnement voor elektriciteit is passend wanneer je kiest voor het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten september 2023

Kies jij voor Eneco, Greenchoice, Pure Energie, NLE, Essent of ENGIE, Budget Energie, Powerpeers, Energiedirect.nl, Qurrent? In de kolommen hierna zie je diverse veel bestelde stroom en gas pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
 • UnitedConsumers – Windstroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas Onbepaalde Tijd

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens verbruikt gas en elektriciteit. De energiekosten variëren aanmerkelijk per woning. De maandelijkse energielasten ligt tussen de €90 en €240. Vandaag nog jullie gas licht kosten berekenen? Dit kan met onze handige energievergelijker. Vul in wat jij aan gas en stroom verbruikt, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Reeuwijk vegelijken. Via de volgende tabel zie je de nominale energiekosten voor diverse type huizen en gezinssamenstellingen. Klopt dit met mijn lasten? Download jouw energienota, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Reeuwijk. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In de tabel achterhaal jij het doorsnee- energieverbruik in de regio Bodegraven-Reeuwijk.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,25 €120,25 €132 €140,25
Tussenwoning €108,75 €138,5 €155,5 €163,25
Hoekwoning €132,5 €151,5 €167,5 €178
2 onder 1 kap €145,5 €170 €183,5 €191,25
Landhuis €179 €200,5 €214,75 €224
Standaard €122,5 €145,25 €158,25 €169,75

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. In de meeste gevallen komt dit door de netbeheerder (o.a. Enexis). De oorzaak kan zijn geplande onderbrekingen. Doorgaans is zo’n elektriciteitsstoring in no-time gefixt. Als je geen stroom hebt is er al snel paniek. Lees je over een storing bij de netbeheerder in Reeuwijk? Het maakt niet uit of je zit bij Anode Energie en/of Vandebron: iedereen wordt erdoor getroffen.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energielasten beperken kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hierna vind jij suggesties die je direct kan toepassen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Gelijk profiteren? Minder stroom consumeren is het meest voor de hand liggend. Onder andere “gebruik alleen A++ producten ” en “De warme kraan niet onnodig laten lopen.” Of neem een HR-ketel van Nefit, Vaillant, AWB, Intergas of Remeha.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is zeker ons advies! Selecteer een (kort) 1 jarig abonnement met een hoge welkomstkorting. Deze vind je ogenblikkelijk op basis van onze zoekmachine.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis is een kostbaar proces. Op dit moment kan je profiteren van aantrekkelijke milieuvriendelijke installaties die veel minder stroom gebruiken. Bijvoorbeeld zonnepanelen, warmtenet, pelletkachel, infraroodpanelen, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

In ons land vind je veel aanbieders van gas en elektra. Welke aanbieder is voor jou geschikt? Dit wordt bepaald door wat jullie precies zoeken. Hecht jij waarde aan goede hulp en ondersteuning, groene stroom, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Vind alles uit over energiepakket Hoofdplaat vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij alleen naar de prijs? Bezoek dan zonder problemen de betaalbaarste energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul je postcode en het verbruik in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij ontdekt simpelweg de goedkoopste leverancier van gas licht (uit Zuid-Holland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Hecht jij waarde aan het feit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Kies dan de “duurzame energie” bron. Een andere optie is te zoeken naar stroom en gascontracten op basis van bronnen zoals groene stroom uit EU, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL.

Beste ratings

Een groeiend aantal huizenbezitters hopen op een professionele klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een snelle service, en betrouwbare informatie zijn belangrijk. Daarvoor lees je de totale beoordeling en actuele beoordelingen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Reeuwijk.

Overstappen

Elk energiebedrijf zoekt niet consumenten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is niet altijd mogelijk omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Controleer hierom het einde van je contracttermijn. Vervolgens kan je pas het oversluiten definitief maken. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar extra advies aangaande zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Reeuwijk kan direct via internet. Men kan kiezen uit pakketten voor de zakelijke markt. De prijzen vind je uiteengezet inclusief en exclusief BTW. ZZP’ers mogen de 21% BTW weer terugvragen. Ook particulieren kunnen dat bij de aanschaf van o.a. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor bedrijven zijn soms scherper vergeleken met de reguliere prijzen. Het voordeel kan hoger worden als je extra veel gas en elektriciteit afneemt. De meerwaarde voor ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afsluiten. Een stukje van je privégebruik mag je opvoeren als bedrijfskosten. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Berkenwoude afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Opvallend veel zakelijke gebruikers investeren in zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Reeuwijk is ook mogelijk door te investeren in duurzame systemen als pelletkachels, zonneboilers, biomassaketels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook fabrieken niet langer gebruik maken van gas. Samengevat: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook ondernemingen. Zo kan de zakelijke wereld iets doen aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Reeuwijk vergelijken Nu een elektra en gas contract afsluiten + aanvragen