Gas en licht vergelijken Groede Vergelijk alle leveranciers en bespaar wel €295


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht gebruik restulteert in de energiekosten. Dit kan aardig in de papieren lopen. In de eerste plaats het gas waarmee je jouw huis verwarmt heeft veel invloed op jouw energienota. Om die reden is het goed om te vergelijken welke energiemaatschappij de laagste prijzen hanteert. Eenvoudig gas en licht leveranciers in Groede vergelijken? Vul jouw locatie & geschatte verbruik in. Door middel van onze tool kan jij zonder problemen de kosten van gas licht berekenen. In de tweede stap zie je onmiddellijk de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Groede [Update mei 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. Het gaat hier om – verreweg – de meest fundamentele voorzieningen voor jouw huis. Gas, water en licht bestel je niet aan de hand van één compleet abonnement. Water krijg je van een specifieke waterleverancier werkzaam rondom Sluis (dat kan zijn WML). Gas en licht afsluiten in Groede kan gemakkelijk bij één bedrijf. Door middel van deze website ontdek je het meest betaalbare contract. Hoe doe ik dit? Doorloop snel de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over Eneco gas).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Zeeland).
  2. Schat je energieconsumptie.
  3. Kies de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (zon, grijs, wind, groen uit NL, co2 gecompenseerd).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Selecteer de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Laat de bestelling online doorvoeren, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet gebonden aan het adres. Toch overstappen? Mogelijk betaal je dan een boete (bij overstap) aan je energiemaatschappij in Groede.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, elektriciteit en water aanvragen gaat via Mijnaansluiting.nl. Soms is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Je verbruikt dan helemaal geen gas. Een elektriciteitspakket is gepast wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten mei 2024

Wil jij graag bij Pure Energie, Eneco, Greenchoice, NLE, Essent of Energiedirect.nl, Qurrent, ENGIE, Powerpeers, Budget Energie? Hieronder achterhaal jij diverse top energie-abonnementen.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 3 jaar
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 1 jaar vast
 • Pure Energie – Pure Stroom en Gas vast 4 jaar Actie
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning consumeert gas en elektriciteit. Deze kosten verschillen aanmerkelijk per gezin. De maandelijkse tarieven / nota bedraagt tussen de €115 – €250. Vlug jullie gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen middels de vergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en bekijk de kosten van gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Groede vegelijken. In onderstaand schema bekijk je geschatte energiekosten voor diverse klasse woningen en type gezinnen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Download jouw energierekening, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Groede. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Via de volgende tabel zie je een inschatting van het energieverbruik in de regio Sluis.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €101 €122,25 €131,75 €143,5
Tussenwoning €109,25 €140,75 €153,5 €164,25
Hoekwoning €132,5 €152 €169,25 €179,25
2 onder 1 kap €147,5 €167,5 €181,5 €191,25
Villa €179 €199,75 €213,75 €224,5
Gemiddeld €122 €145,75 €159,75 €168,25

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Normaal komt dit door de netbeheerder (bijv. Cogas). Dit is vaak toe te wijzen aan onderhoud en reconstructie. Door de bank genomen is een stroomprobleem binnen enkele uren verholpen. In het geval je geen stroom kunt gebruiken schieten mensen gauw in de stress. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Groede? Of je nu stroom afneemt bij Eneco en HVC: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Bezuinigen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energienota minimaliseren kan door bewust een aantal keuzes te maken. Hierna achterhaal jij aanwijzingen om meteen te besparen op energie.

 1. Minder energie gebruiken
  Direct besparen? Minder elektriciteit verbruiken is eigenlijk het meest belangrijk. O.a. “haal opladers uit het stopcontact ” en “De verwarmingsbuizen isoleren.” Of plaats zo’n HR-ketel van Atag, AWB, Remeha, Nefit of Intergas.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Af en toe overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Selecteer een (kort) 1 jarig abonnement met een hoge welkomstkorting. Dit zoek je direct middels onze specialisten.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Water opwarmen is een kostbaar proces. Vandaag de dag zijn er aantrekkelijke groene installaties die veel minder stroom gebruiken. Bijvoorbeeld pelletkachel, warmtenet, infraroodpanelen, biomassaketel, zonnepanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is voor mij geschikt?

In Nederland zijn er verschillende bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welk energiebedrijf is het beste? Dat is sterk afhankelijk van je wensen en behoeften. Vind je zaken belangrijk als betrouwbare medewerkers, duurzame energie of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Ook interessant: energiepakket Zevenbergen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer in dat geval vandaag nog de meest voordelig aanbieder van stroom en gas. Hoe achterhaal ik die? Vul je postcode en het verbruik in, en filter vervolgens op prijs. Je spot gemakkelijk de goedkoopste aanbieder van gas en elektra (uit Zeeland) passen bij je energiegebruik.

Groenste gas en elektriciteit

Wil jij vooral dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Selecteer dan natuurlijk de “duurzame energie” filter. Tevens kun je uitkijken naar gas licht contracten met bijv. CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, zonne-energie, windenergie.

Uitstekende beoordeling

Meer en meer consumenten eisen een uitstekende klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, vakbekwame experts, en duidelijke omschrijvingen wil iedereen. Hiervoor check je het eindcijfer en de laatste meningen van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Groede.

Overstappen

Elke leverancier van energie zoekt niet consumenten. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan soms lastig worden door de geldende opzegtermijn. Bekijk hierom de datum dat je contract afloopt. Pas in de volgende stap ga je het energie-oversluiten regelen. Je kunt anders een boete krijgen.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij meer advies over zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie gebruik je onze energievergelijker. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Groede kan simpelweg door het internet. Men kan kiezen uit unieke zakelijke abonnementen. De kosten zijn uitgesplitst met en zonder BTW. ZZP’ers mogen de betaalde BTW terugvorderen. Doorgaans kan dat ook wanneer men investeert in bijv. zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruikers zijn een stuk gunstiger dan de particuliere tarieven. De korting kan toenemen zodra je een hele hoop gas en elektriciteit gebruikt. Het grote voordeel aangaande ZZP’ers: zakelijk een privé aansluiting afsluiten. Het onderdeel van eigen privégebruik mag je opgeven als bedrijfskosten. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Ransdaal afsluiten.

Groene stroom + gas voor zakelijk gebruik
Een groeiend aantal ondernemers willen investeren in zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Groede? Dat kan door te kiezen voor milieuvriendelijke energiebronnen zoals o.a. pelletkachels, infraroodpanelen, zonneboilers en warmtepompen. In de toekomst zal ook de zakelijke wereld niet langer gebruik maken van gas. Samengevat: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook ondernemingen. Op basis daarvan kan de zakelijke wereld iets doen aan het verminderen van CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Groede vergelijken Snel een gas & licht abonnement afsluiten + aanvragen