Gas en licht vergelijken Zuid-Holland Direct leveranciers vergelijken en bespaar €130


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht maakt samen de energiekosten. En energie is zeker niet goedkoop. In het bijzonder het gas dat jij gebruikt zie je terug in de energienota. Hierdoor is het goed om te achterhalen welke energieleverancier de laagste prijzen hanteert. Moeiteloos gas en licht leveranciers in Zuid-Holland vergelijken? Vul jouw locatie plus verbruiksgegevens in. Aan de hand van deze website kun jij binnen no-time de kosten van gas licht berekenen. Daarna zie je onmiddellijk de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Zuid-Holland [Update mei 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het gaat hier om – verreweg – de meest essentiële voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar in één compleet abonnement. Water wordt geregeld via het waterbedrijf in de regio Zuid-Holland (denk hierbij aan PWN). Gas en licht afsluiten in Zuid-Holland kan gelukkig wel bij één bedrijf. Middels de energievergelijker achterhaal je de meest aantrekkelijke. Hoe dat werkt? Doorloop snel het 7-stappen model (of bezoek stroom en gas van Fenor).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Geef je adresgegevens in (Zuid-Holland).
  2. Maak een inschatting van jouw energieverbruik.
  3. Selecteer de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Bepaal de energie afkomst (groen, wind, co2 gecompenseerd, groen uit EU, zon).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Klik op de voordeligste energie aanbieder.
  7. Via internet kun je alle afsluiten, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Dan neem je het energiecontract mee. Deze is gelinkt aan jou, en niet gebonden aan het adres. Liever wel wisselen van pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Zuid-Holland.

Betreft het nieuwbouw? Gas, elektriciteit en water kan je aanvragen bij de website mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een abonnement voor stroom voldoet wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ben je al bekend met NLE, Vattenfall, Eneco, Pure Energie, Essent of Energiedirect.nl, ENGIE, Budget Energie, Oxxio, Qurrent? Onderstaand bekijk jij onze veel bestelde energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – HollandseWind en EcoGas
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Variabel
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 2 jaar Actie
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Elke Nederlander consumeert gas en elektriciteit. De kosten voor energie fluctueren flink per huis. Gemiddelde maandafrekening bedraagt tussen de €115 – €235. Onmiddellijk jouw gas licht kosten berekenen? Dat doe je door gebruik te maken van onze handige energievergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Benieuwd naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Zuid-Holland vegelijken. Hierna bekijk jij mogelijke energiekosten voor verschillende soorten woningen en grootte van bewoners. Scoor ik hoog of laag? Check jouw rekening van de energieaanbieder, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Zuid-Holland. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Onderstaand vind je het geschatte energieverbruik in de regio Zuid-Holland.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €101 €120,5 €130,5 €142,25
Tussenwoning €107,75 €140,25 €152,5 €163,5
Hoekwoning €130,25 €152,5 €167,5 €176,75
2 onder 1 kap €145,75 €168,75 €183,25 €193,75
Villa €178 €200,25 €214,5 €224,25
Standaard €123,5 €144,5 €159 €168,75

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. In de regel is de “schuldige” de netbeheerder (als. RENDO Netwerken). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoudswerkzaamheden. In de regel zijn elektriciteitsstoringen binnen een paar minuten weggewerkt. Als de stroom uitvalt kan dat zorgen voor veel problemen. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Zuid-Holland? Dit is niet afhankelijk van Engie en Oxxio: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De maandelijkse energielasten omlaag bijstellen kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Op deze website achterhaal je tips & tricks om meteen te besparen op energie.

 1. Energiegebruik reduceren
  Vandaag nog aan de slag? Je energieverbruik verminderen is het meest voor de hand liggend. Bijvoorbeeld “de oven efficiënt gebruiken ” en “Zo min mogelijk halogeenverlichting gebruiken.” Of neem een HR-ketel van Nefit, AWB, Vaillant, Atag of Remeha.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie moet je niet vergeten! Selecteer een 1 jaar abonnement met een hoge welkomstkorting. Dat vind jij moeiteloos door het toepassen van ons zoekscript.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen verstookt een hoop duur gas. Vandaag de dag kan je profiteren van interessante verantwoorde energiebronnen die op lage kosten draaien. Bijvoorbeeld biomassaketel, warmtepomp, pelletkachel, zonnepanelen, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra moet ik kiezen?

In Holland zijn er verschillende aanbieders van gas en elektra. Welke leverancier past bij mij? Hiervoor moet je kijken naar waar jij waarde aan hecht. Wil jij graag vriendelijke klantenservice, duurzame energie of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket Ransdaal vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij vooral naar prijs? Kies dan vandaag nog de gunstigste energieleverancier van gas en stroom. Hoe vind ik die? Vul je postcode en het verbruik in, en filter vervolgens op prijs. Je doorzoekt simpelweg de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (actief in Zuid-Holland) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Kijk jij vooral of energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Markeer dan de optie “duurzame energie”. Tevens kun je uitkijken naar stroom en gascontracten met bronnen zoals groene stroom uit EU, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, windenergie.

Hoogste ratings

Steeds meer mensen kiezen voor goede klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een adequate klantenservice, en heldere communicatie is wenselijk. Hiervoor kan je kijken naar de totale beoordeling en betrouwbare recensies van huidige contractanten voor energiebedrijven Zuid-Holland.

Overstappen

Elk energiebedrijf wil graag extra afnemers. Overstappen naar een andere energiemaatschappij is doorgaan niet voor iedereen geschikt omdat je aan een contract vastzit. Inspecteer om die reden het einde van je contracttermijn. Pas in de volgende stap ga je het oversluiten definitief maken. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij extra info omtrent zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Zuid-Holland is gemakkelijk in een online omgeving. We zien steeds meer abonnementen voor de zakelijke markt. De tarieven zijn uitgesplitst in bruto en netto prijzen. Een ondernemer mag het BTW bedrag terugvragen. Doorgaans kan dat ook bij de aanschaf van o.a. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn doorgaans voordeliger vergeleken met de reguliere prijzen. Kortingen kunnen toenemen zodra je een hele hoop gas en elektriciteit consumeert. Het grote voordeel betreffende ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afsluiten. Een stukje van je privégebruik kan jij aftrekken van je winst. Start nu ook met gas en stroom in IJhorst afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Steeds meer ondernemingen maken de keuze voor zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Zuid-Holland kan natuurlijk door een belang te nemen in duurzame systemen zoals bijv. pelletkachels, infraroodpanelen, zonneboilers en warmtepompen. In de nabije maanden zal de zakelijke markt de gaskraan dicht moeten draaien. Samengevat: zowel thuis gasvrij wonen als de bedrijven. Door dit toe te passen draagt iedereen bij aan de energierevolutie.

Energiepakketten Zuid-Holland vergelijken Direct een stroom en gas abonnement aanvragen + afsluiten