Gas en licht vergelijken Griendtsveen Snel energiebedrijven vergelijken en bespaar wel €250


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht maakt samen de energiekosten. Dit kan aardig in de papieren lopen. Hoofdzakelijk het gas dat jij gebruikt kom je weer tegen in jouw energienota. Hierdoor is het verstandig om te zien welke energieaanbieder voor jou het voordeligst is. À la minute gas en licht leveranciers in Griendtsveen vergelijken? Vul postcode + huisnummer plus verwachte gas-licht verbruik in. Door gebruik te maken van de vergelijker kun je gemakkelijk de kosten van gas licht berekenen. Hierna bekijk jij eenvoudig de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Griendtsveen [Update maart 2023]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. We praten dan ook over – veruit – de allerbelangrijkste aansluitingen in een huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen middels 1 combinatie abonnement. De wateraansluiting bestel je bij de verantwoordelijke wateraanbieder in de provincie Horst aan de Maas (bijv. Vitens). Gas en licht afsluiten in Griendtsveen kan gelukkig wel bij één aanbieder. Door middel van onze tool bekijk jij de meest aantrekkelijke. Maar hoe kan ik dat doen? Start direct met de tips van onze specialisten (of bekijk info over De Vastelastenbond gas).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Geef je adresgegevens in (Limburg).
  2. Schat je energieconsumptie.
  3. Geef je wensen door m.b.t. het gewenste aantal jaren (looptijd).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (co2 gecompenseerd, groen uit EU, groen, groen uit NL, wind).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor maart 2023.
  6. Klik op de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Bestel het pakket online, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Hoe zit het met verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Deze staat op naam, en niet op basis van een adres. Liever wel wisselen van pakket? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Griendtsveen.

Ga je nieuwbouwen? Gas, elektriciteit en water kan je aanvragen bij Mijn Aansluiting. Soms verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Een gas aanbieder is dan overbodig. Een abonnement voor stroom voldoet bij een warmtenet.

Huidige gas en stroom energiepakketten maart 2023

Ken jij NLE, Vattenfall, Pure Energie, Eneco, Essent of Budget Energie, ENGIE, Powerpeers, Oxxio, Energiedirect.nl? Onderstaand tref jij actuele vaak gekozen energiecontracten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom + Gas tot 3 jaar
 • Qurrent – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Eneco – Ecostroom + Gas
 • Greenchoice – Modelcontract groene stroom en groen gas
 • Oxxio – Groene Stroom en Gas Budget Vast 1 jaar
 • Vandebron – 100% lokale windstroom en CO2 gecompenseerd gas Onbepaalde tijd
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Elke woning maakt gebruik van gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten fluctueren behoorlijk per huishouden. Het doorsnee maandelijkse voorschot varieert tussen €105 – €180. Ogenblikkelijk jullie gas licht kosten berekenen? Dat doe je via de contract vergelijker. Voer jouw geschatte verbruik in, en bekijk de kosten van gas en elektra. Benieuwd naar gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Griendtsveen vegelijken. Hieronder zie je de gemiddelde prijzen voor populaire soorten huizen en aantal inwoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Check jouw rekening van de energiemaatschappij, analyseer de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Griendtsveen. Ligt jouw tarief hoger of juist lager? Via de volgende tabel detecteer je een inschatting van het energieverbruik in de regio Horst aan de Maas.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Appartement €101 €122,75 €131,25 €143
Tussenwoning €107,75 €141 €153,5 €164,75
Hoekwoning €131,5 €151,75 €166,25 €178,75
2 onder 1 kap €144,75 €169 €182 €194
Vrijstaand €177,75 €199 €213,25 €221,75
Doorsnee €123,25 €146,25 €160 €168,75

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Dikwijls ligt dit aan de netbeheerder (bijvoorbeeld RENDO Netwerken). Dit komt vaak door inspectie of onderhoud. Vaak is zo’n elektriciteitsstoring heel erg snel beëindigd. Als de stroom uitvalt is de impact direct groot. Een storing bij de netbeheerder in Griendtsveen? Of je nu stroom afneemt bij Essent en Vrijopnaam: alle huishoudens vallen hieronder.

Bespaartips voor gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De uitgaven aan energie verminderen is te doen op diverse manieren. Hieronder detecteer je 3 tips om vandaag nog te besparen.

 1. Minder energie gebruiken
  Snel resultaat zien? Jouw energieconsumptie reduceren resulteert direct in minder lasten. Onder andere “neem een waterbespaarder ” en “Tijdig de afzuigkap uitzetten.” Of bestel de HR-ketel van Atag, AWB, Intergas, Vaillant of Nefit.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie loont! Bestel een (kort) 1 jarig abonnement met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dat regel je eenvoudig via onze adviestool.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Water opwarmen verstookt een hoop duur gas. Op dit moment zijn er allerlei milieuvriendelijke producten die goedkoper in gebruik zijn. O.a. biomassaketel, zonneboiler, zonnepanelen, pelletkachel, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is voor mij geschikt?

In ons land zijn er flink wat leveranciers die gas en stroom leveren. Welk energiebedrijf past bij mij? Dit heeft te maken met waar jij waarde aan hecht. Wil jij graag goede hulp en ondersteuning, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Zoek ook naar energiepakket Zennewijnen vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom is overal hetzelfde. Kijk jij alleen naar de prijs? Bezoek dan binnen no-time de goedkoopste energie-aanbieder van gas en stroom. Hoe vind ik die? Voer jouw gegevens in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij treft eenvoudig de goedkoopste maatschappij (werkzaam in Limburg) passen bij je energiegebruik.

Groenste gas en elektriciteit

Wil jij vooral dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Groen gas en groene stroom is dan wat jij zoekt. Selecteer dan uiteraard de optie “duurzame energie”. Of willen jullie gas licht contracten op basis van onder andere CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit EU, windenergie, groene stroom uit NL.

Goede recensies

Een deel van de huishoudens gaan voor hoogstaande klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, deskundige specialisten, en betrouwbare informatie wil iedereen. Daarvoor neem je als uitganspunt de totale beoordeling en recentelijke comments van klanten voor energiebedrijven Griendtsveen.

Overstappen

Elke leverancier wil graag extra afnemers. Een andere abonnement nemen (overstappen) kan soms lastig worden omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Analyseer altijd jouw huidige energiecontract. Pas in de volgende stap ga je een nieuw energie-abonnement bestellen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij additieve info omtrent zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Griendtsveen gaat à la minute in een online omgeving. Er bestaan hiervoor speciale zakelijke abonnementen. De prijzen vind je uiteengezet in bruto en netto prijzen. ZZP’ers mogen de betaalde BTW terugvorderen. Ook particulieren kunnen dat bij de aanschaf van onder andere zonnepanelen. De stroomtarieven van bedrijven zijn aanzienlijk voordeliger dan wat normale huishoudens betalen. De bonus kan toenemen in het geval je een hoop gas en elektriciteit gebruikt. De meerwaarde voor ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting inkopen. Een stukje van het privégebruik kun men dan als zakelijke kosten opvoeren. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Radio Kootwijk afsluiten.

Het voordeel van duurzame energie voor zakelijk gebruik
Meer en meer zakelijke klanten maken de keuze voor zonnecellen en windturbines. Besparen op energiekosten in Griendtsveen? Doe dit door te beleggen in groene oplossingen zoals biomassaketels, infraroodpanelen, pelletkachels en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal de zakelijke markt niet langer gebruik maken van gas. Dus: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook bedrijfsgebouwen. Hierdoor draag jij met jouw business bij aan een schonere wereld.

Energiepakketten Griendtsveen vergelijken Vandaag nog een gas & stroom abonnement afsluiten & aanvragen