Gas en licht vergelijken Obbicht Vergelijk alle energieleveranciers en bespaar €285


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de energierekening. Dit kan aardig in de papieren lopen. Met name het gas zie je terug in de energienota. Daarom is het geen gek idee om te checken welke energieaanbieder een aantrekkelijk contract aanbiedt. Nu gas en licht leveranciers in Obbicht vergelijken? Vul jouw locatie plus verwachte gas-licht verbruik in. Via de energievergelijker kun je onmiddellijk de kosten van gas licht berekenen. Hierna tref je vandaag nog de goedkoopste energieleverancier. Online overstappen is zo gepiept. Gas en elektra vergelijken was nog nooit zo gemakkelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Obbicht [Update juni 2024]

Ze worden nog vaak in een adem genoemd: gas, water en licht. Het gaat hier om – overduidelijk – de meest elementaire voorzieningen in een huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen d.m.v. één compleet abonnement. Water wordt geregeld via het waterbedrijf in de provincie Sittard-Geleen (dit zijn organisaties als Waterleidingmaatschappij Drenthe). Gas en licht afsluiten in Obbicht doen de meesten bij één aanbieder. Met behulp van de vergelijker tref jij de goedkoopste. Hoe dat werkt? Ga aan de slag met het 7-stappen model (of bezoek korting bij Anode Energie).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Limburg).
  2. Geef een schatting van stroom- en gasverbruik.
  3. Kies een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Klik op het type energieopwekking (wind, groen, grijs, zon, groen uit NL).
  5. Check en vergelijk alle stroom en gastarieven voor juni 2024.
  6. Zoek naar de voordeligste energieleverancier.
  7. Bestel het pakket online, de overstap regel je moeiteloos online.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Deze is gelinkt aan jou, en is niet gebonden aan adres. Toch overstappen? Hiervoor krijg je een boete / opzegvergoeding via de energiemaatschappij in Obbicht.

Betreft het nieuwbouw? Gas, water en elektra aanvragen gaat via www.mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een elektriciteitspakket is zat bij een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten juni 2024

Kiezen jullie voor Pure Energie, Eneco, Essent, Vattenfall, Greenchoice of Energiedirect.nl, Oxxio, Powerpeers, ENGIE, Budget Energie? In de kolommen hierna achterhaal jij actuele top energiepakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 3 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Oxxio – Stroom en Gas Modelcontract
 • Powerpeers – SamenStroom en CO2-gecompenseerd Gas Variabel
 • ENGIE – Groene stroom en gas 3 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden verbruikt gas en elektriciteit. Deze kosten variëren enorm per huishouden. Het doorsnee maandelijkse voorschot ligt in de range tussen de €105 – €245. Ogenblikkelijk jouw gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk door gebruik te maken van onze gaslicht-vergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, dan kan je energieprijzen Obbicht vegelijken. Hieronder bekijk jij de nominale kosten voor veel voorkomende soorten woningen en aantal inwoners. Is dit in in lijn met mijn uitgaven? Download jouw energierekening, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Obbicht. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Onderstaand vind jij het gemiddelde energieverbruik in de regio Sittard-Geleen.


Type huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €98,5 €121,75 €132,5 €143,25
Tussenwoning €106,75 €139,75 €155 €165,25
Hoekwoning €130,75 €149,25 €166,25 €176,75
2 onder 1 kap €146,25 €169 €181,25 €192,5
Landhuis €176,75 €200 €214,25 €221,25
Doorsnee €121,5 €146,5 €160,25 €170,75

Stroomstoring
Je hebt vast wel eens te maken gehad met elektriciteitsproblemen. Dikwijls is de “schuldige” de netbeheerder (als. Enexis). De oorzaak is vaak te vinden in inspectie of onderhoud. Door de bank genomen zijn elektriciteitsstoringen heel erg snel gefixt. Als de stroom uitvalt is de impact direct groot. Een storing bij de netbeheerder in Obbicht? Dit is nooit exclusief te wijten aan DELTA en Qurrent: alle woningbezitters kunnen worden getroffen.

Zo bespaar je op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De energierekening minimaliseren is mogelijk op verschillende wijzes. Hieronder detecteer je 3 adviezen om meteen te besparen op energie.

 1. Energiegebruik reduceren
  Snel resultaat zien? Minder energie verbruiken resulteert direct in minder lasten. Mogelijkheden zijn “het gebruik van lichtdimmers ” en “Maak je gebruik van een piek- en daltarief?” Of neem een HR-ketel van Vaillant, Intergas, Nefit, Remeha of AWB.
 2. Pakketten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is zeker ons advies! Ga voor kortlopende energiecontracten waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Dit zoek je moeiteloos op basis van ons zoekscript.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Centrale verwarming kost veel (duur) gas. Op dit moment kan je profiteren van verschillende “groene” oplossingen die goedkoper in gebruik zijn. Onder andere pelletkachel, biomassaketel, infraroodpanelen, warmtenet, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke aanbieder van gas en elektra is het beste?

In ons land zijn er flink wat bedrijven die jouw stroom en gas kunnen bieden. Welke stroomleverancier past bij mij? Dit wordt bepaald door je wensen en behoeften. Geef je de voorkeur aan vriendelijke klantenservice, groene stroom, of wil jij het goedkoopste pakket? Lees nu verder over energiepakket Gouderak vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Kijk jij vooral naar prijs? Kies dan moeiteloos de scherpste energieleverancier van stroom en gas. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de vergelijker volledig in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij ziet meteen de goedkoopste aanbieder van gas en stroom (die levert in Limburg) passen bij je energiegebruik.

Groenste gas en elektriciteit

Wil jij vooral dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Kies dan voor groen gas en groene stroom. Sorteer dan zeker de “duurzame energie” optie. Of zoek specifiek naar gas en elektra abonnementen op basis van bronnen als zonne-energie, groene stroom uit EU, windenergie, groene stroom uit NL.

Hoogste ratings

Meer en meer mensen kiezen voor goede klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, vakbekwame experts, en duidelijke voorwaarden wil iedereen. Om daarvan een goed beeld te krijgen kan je kijken naar het eindcijfer en betrouwbare recensies van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Obbicht.

Overstappen

Elk energiebedrijf wil nieuwe gebruikers. Kiezen voor een nieuw contract (overstappen) kan soms lastig worden doordat je met een contract te maken hebt. Bekijk daarom de voorwaarden in het contract. Vervolgens kan je pas het energiecontract oversluiten. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar additieve voorlichting m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook wanneer je op zoek bent naar zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Obbicht is binnen no-time via de pc. Er is een heel scala aan unieke zakelijke abonnementen. De energiekosten worden omschreven inclusief en exclusief BTW. ZZP’ers mogen de betaalde BTW terugvorderen. Dit wordt ook gedaan in het kader van bestelling voor bijv. zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor bedrijven zijn altijd betaalbaarder vergeleken met de reguliere prijzen. De compensatie kan toenemen zodra je een heleboel gas en elektriciteit verbruikt. Een pluspunt aangaande ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afnemen. Een gedeelte van eigen privégebruik kan men aftrekken van je winst. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Zwagerbosch afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Het is een trend: ondernemingen investeren in windenergie en zonneparken. Besparen op energiekosten in Obbicht? Doe dit door te beleggen in duurzame oplossingen zoals zonneboilers, pelletkachels, infraroodpanelen en warmtepompen. In de toekomst zal ook de zakelijke wereld de gaskraan dicht moeten draaien. Samengevat: zowel thuis gasvrij wonen als op kantoor. Op basis daarvan kan de zakelijke wereld iets doen aan minder CO-2 uitstoot.

Energiepakketten Obbicht vergelijken Simpel een licht & gas contract aanvragen en afsluiten