Gas en licht vergelijken Lent Vergelijk alle leveranciers en bespaar wel €275


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is eigenlijk een synoniem voor aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht maakt samen de energienota. En dat is elke maand weer een tegenvaller. Voornamelijk het gas dat jij gebruikt beïnvloedt de energiekosten. Om die reden is het beslist niet onverstandig om te vergelijken welke energieleverancier de beste aanbieding heeft. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Lent vergelijken? Geef je huisnummer, postcode en verbruiksgegevens in. Aan de hand van deze website kun je eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Daarop detecteer je meteen de goedkoopste energieaanbieder. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Lent [Update juli 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. We hebben het dan ook over – verreweg – de meest cruciale voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar op basis van een alles-in-één pakket. Het water sluit je af via de verantwoordelijke wateraanbieder actief in de buurt van Nijmegen (voorbeelden zijn Waterbedrijf Groningen). Gas en licht afsluiten in Lent doen de meesten bij één partij. Middels de vergelijker tref jij het meest betaalbare contract. Hoe doe ik dit? Begin nu met het advies van onze experts (of lees verder over Endinet Groep voor gas en licht).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Gelderland).
  2. Maak een inschatting van de benodigde hoeveelheid energie.
  3. Kies de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (groen, groen uit EU, wind, zon, co2 gecompenseerd).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor juli 2024.
  6. Check de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Sluit het pakket online af, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze staat op naam, en niet op basis van een adres. Liever wel wisselen van pakket? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Lent.

Nieuwbouw? Gas, water en elektriciteit registreer je bij Mijn Aansluiting. Bijwijlen is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een pakket voor stroom kan volstaan wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juli 2024

Wil jij graag bij Eneco, Vattenfall, NLE, Greenchoice, Pure Energie of Powerpeers, ENGIE, Oxxio, Energiedirect.nl, Budget Energie? In de opsomming vind je actuele veel bestelde pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 5 jaar
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Stroom en Gas Groenmix Vast
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten voor energie schommelen nogal per woning. De maandelijkse energienota bedraagt tussen de €120 – €250. Direct jullie gas licht kosten berekenen? Dat kan aan de hand van onze vergelijker / tools. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Nieuwsgierig naar gas water licht kosten, dan kun jij energieprijzen Lent vegelijken. In onderstaand schema zie je de nominale gas-licht kosten voor diverse woningtypes en aantal inwoners. Scoor ik hoog of laag? Check jouw rekening van de energiemaatschappij, check de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Lent. Betaal jij op dit moment te veel? Onderstaand achterhaal je het geschatte energieverbruik in de regio Nijmegen.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,75 €121,75 €132,25 €140,25
Tussenwoning €108,25 €139,75 €153,25 €164
Hoekwoning €131,5 €150 €167,5 €177,75
2 onder 1 kap €146 €170 €181,75 €194,25
Vrijstaand €176,5 €198,75 €215 €223,5
Standaard €122,25 €146,5 €160,75 €171

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. In de meeste gevallen ligt dit aan de netbeheerder (bijvoorbeeld Liander). Vaak wordt dit veroorzaakt door onderhoudswerkzaamheden. Vaak is een elektriciteitsprobleem binnen een paar minuten weggewerkt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken is er al snel paniek. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Lent? Of je nu stroom afneemt bij Budget Energie en/of MAIN Energie: alle huishoudens vallen hieronder.

Bezuinigen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energiekosten minimaliseren is mogelijk op verschillende wijzes. Op deze website bekijk je tips & tricks voor een lagere energierekening.

 1. Verminder je energieverbruik
  Direct besparen? Minder stroom consumeren is het eerste wat je kunt doen. Voorbeelden zijn “gebruik uitsluiten A+ apparaten ” en “Geen bewegende screensaver gebruiken op je computer.” Of plaats zo’n HR-ketel van Intergas, Vaillant, Remeha, Atag of AWB.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Neem een 1 jarig contract met een hoge welkomstkorting. Jij regelt dit probleemloos op basis van onze tools.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Water opwarmen is een kostbaar proces. Op dit moment kan je profiteren van verschillende duurzame energiebronnen die goedkoop verwarmen. Denk aan biomassaketel, warmtepomp, zonneboiler, infraroodpanelen, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder past bij mij?

In Nederland kan jij kiezen uit veel aanbieders van stroom en gas. Welk bedrijf past bij mij? Dat is sterk afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Vind je zaken belangrijk als een goede klantenservice, duurzame energie of kijk jij enkel naar de prijs? Wellicht spreekt dit je ook aan: energiepakket De Knipe vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Kijk jij alleen naar de prijs? Kies in dat geval eenvoudig de scherpste aanbieder van gas en stroom. Hoe doe ik dat? Vul je postcode en het verbruik in, en rangschik de uitkomsten op prijs. Jij doorzoekt meteen de goedkoopste leverancier van gas en elektra (die werken in Gelderland) voor jouw situatie.

Groenste gas en elektriciteit

Is het voor jou prioriteit dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Sorteer dan het filter “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar pakketten voor elektra en gas op basis van bronnen zoals windenergie, zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU.

Hoogste beoordeling

Enkele huizenbezitters kiezen voor goede klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een snelle service, en betrouwbare informatie is noodzakelijk. Om dit te weten te komen check je het klantcijfer en actuele reviews van andere consumenten voor energiebedrijven Lent.

Overstappen

Elke energiemaatschappij wil graag extra afnemers. Overstappen van energie is niet altijd mogelijk omdat je aan een contract vastzit. Controleer daarom het einde van je contracttermijn. Start pas hierna met jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additionele info ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Lent kan eenvoudig via internet. Er zijn flink wat speciale zakelijke abonnementen. De tarieven worden weergegeven in bruto en netto prijzen. Bedrijven mogen de BTW aftrekken. Dit is ook gebruikelijk als men een aankoop doet van producten als zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruik zijn doorgaans voordeliger dan de particuliere tarieven. De compensatie kan flink oplopen als je meer dan standaard gas en elektriciteit verbruikt. Een pluspunt t.b.v. ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afnemen. Het onderdeel van je privégebruik kan jij aftrekken van je winst. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Venhorst afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Opvallend veel ondernemers kiezen voor zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Lent gebeurt ook door te kiezen voor verantwoorde oplossingen zoals o.a. zonneboilers, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. In de toekomst zullen ook fabrieken de gaskraan dicht moeten draaien. Samengevat: zowel thuis gasvrij wonen als op kantoor. Op deze manier draag jij met jouw business bij aan een schonere wereld.

Energiepakketten Lent vergelijken Snel een elektra en gas contract aanvragen en afsluiten