Gas en licht vergelijken Okkenbroek Nu energiemaatschappijen vergelijken en bespaar €220


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energierekening. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Overwegend het gasverbruik kom je weer tegen in jouw energienota. Hierom is het slim om te checken welke energieaanbieder het goedkoopste is. Direct gas en licht leveranciers in Okkenbroek vergelijken? Vul jouw locatie en energieverbruik in. Middels gaslichtafsluiten.nl kun je moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap bekijk je nu de goedkoopste energieleverancier. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Okkenbroek [Update maart 2023]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – met afstand – de meest onmisbare voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht bestel je niet in een alles-in-één pakket. Water wordt geregeld via het waterbedrijf in de provincie Deventer (dat kan zijn Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Okkenbroek kan gemakkelijk bij één aanbieder. Met behulp van de gaslicht-vergelijker bekijk je het pakket met de laagste prijs. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Gebruik het advies van onze experts (of lees verder over korting bij NLE).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Overijssel).
  2. Maak een inschatting van gas + stroom gebruik.
  3. Filter op een kort- of lange termijn contract.
  4. Kies het soort stroom (groen uit EU, grijs, wind, zon, co2 gecompenseerd).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor maart 2023.
  6. Bepaal de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Regel de aanvraag online, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Het is niet dat je contract dan wordt opgezegd. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet gebonden aan het adres. Overstappen is altijd mogelijk. Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Okkenbroek.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektriciteit vraag je aan bij www.mijnaansluiting.nl. Bijwijlen is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een pakket voor elektriciteit is voldoende bij zo’n warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten maart 2023

Kies jij voor Essent, Eneco, Vattenfall, NLE, Greenchoice of Qurrent, Energiedirect.nl, Oxxio, Budget Energie, Powerpeers? In de volgende lijst achterhaal jij een aantal vaak gekozen energiepakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 1 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens maakt gebruik van gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten schommelen aanzienlijk per huis. De maandelijkse energierekening varieert tussen €115 tot €225. Nu de gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen met onze gaslicht-vergelijker. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en bekijk de kosten van gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Okkenbroek vegelijken. Onderstaand zie je de nominale energiekosten voor veel voorkomende klasse woningen en grootte van bewoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Check jouw energienota, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Okkenbroek. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Onderstaand detecteer je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Deventer.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €99,25 €120,25 €132,75 €142,75
Tussenwoning €108 €140,75 €154,25 €162,5
Hoekwoning €132,25 €151,25 €168,5 €177,75
2 onder 1 kap €144,25 €168,75 €184,5 €192,5
Vrijstaand €177,75 €199,5 €212,75 €222,75
Standaard €122,75 €146,75 €161 €170,5

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. In de regel heeft dit te maken met de netbeheerder (o.a. Endinet Groep). Dit komt vaak door onderhoud en reconstructie. Doorgaans is een stroomprobleem in no-time verholpen. In het geval je geen stroom kunt gebruiken is er al snel paniek. Een storing bij de netbeheerder in Okkenbroek? Dit is niet afhankelijk van De Vastelastenbond en MAIN Energie: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Zo bespaar je op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energierekening beperken is mogelijk op verschillende wijzes. Bijgaand bekijk je suggesties om meteen te besparen op energie.

 1. Minder energie gebruiken
  Vandaag nog aan de slag? Minder stroom consumeren is het meest voor de hand liggend. Zoals “kouder douchen ” en “Gebruik zoveel mogelijk het daltarief, als je gebruikmaakt van een piek- en daltarief.” Of koop een HR-ketel van Vaillant, Remeha, Atag, AWB of Intergas.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Kies voor een kort abonnement (1 jaar) met hoge bonus voor nieuwe klanten. Je zoekt dit vlug op basis van onze specialisten.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water maken is niet goedkoop. Op dit moment vind je veel duurzame oplossingen die op lage kosten draaien. Denk aan infraroodpanelen, biomassaketel, warmtepomp, warmtenet, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder kiezen?

In ons land kan jij kiezen uit veel maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke energie-aanbieder moet ik kiezen? Dit heeft te maken met wat jij belangrijk vindt. Zoeken jullie betrouwbare medewerkers, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Misschien vind je dit ook relevant: energiepakket Groeningen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij vooral een goedkoop contract? Kies in dat geval vlug de gunstigste energieleverancier van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de gevraagde data in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij ziet gemakkelijk de goedkoopste leverancier van gas en stroom (die werken in Overijssel) voor jouw situatie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Kijk jij vooral of stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Sorteer hiervoor de “duurzame energie” bron. Een andere optie is te zoeken naar gas + stroom pakketten met 0zonne-energie, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL.

Uitstekende beoordeling

Opvallend veel huizenbezitters kiezen voor goede klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, medewerkers met kennis, en duidelijke voorwaarden zijn belangrijk. Om hier achter te komen check je het eindcijfer en recentelijke recensies van andere consumenten voor energiebedrijven Okkenbroek.

Overstappen

Elk energiebedrijf wil graag extra afnemers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is soms niet toegestaan door de aanwezige opzegtermijn. Inspecteer altijd het einde van je contracttermijn. Pas in de volgende stap ga je het oversluiten definitief maken. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je extra advies m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Okkenbroek is eenvoudig online. Er zijn flink wat unieke zakelijke abonnementen. De energietarieven kunnen gevonden worden met en zonder BTW. Bedrijven mogen de betaalde BTW terugvorderen. Dit wordt ook gedaan bij het aankopen van o.a. zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn regelmatig scherper dan de particuliere tarieven. De korting kan toenemen in het geval je meer gas en elektriciteit gebruikt. Een pluspunt betreffende ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting aanvragen. Het onderdeel van eigen privégebruik kun jij dan aftrekken als kosten voor het bedrijf. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Limburg afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Het is een goede ontwikkeling: bedrijven kiezen voor zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Okkenbroek is ook mogelijk door te gaan voor duurzame energiebronnen zoals infraroodpanelen, pelletkachels, biomassaketels en warmtepompen. In de nabije maanden zullen ook bedrijven afscheid nemen van het gas. Samengevat: privé gasvrij wonen maar ook bedrijfsgebouwen. Op basis daarvan neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een schoner milieu.

Energiepakketten Okkenbroek vergelijken Makkelijk & snel een elektra & gas abonnement afsluiten + aanvragen