Gas en licht vergelijken Oirschot Direct energieleveranciers vergelijken en bespaar wel €140


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht maakt samen de energierekening. Dit kan aardig in de papieren lopen. Bovenal het gas dat jij gebruikt zie je terug in jouw energiekosten. Vandaar is het verstandig om te bekijken welke energiemaatschappij voor jou het voordeligst is. Vlug gas en licht leveranciers in Oirschot vergelijken? Vul jouw locatie plus geschatte verbruik in. Dankzij deze website kan jij eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap achterhaal jij à la minute de goedkoopste energieaanbieder. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Oirschot [Update april 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het betreft hier – zonder twijfel – de meest belangrijke aansluitingen voor jouw huis. Gas, water en licht bestel je niet op basis van een totaal abonnement. Het water sluit je af via het waterbedrijf uit de omgeving Oirschot (voorbeelden zijn WML). Gas en licht afsluiten in Oirschot is gewoon mogelijk bij één partij. Dankzij de vergelijker achterhaal jij de goedkoopste. Hoe doe ik dit? Volg het advies van onze experts (of lees verder over korting bij Leon Zeewolde).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Noord-Brabant).
  2. Maak een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Bepaal de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Selecteer de gewenst stroombron (groen, groen uit NL, groen uit EU, wind, co2 gecompenseerd).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor april 2024.
  6. Calculeer de goedkoopste energiemaatschappij.
  7. Bestel het pakket online, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze is gebonden aan de persoon, en niet gebonden aan het adres. Liever wel wisselen van pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Oirschot.

Nieuwbouw? Gas water en stroom vraag je aan bij MijnAansluiting. Zo af en toe kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een elektriciteitspakket is toereikend in het geval van een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten april 2024

Weet je alles al van Greenchoice, Eneco, Vattenfall, NLE, Pure Energie of Budget Energie, Powerpeers, Qurrent, ENGIE, Oxxio? Hierna vind je een aantal scherpe energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actie
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens gebruikt gas en elektriciteit. De kosten schommelen flink per huis. De kostenpost voor energie (maandelijks) bedraagt tussen de €95 tot €180. À la minute jullie gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk met de tariefvergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Weetgraag naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Oirschot vegelijken. In het schema hieronder detecteer je de nominale energiekosten voor populaire soorten huizen en type gezinnen. Betaal ik nu relatief veel? Bekijk jouw energienota, zoek de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Oirschot. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In onderstaand schema detecteer je het doorsnee- energieverbruik in de regio Oirschot.


Soort woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,25 €120,5 €133 €143,5
Tussenwoning €108,5 €139,5 €154,25 €163,5
Hoekwoning €129,75 €149,5 €167 €178,25
2 onder 1 kap €146,25 €170,5 €181,5 €193,25
Villa €177,75 €197,5 €214,25 €221,25
Doorsnee €122,75 €145 €159,5 €170

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. In de meeste gevallen komt dit door de netbeheerder (denk aan Stedin). Dit komt vaak door onderhoudswerkzaamheden. Doorgaans is een stroomprobleem binnen enkele uren beëindigd. Op het moment dat er geen stroom is, kan dat zorgen voor veel problemen. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Oirschot? Of je nu klant bent bij Clean Energy of HVC: alle klanten krijgen ermee te maken.

Bezuinigen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De maandelijkse energienota beperken is mogelijk op verschillende wijzes. Bijgaand tref je suggesties waarmee jij aan de slag kan.

 1. Gebruik energie verlagen
  Vandaag nog aan de slag? Minder energie verbruiken is het meest voor de hand liggend. O.a. “beperkt elektrisch bijverwarmen ” en “Een waterkoker gebruiken om warm water te koken.” Of koop een HR-ketel van Vaillant, Remeha, Atag, Nefit of Intergas.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is interessant! Bestel kortlopende energiecontracten waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Dat vind jij nu aan de hand van onze adviestool.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis is een kostbaar proces. Tegenwoordig kan je profiteren van meerdere milieuvriendelijke systemen waarbij je goedkoop uit bent. Denk aan zonnepanelen, biomassaketel, pelletkachel, zonneboiler, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is voor mij geschikt?

In Holland zijn er een hoop verschillende bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke leverancier past bij mij? Dat ligt aan wat jullie precies zoeken. Zoeken jullie vriendelijke klantenservice, duurzame energie of kijk jij enkel naar de prijs? Lees nu verder over energiepakket Groede vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Bezoek dan vandaag nog de goedkoopste leverancier van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul jouw verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij vindt eenvoudig de goedkoopste leverancier (die levert in Noord-Brabant) voor jullie verbruikt.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Is het voor jou prioriteit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Neem hiervoor de “duurzame energie” optie. Een andere optie is te zoeken naar energiepakketten op basis van 0groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas.

Uitstekende beoordeling

Opvallend veel Nederlanders gaan voor hoogstaande klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, een snelle service, en geen kleine lettertjes wil iedereen. Om dit te weten te komen kan je kijken naar het klantcijfer en nieuwe reviews van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Oirschot.

Overstappen

Elk energiebedrijf wil graag extra afnemers. Een andere abonnement nemen (overstappen) is soms niet toegestaan door de aanwezige opzegtermijn. Bekijk hierom jouw huidige energiecontract. Hierna kan jij pas een nieuw energie-abonnement bestellen. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar additionele voorlichting inzake zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Oirschot gaat gemakkelijk via de pc. Als ondernemer heb je de keuze uit speciale zakelijke abonnementen. De kosten zijn uitgesplitst inclusief en exclusief BTW. Bedrijven kunnen de BTW aftrekken. Dit wordt ook gedaan bij het aankopen van producten als zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn regelmatig voordeliger dan wat normale huishoudens betalen. De korting kan hoger worden wanneer je bovengemiddeld veel gas en elektriciteit inkoopt. Groot voordeel voor ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting afnemen. Een stukje van het privégebruik kan jij als zakelijke kosten opvoeren. Nu ook online: gas en stroom in Zuid-Holland afsluiten.

Duurzame zakelijke energie
Het is een trend: ondernemingen zijn geïnteresseerd in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Oirschot is ook mogelijk door een belang te nemen in verantwoorde systemen zoals zonneboilers, biomassaketels, pelletkachels en warmtepompen. Binnen enkele jaren zullen ook bedrijven afscheid nemen van het gas. Oftewel: zowel thuis gasvrij wonen als op kantoor. Op deze manier draag jij je steentje bij aan een duurzame toekomst.

Energiepakketten Oirschot vergelijken Moeiteloos een elektra en gas contract afsluiten en aanvragen