Gas en licht vergelijken Gouderak Snel energiebedrijven vergelijken en bespaar tot €200


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de maandelijkse energierekening. En energie is zeker niet goedkoop. Overwegend het gas waarmee je jouw huis verwarmt zie je terug in de energienota. Hierom is het slim om te zien welke energieleverancier de laagste prijzen hanteert. Direct gas en licht leveranciers in Gouderak vergelijken? Geef je huisnummer, postcode & geschatte verbruik in. Geholpen door de vergelijker kun jij direct de kosten van gas licht berekenen. Aansluitend achterhaal je vlug de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen doe je gewoon online. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Gouderak [Update april 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het betreft hier – verreweg – de belangrijkste aansluitingen in jouw woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen middels 1 combinatie abonnement. Water neem je af bij het drinkwaterbedrijf actief in de buurt van Ouderkerk (voorbeelden zijn PWN). Gas en licht afsluiten in Gouderak doe je wel bij één aanbieder. Middels gaslichtafsluiten.nl detecteer je de goedkoopste. Hoe doe ik dit? Gebruik de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over Liander actietarief).

Goedkoopste gas en licht afsluiten?

  1. Vul je postcode en huisnummer in (Zuid-Holland).
  2. Maak een inschatting van gas + stroom gebruik.
  3. Selecteer de contracttermijn (1 jaar, 3 jaar of flexibel).
  4. Bekijk welke energiebron je wilt (groen, groen uit EU, wind, groen uit NL, zon).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor april 2024.
  6. Check de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Regel de aanvraag online, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Van plan te verhuizen? Grote kans dat je jullie contract kunt meenemen. Contracten zijn namelijk afgesloten op individu, en niet op jouw huis. Overstappen is altijd mogelijk. De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Gouderak.

Nieuwbouw? Gas, water en elektra regel je via Mijn Aansluiting. Mogelijk is dat uitbesteed aan de aannemer.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een stroompakket voldoet bij zo’n warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten april 2024

Kies jij voor Eneco, Greenchoice, NLE, Vattenfall, Pure Energie of Budget Energie, Energiedirect.nl, Oxxio, Qurrent, Powerpeers? Hierna zie je actuele veel bestelde gas licht pakketten.

 • Essent – Groene Stroom Standaard en Gas Variabel Onbepaald
 • Vattenfall – Stroom en Gas Onbepaalde tijd
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 2 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Actie 1 jaar Vast
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Variabel
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast Actieprijs
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Vast 1 jaar Actie

Gas en licht kosten berekenen

Elke persoon nuttigt gas en elektriciteit. Deze kosten fluctueren enorm per woning. De maandelijkse energierekening ligt ergens tussen de €110 en €190. Snel jouw gas licht kosten berekenen? Dat is mogelijk met behulp van onze gaslicht-vergelijker. Vul jouw actuele verbruik in, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Weetgraag naar gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Gouderak vegelijken. In onderstaand schema bekijk jij de doorsnee kosten voor diverse type huizen en grootte van bewoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Bekijk jouw energierekening, analyseer de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk jouw uitgaven met de gemiddelde gas licht tarieven in Gouderak. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? In het schema hieronder zie je een inschatting van het energieverbruik in de regio Ouderkerk.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,75 €121,25 €130,5 €142
Tussenwoning €106,25 €140 €152,25 €163,25
Hoekwoning €131,75 €151,75 €168,25 €178,25
2 onder 1 kap €147,25 €169,75 €181,75 €193
Villa €176,75 €199,75 €215 €223,5
Standaard €122,75 €147 €161,5 €170,5

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen zijn van alle tijden. Dikwijls heeft dit te maken met de netbeheerder (denk aan Coteq Netbeheer). Vaak wordt dit veroorzaakt door onderhoud en reconstructie. Doorgaans zijn stroomproblemen heel erg snel beëindigd. Als je geen stroom hebt is er al snel paniek. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Gouderak? Het maakt niet uit of je zit bij Energieflex en Qurrent: alle huishoudens vallen hieronder.

Zo bespaar je op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energienota beperken is te doen op diverse manieren. Hieronder vind je suggesties om meteen te besparen op energie.

 1. Gebruik energie verlagen
  Nu starten? Je energieverbruik verminderen is het meest voor de hand liggend. Voorbeelden zijn “beperkt elektrisch bijverwarmen ” en “Geen open haard gebruiken.” Of installeer een HR-ketel van Atag, AWB, Vaillant, Remeha of Nefit.
 2. Energiepakketten vergelijken en overstappen
  Structureel overstappen van energie kan snel uit! Bestel een (kort) 1 jarig abonnement waarbij je een welkomstbonus ontvangt. Deze bekijk jij eenvoudig via onze vergelijker.
 3. Gebruik alternatieve (gratis) energiebronnen
  Centrale verwarming zorgt voor een hoge gasrekening. Op dit moment kun jij gebruik maken van velerlei “groene” energiebronnen die goedkoop verwarmen. O.a. zonnepanelen, biomassaketel, zonneboiler, infraroodpanelen, warmtepomp.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra past bij mij?

Tegenwoordig vind je veel maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke stroomaanbieder past bij mij? Hiervoor moet je kijken naar wat jullie precies zoeken. Hecht jij waarde aan een goede klantenservice, schone stroom, of juist het goedkoopste energiecontract? Ook interessant: energiepakket Zeddam vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Kijk jij vooral naar prijs? Bezoek dan gemakkelijk de betaalbaarste energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul de gevraagde data in, en sorteer de zoekresultaten op prijs. Jij achterhaald zonder problemen de goedkoopste leverancier (die levert in Zuid-Holland) die past bij jullie energieconsumptie.

Groenste gas en elektriciteit

Vind jij het belangrijk dat energie op een milieuvriendelijke manier wordt opgewekt? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Kies dan zeker de optie “duurzame energie”. Of zoek specifiek naar pakketten van gas en stroom met bijv. zonne-energie, groene stroom uit NL, groene stroom uit EU, CO2 gecompenseerd gas.

Beste ratings

Een groeiend aantal huishoudens willen de beste klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, medewerkers met kennis, en transparantie is noodzakelijk. Om dit te weten te komen neem je als uitganspunt het cijfer en recentelijke meningen van andere consumenten voor energiebedrijven Gouderak.

Overstappen

Elke aanbieder zoekt niet consumenten. Overstappen naar een nieuw contract is niet altijd mogelijk door de geldende opzegtermijn. Bekijk als eerste de datum dat je contract afloopt. Pas in de volgende stap ga je jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Zo voorkom je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar additionele voorlichting m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie kan je alles op internet vinden. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Gouderak gaat probleemloos door het internet. We zien steeds meer unieke zakelijke abonnementen. De prijzen kunnen gevonden worden inclusief en exclusief BTW. ZZP’ers mogen de 21% BTW weer terugvragen. Dit wordt ook gedaan wanneer men investeert in producten als zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor zakelijke klanten zijn regelmatig goedkopervergeleken met de reguliere prijzen. De korting kan groter worden als je extra veel gas en elektriciteit gebruikt. De meerwaarde t.b.v. ZZP’ers: ook stroom voor thuis / een privé aansluiting bestellen. Een stukje van je privégebruik kun jij dan als zakelijke kosten opvoeren. Start nu ook met gas en stroom in Punthorst afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Opvallend veel ondernemers willen investeren in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Gouderak kan natuurlijk door te gaan voor “groene” energiebronnen zoals biomassaketels, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal ook de industrie van het gas afgaan. Kortom: niet alleen particulieren worden gasvrij, ook op kantoor. Hierdoor neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Gouderak vergelijken Makkelijk & snel een elektra en gas abonnement aanvragen & afsluiten