Gas en licht vergelijken Limburg Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar tot €245


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energierekening. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Voornamelijk het gasverbruik drukt zwaar op jouw energienota. Hierdoor is het beslist niet onverstandig om te analyseren welke energieleverancier de beste aanbieding heeft. Direct gas en licht leveranciers in Limburg vergelijken? Voer je adres + verbruiksgegevens in. Middels gaslichtafsluiten.nl kun jij moeiteloos de kosten van gas licht berekenen. Daarna bekijk jij meteen de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Limburg [Update juli 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het gaat hier om – zonder twijfel – de allerbelangrijkste voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar via één compleet abonnement. Het water sluit je af via het waterbedrijf in de provincie Limburg (voorbeelden zijn WML). Gas en licht afsluiten in Limburg doen de meesten bij één leverancier. Middels de gaslicht-vergelijker bekijk jij het meest betaalbare contract. Maar op welke manier kan dat? Volg de stappen hieronder (of check stroom en gas van Huismerk Energie).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Limburg).
  2. Bereken de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Filter op de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Selecteer de gewenst stroombron (groen uit EU, wind, zon, groen uit NL, groen).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor juli 2024.
  6. Bereken de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Bestel het pakket online, en je kunt snel overstappen naar je nieuwe aanbieder.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze staat op naam, en is niet gebonden aan adres. Wil je toch een ander pakket? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Limburg.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas water en stroom vraag je aan bij www.mijnaansluiting.nl. Bijwijlen doet de aannemer dit voor jou.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een stroompakket is toereikend in het geval van een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten juli 2024

Kiezen jullie voor Greenchoice, Vattenfall, NLE, Pure Energie, Eneco of Powerpeers, Oxxio, Budget Energie, Qurrent, Energiedirect.nl? In de opsomming bekijk je de huidige veel afgesloten gas licht pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Ecostroom + Gas
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel 1 jaar
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • HVC KringloopEnergie – Kringloopenergie Groene Stroom en Gas 1 Jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander nuttigt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten wisselen aanmerkelijk per huishouden. De maandelijkse energielasten varieert tussen €80 – €230. Onmiddellijk de gas licht kosten berekenen? Doe dit middels de contract vergelijker. Geef jouw energieverbruik door, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Meer weten over gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Limburg vegelijken. Hierna achterhaal je mogelijke gas-licht kosten voor veel voorkomende klasse woningen en gezinssamenstellingen. Scoor ik hoog of laag? Bekijk jouw energierekening, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Limburg. Betaal ik veel voor gas en elektra? Hieronder achterhaal je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Limburg.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €99,25 €122,25 €133,5 €142
Tussenwoning €107 €140 €155,25 €162,75
Hoekwoning €132,5 €149,5 €168,75 €178,25
2 onder 1 kap €146 €170,5 €182,75 €192,25
Landhuis €179,25 €199 €214,5 €223,75
Gemiddeld €123,5 €144,75 €158,25 €168,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Dikwijls is de “schuldige” de netbeheerder (zoals Coteq Netbeheer). Dit is vaak toe te wijzen aan netuitbreidingen. In een doorsnee situatie zijn stroomproblemen binnen een paar minuten weggewerkt. Wanneer je zonder stroom zit kan dat zorgen voor veel problemen. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Limburg? Het maakt niet uit of je zit bij De Vastelastenbond of Leon Zeewolde: alle contractanten kunnen problemen ondervinden.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energielasten reduceren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hieronder zie je aanwijzingen om meteen te besparen op energie.

 1. Energiegebruik reduceren
  Snel resultaat zien? Je energieverbruik verminderen is inherent aan een lagere nota. Bijv. “nemen van ledverlichting ” en “Eerst de vaatwasser goed vullen, voordat je hem aanzet.” Of plaats zo’n HR-ketel van AWB, Intergas, Nefit, Vaillant of Remeha.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie loont! Ga voor een kort abonnement (1 jaar) waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Jij zoekt dat binnen no-time door het toepassen van onze adviestool.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis verstookt een hoop duur gas. Heden ten dage is er keuzen uit interessante milieuvriendelijke producten waarbij je goedkoop uit bent. Bijvoorbeeld zonnepanelen, warmtepomp, biomassaketel, pelletkachel, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is het beste?

Op dit moment werken diverse aanbieders van gas en elektra. Welke aanbieder is voor jou geschikt? Dit wordt bepaald door wat jij belangrijk vindt. Hecht jij waarde aan uitstekende service, groen gas en groene stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Vind alles uit over energiepakket Ravenstein vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Kies in dat geval simpelweg de scherpste maatschappij van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de gevraagde data in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij treft onmiddellijk de goedkoopste leverancier van gas en stroom (actief in Limburg) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groenste gas en elektriciteit

Wil jij vooral dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Kies hiervoor de “duurzame energie” optie. Of willen jullie gas en elektra abonnementen op basis van bijv. groene stroom uit NL, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, windenergie.

Beste klantervaring

Sommige Nederlanders kiezen voor goede klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en duidelijke omschrijvingen is onmisbaar. Daarvoor check je de gemiddelde cijfers en de laatste reviews van klanten voor energiebedrijven Limburg.

Overstappen

Elke leverancier is blij met nieuwe klanten. Overstappen naar een nieuw contract kan niet altijd omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Analyseer om die reden de datum dat je contract afloopt. Hierna kan jij pas het energiecontract oversluiten. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je aanvullende info betreft zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Limburg werkt vlug online. Er is een heel scala aan unieke zakelijke abonnementen. De energietarieven zijn uitgesplitst inclusief en exclusief BTW. Bedrijven kunnen de BTW zakelijk aftrekken. Ook particulieren kunnen dat bij het aankopen van onder andere zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn soms lager vergeleken met de reguliere prijzen. Het voordeel kan flink oplopen wanneer je meer dan gemiddeld gas en elektriciteit inkoopt. Een pluspunt aangaande ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting aanvragen. Een gedeelte van je privégebruik kun men dan opvoeren als bedrijfskosten. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in IJmuiden afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Het is een trend: ondernemingen zien heil in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Limburg? Doe dit door te investeren in milieuvriendelijke energiebronnen zoals o.a. biomassaketels, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. In de nabije maanden zal de zakelijke markt van het gas afgaan. Samengevat: privé gasvrij wonen maar ook ondernemingen. Hierdoor draag jij je steentje bij aan een schoner milieu.

Energiepakketten Limburg vergelijken Simpel een gas & licht abonnement afsluiten + aanvragen