Gas en licht vergelijken Bergen Vergelijk alle energiemaatschappijen en bespaar €115


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energienota. Dit kan een flinke kostenpost zijn. In de eerste plaats het verstookte gas kom je weer tegen in jouw energienota. Hierdoor is het beslist niet onverstandig om te controleren welke energieaanbieder voor jou voordelig is. Ogenblikkelijk gas en licht leveranciers in Bergen vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en verbruik in. Door gebruik te maken van de gaslicht-vergelijker kan je à la minute de kosten van gas licht berekenen. Daarop achterhaal je snel de goedkoopste energieaanbieder. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Bergen [Update juli 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het betreft hier – zonder twijfel – de allerbelangrijkste aansluitingen in een woning. Gas, water en licht bestel je niet in één compleet abonnement. De wateraansluiting bestel je bij de verantwoordelijke wateraanbieder actief in de buurt van Bergen (voorbeelden zijn Oasen). Gas en licht afsluiten in Bergen kan gelukkig wel bij één partij. Aan de hand van deze website vind jij het meest betaalbare contract. Maar op welke manier kan dat? Doorloop snel de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over overstappen RENDO Netwerken).

Voordelig gas en licht aanvragen?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Limburg).
  2. Maak een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Klik op het type energieopwekking (co2 gecompenseerd, groen, groen uit NL, groen uit EU, zon).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor juli 2024.
  6. Bereken de voordeligste energieleverancier.
  7. Bestel het pakket online, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze staat op naam, en niet op basis van een adres. Willen jullie wel een andere contract? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Bergen.

Ga je nieuwbouwen? Gas, water en elektra regel je via Mijn Aansluiting. Mogelijk kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Dan verstook je geen gas. Een contract voor stroom is toereikend wanneer je kiest voor het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juli 2024

Ken jij Pure Energie, Vattenfall, NLE, Eneco, Essent of Budget Energie, Oxxio, Powerpeers, Energiedirect.nl, Qurrent? Hierna vind jij een aantal veel gekozen energiecontracten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Actieprijs Vast 1 jaar
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon verbruikt gas en elektriciteit. De kosten voor energie variëren flink per woning. De maandelijkse energielasten schommelt tussen €80 en €165. Eenvoudig de gas licht kosten berekenen? Dat doe je met behulp van de contract vergelijker. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en check de kosten voor elektra en gas. Benieuwd naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Bergen vegelijken. Via de volgende tabel tref jij aannemelijke energiekosten voor enkele klasse woningen en grootte van bewoners. Klopt dit met mijn lasten? Neem jouw rekening van de energieleverancier, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Bergen. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? Onderstaand tref jij een inschatting van het energieverbruik in de regio Bergen.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100 €121,25 €132,25 €141
Tussenwoning €106,5 €140,5 €153 €165,5
Hoekwoning €129,5 €151 €168,75 €179,25
2 onder 1 kap €145,5 €169 €184 €193,5
Vrijstaand €179,25 €198,75 €212,75 €223,5
Standaard €123,5 €147,25 €158,5 €170

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Normaal komt dit door de netbeheerder (bijvoorbeeld RENDO Netwerken). Dit komt vaak door geplande onderbrekingen. In een doorsnee situatie is zo’n storing binnen een paar minuten beëindigd. Als de stroom uitvalt schieten mensen gauw in de stress. Is er sprake van een storing bij de netbeheerder in Bergen? Dit is nooit exclusief te wijten aan Greenchoice en/of HVC: alle huishoudens vallen hieronder.

Besparen op gas en stroom
Vind jij dat je te veel betaalt? De energielasten beperken kan op verschillende manieren. Hierna tref jij aanwijzingen om vandaag nog te besparen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Direct besparen? Minder elektriciteit verbruiken is het meest voor de hand liggend. Zoals “wassen op 30 graden ” en “Elektrische apparaten niet op stand-by laten staan.” Of koop een HR-ketel van Intergas, Vaillant, Atag, Remeha of Nefit.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is interessant! Ga voor een (kort) 1 jarig abonnement inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Je regelt dat vlug met onze adviseurs.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Warm water maken verstookt een hoop duur gas. Tegenwoordig kun jij gebruik maken van interessante verantwoorde oplossingen die goedkoper in gebruik zijn. O.a. biomassaketel, pelletkachel, infraroodpanelen, zonnepanelen, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder moet ik kiezen?

In Nederland zijn er flink wat bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke aanbieder past bij mij? Dit heeft te maken met waar jij waarde aan hecht. Zoeken jullie goede hulp en ondersteuning, groene stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Sint Philipsland vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Bezoek dan moeiteloos de gunstigste aanbieder van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de vergelijker volledig in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij treft meteen de goedkoopste leverancier van gas en stroom (die werken in Limburg) voor jouw situatie.

Groene stroom en milieuvriendelijk gas

Kijk jij vooral of energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Selecteer dan natuurlijk de “duurzame energie” filter. Tevens kun je uitkijken naar pakketten voor elektra en gas op basis van 0windenergie, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas.

Uitstekende recensies

Veel mensen gaan voor hoogstaande klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, een adequate klantenservice, en duidelijke voorwaarden is noodzakelijk. Om hier achter te komen kan je kijken naar het cijfer en recentelijke beoordelingen van afnemers voor energiebedrijven Bergen.

Overstappen

Elke leverancier wil graag extra afnemers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt doordat je met een contract te maken hebt. Bekijk eerst jouw huidige energiecontract. Vervolgens kan je pas het energiecontract oversluiten. Vroegtijdig overstappen kan worden bestraft met een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wil je additionele advies aangaande zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Bergen kan onmiddellijk door het internet. Er is een heel scala aan speciale zakelijke abonnementen. De tarieven kunnen gevonden worden met en zonder BTW. Een ondernemer mag de BTW zakelijk aftrekken. Doorgaans kan dat ook als men een aankoop doet van o.a. zonnepanelen. De energiekosten van grootverbruik zijn doorgaans gunstiger dan de particuliere tarieven. Kortingen kunnen hoger worden op het moment dat je een heleboel gas en elektriciteit gebruikt. Een leuke bijkomstigheid bij ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting afsluiten. Een deel van eigen privégebruik mag jij als zakelijke kosten opvoeren. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Lent afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Het is een goede ontwikkeling: ondernemers maken de keuze voor windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Bergen? Doe dit door te kiezen voor duurzame installaties zoals bijvoorbeeld infraroodpanelen, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zullen ook bedrijven de gaskraan dicht moeten draaien. Kortom: privé gasvrij wonen maar ook op kantoor. Hierdoor kan de zakelijke wereld iets doen aan de energierevolutie.

Energiepakketten Bergen vergelijken Makkelijk & snel een gas & elektra abonnement aanvragen + afsluiten