Gas en licht vergelijken Oijen Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar €315


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en elektriciteit of stroom. Het verbruik van gaslicht resulteert in de maandelijkse energienota. En dat is soms best een flink bedrag. Bovenal het gasverbruik heeft veel invloed op de energienota. Hierom loont het om te analyseren welke energieaanbieder voor jou voordelig is. Vlug gas en licht leveranciers in Oijen vergelijken? Vul postcode + huisnummer en verbruiksgegevens in. D.m.v. de vergelijker kun je gemakkelijk de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend vind je eenvoudig de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken kan nu iedereen doen!Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Oijen [Update juni 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het betreft hier – overduidelijk – de basis aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht bestel je niet aan de hand van 1 combinatie abonnement. Water wordt geregeld via een specifieke waterleverancier uit de omgeving Oss (dat kan zijn Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Oijen kan gemakkelijk bij één leverancier. Dankzij de energievergelijker achterhaal jij het meest betaalbare contract. Maar hoe kan ik dat doen? Begin nu met de stappen hieronder (of check korting bij Huismerk Energie).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Noord-Brabant).
  2. Maak een inschatting van jouw energieverbruik.
  3. Kies de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Bepaal de energie afkomst (groen, co2 gecompenseerd, groen uit NL, groen uit EU, grijs).
  5. Doorzoek scherpe gas en stroom tarieven voor juni 2024.
  6. Bepaal het goedkoopste energiebedrijf.
  7. Regel de aanvraag online, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze is gelinkt aan jou, en niet op de woning. Liever wel wisselen van pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Oijen.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas water en stroom aanvragen gaat via MijnAansluiting. Zo nu en dan verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een abonnement voor elektriciteit is gepast wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten juni 2024

Ken jij Eneco, Vattenfall, Greenchoice, NLE, Essent of Qurrent, Oxxio, Budget Energie, Powerpeers, Energiedirect.nl? In de kolommen hierna vind je de huidige veel gekozen gas en stroom pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Windstroom en Gas Variabel
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Powerpeers – Opwekkersstroom en CO2-gecompenseerd Gas Vast 1 jaar Actie
 • ENGIE – Modelcontract Groene stroom en gas

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen maakt gebruik van gas en elektriciteit. De kosten verschillen wel per huishouden. Gemiddelde maandafrekening ligt ergens tussen de €75 – €210. Direct jullie gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk door gebruik te maken van onze gaslicht-vergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Oijen vegelijken. Via de volgende tabel vind jij mogelijke tarieven voor populaire soorten woningen en grootte van bewoners. Scoor ik hoog of laag? Neem jouw rekening van de energiemaatschappij, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Oijen. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Hieronder zie je het geschatte energieverbruik in de regio Oss.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €100,5 €121,5 €130,5 €143,5
Tussenwoning €108,5 €140,75 €155,25 €165,5
Hoekwoning €130,25 €150,25 €169,25 €176,25
2 onder 1 kap €145,25 €168,75 €181,75 €192
Bungalow €178,25 €200,25 €213,5 €222,5
Modaal €123,5 €144,25 €160,75 €168,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Gewoonlijk heeft dit te maken met de netbeheerder (zoals Endinet Groep). Dit komt vaak door onderhoudswerkzaamheden. Gebruikelijk is een elektriciteitsprobleem in no-time beëindigd. In het geval je geen stroom kunt gebruiken kan dat zorgen voor veel problemen. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Oijen? Dit is niet afhankelijk van Allure Energie of Qwint: iedereen wordt erdoor getroffen.

Zo bespaar je op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energierekening verminderen is te doen op diverse manieren. Op deze website vind jij 3 adviezen die je direct kan toepassen.

 1. Gebruik energie verlagen
  Direct besparen? Minder energie verbruiken resulteert direct in minder lasten. Mogelijkheden zijn “gebruik alleen A++ producten ” en “Geen open haard gebruiken.” Of installeer een HR-ketel van Vaillant, Intergas, Remeha, AWB of Atag.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Aan het eind van je contract overstappen van energie moet je niet vergeten! Kies voor een kort abonnement (1 jaar) inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Dat vind jij gemakkelijk door gebruik te maken van onze zoekmachine.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Centrale verwarming is een kostbaar proces. Op het ogenblik is er keuzen uit diverse verantwoorde installaties die veel minder stroom gebruiken. Zoals warmtenet, warmtepomp, biomassaketel, zonneboiler, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra past bij mij?

In ons land zijn er verschillende leveranciers die gas en stroom leveren. Welk stroombedrijf is voor jou geschikt? Dit heeft te maken met wat jij belangrijk vindt. Hecht jij waarde aan betrouwbare medewerkers, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij het goedkoopste pakket? Vind alles uit over energiepakket Griendtsveen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Bezoek dan gemakkelijk de meest voordelig aanbieder van gas en stroom. Hoe gaat dat in z’n werk? Vul jouw verbruik in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Je treft ogenblikkelijk de goedkoopste aanbieder (werkzaam in Noord-Brabant) die past bij jullie energieconsumptie.

Groenste gas en elektriciteit

Wil jij vooral dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Selecteer dan de optie “duurzame energie”. Een andere optie is te zoeken naar energiepakketten op basis van bronnen zoals windenergie, groene stroom uit NL, zonne-energie, groene stroom uit EU.

Uitstekende ratings

Een deel van de huizenbezitters kiezen voor goede klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een snelle service, en duidelijke voorwaarden is wenselijk. Om dit te weten te komen lees je het cijfer en recente meningen van klanten voor energiebedrijven Oijen.

Overstappen

Elke energiemaatschappij wil nieuwe gebruikers. Overstappen naar een nieuw contract kan soms lastig worden door de geldende opzegtermijn. Analyseer daarom de einddatum van je contract. Ga pas daarna het energie-oversluiten regelen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je aanvullende info omtrent zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie kun je online terecht. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Oijen werkt moeiteloos via de pc. Er is een heel scala aan abonnementen voor de zakelijke markt. De tarieven kunnen gevonden worden in bruto en netto prijzen. Ondernemers kunnen namelijk het BTW bedrag terugvragen. Ook particulieren kunnen dat in het kader van bestelling voor onder andere zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruikers zijn regelmatig betaalbaarder dan wat normale huishoudens betalen. Kortingen kunnen flink oplopen in het geval je een heleboel gas en elektriciteit consumeert. De meerwaarde bij ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting afnemen. Een deel van eigen privégebruik kan men als zakelijke kosten opvoeren. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Drenthe afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Meer en meer zakelijke gebruikers maken de keuze voor zonnecentrales en windparken. Besparen op energiekosten in Oijen gebeurt ook door te beleggen in groene producten zoals bijvoorbeeld infraroodpanelen, zonneboilers, pelletkachels en warmtepompen. In de nabije maanden zal de zakelijke markt het gasverbruik moeten terugdringen. Dus: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook fabrieken en kantoren. Door dit toe te passen neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een duurzame toekomst.

Energiepakketten Oijen vergelijken Simpel een gas en stroom contract afsluiten + aanvragen