Gas en licht vergelijken IJhorst Snel leveranciers vergelijken en bespaar wel €175


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht noemen we ook wel aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energienota. En dat is soms best een flink bedrag. Hoofdzakelijk het gas waarmee je jouw huis verwarmt beïnvloedt je energierekening. Vandaar is het goed om te bekijken welke energieaanbieder het voordeligste energiepakket levert. Eenvoudig gas en licht leveranciers in IJhorst vergelijken? Voer je adres en verbruik in. D.m.v. onze tool kun jij snel de kosten van gas licht berekenen. Naderhand ontdek je probleemloos de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in IJhorst [Update maart 2023]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het zijn dan ook – verreweg – de meest vitale aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar middels 1 combinatie abonnement. Water wordt geregeld via de betreffende leverancier werkzaam rondom Staphorst (bijv. Vitens). Gas en licht afsluiten in IJhorst is gewoon mogelijk bij één aanbieder. Via de vergelijker tref je de voordeligste. Hoe dat werkt? Volg het advies van onze experts (of lees verder over Essent tarieven maart 2023).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Overijssel).
  2. Bereken de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Filter op de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Kies het soort stroom (co2 gecompenseerd, groen uit NL, groen uit EU, groen, wind).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor maart 2023.
  6. Selecteer de voordeligste energie aanbieder.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op de woning. Liever wel wisselen van pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in IJhorst.

Nieuwbouw? Gas, elektra en water registreer je bij MijnAansluiting. Bijwijlen is dat de taak van de aannemer.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een abonnement voor stroom is toereikend wanneer je kiest voor het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten maart 2023

Kiezen jullie voor Eneco, Greenchoice, Pure Energie, Essent, NLE of ENGIE, Powerpeers, Energiedirect.nl, Budget Energie, Oxxio? In de opsomming bekijk jij een aantal kwalitatieve energiepakketten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • EnergieFlex – Groene Stroom en Gas 1 jaar vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens nuttigt gas en elektriciteit. De kosten voor energie variëren nogal per woning. De maandelijkse energienota varieert tussen €95 – €150. Eenvoudig de gas licht kosten berekenen? Doe dit met onze gaslicht-vergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en je ziet direct wat jouw gas- en elektra kosten zijn. Weetgraag naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen IJhorst vegelijken. In de tabel tref jij mogelijke tarieven voor populaire woningtypes en huishoudens. Scoor ik hoog of laag? Neem jouw energierekening, check de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in IJhorst. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? In het schema hieronder vind jij het gemiddelde energieverbruik in de regio Staphorst.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €98,75 €123 €132,5 €142,25
Tussenwoning €108,5 €140,75 €152,5 €165,5
Hoekwoning €131,5 €151,25 €169,25 €177,25
2 onder 1 kap €145,75 €167,25 €183,25 €192,5
Villa €179,25 €198,5 €214 €224
Doorsnee €124,5 €145,25 €161,25 €170,75

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Meestal heeft dit te maken met de netbeheerder (o.a. RENDO Netwerken). De oorzaak is vaak te vinden in inspectie of onderhoud. Door de bank genomen is een elektriciteitsprobleem binnen een paar minuten gefixt. Als je geen stroom hebt kun je nog maar weinig kanten op. Een storing bij de netbeheerder in IJhorst? Het maakt niet uit of je zit bij Budget Energie en Pure Energie: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Besparen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energienota minimaliseren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Op deze pagina ontdek je suggesties om vandaag nog te besparen.

 1. Verlaging van energiegebruik
  Nu starten? Je energieverbruik verminderen is inherent aan een lagere nota. Bijv. “een goede thermoskan gebruiken ” en “Een modulerende thermostaat gebruiken.” Of bestel de HR-ketel van Nefit, AWB, Atag, Vaillant of Remeha.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie kan snel uit! Neem een (kort) 1 jarig abonnement met een hoge welkomstkorting. Dat vind jij moeiteloos middels onze vergelijker.
 3. CV-ketel vervangen door duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen zorgt voor een hoge gasrekening. Tegenwoordig vind je interessante duurzame energiebronnen die veel minder stroom gebruiken. Neem nou warmtenet, zonnepanelen, warmtepomp, infraroodpanelen, pelletkachel.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

In ons land werken diverse aanbieders van gas en elektra. Welke stroomleverancier past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van je wensen en behoeften. Wil jij graag vriendelijke klantenservice, duurzame energie of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Bergen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Bezoek dan ogenblikkelijk de scherpste aanbieder van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Voer jouw gegevens in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij ontdekt binnen no-time de goedkoopste leverancier van gas en elektra (actief in Overijssel) voor jouw situatie.

Groene stroom en gas

Hecht jij waarde aan het feit dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Neem dan uiteraard de “duurzame energie” optie. Of willen jullie pakketten voor elektra en gas op basis van bijv. groene stroom uit NL, CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, windenergie.

Goede reviews

Enkele Nederlanders gaan voor hoogstaande klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een snelle service, en duidelijke omschrijvingen wil iedereen. Om daarvan een goed beeld te krijgen check je het eindcijfer en betrouwbare reviews van andere consumenten voor energiebedrijven IJhorst.

Overstappen

Elke maatschappij wil nieuwe gebruikers. Een andere abonnement nemen (overstappen) is soms niet toegestaan doordat je met een contract te maken hebt. Bestudeer hierom jouw huidige energiecontract. Hierna kan jij pas het oversluiten definitief maken. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij additionele info met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in IJhorst werkt gemakkelijk via internet. We zien steeds meer abonnementen voor de zakelijke markt. De energiekosten worden weergegeven met en zonder BTW. Ondernemers kunnen namelijk de 21% BTW weer terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook bij de aanschaf van o.a. zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor bedrijven zijn vaak lager dan de particuliere tarieven. De bonus kan flink oplopen zodra je meer dan standaard gas en elektriciteit gebruikt. De meerwaarde bij ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afnemen. Een gedeelte van het privégebruik kan men aftrekken als kosten voor het bedrijf. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Stampersgat afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Opvallend veel ondernemers maken de keuze voor zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in IJhorst kan natuurlijk door te kiezen voor milieuvriendelijke energiebronnen als infraroodpanelen, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. In de toekomst zal ook de zakelijke wereld de gaskraan dicht moeten draaien. Oftewel: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook op kantoor. Op deze manier neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een beter milieu.

Energiepakketten IJhorst vergelijken Simpel een gas & licht contract aanvragen en afsluiten