Gas en licht vergelijken Noordwolde Vergelijk alle energiebedrijven en bespaar €275


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht kom je ook wel tegen als aardgas en elektriciteit of stroom. Gaslicht vormt samen de maandelijkse energienota. Dit kan aardig in de papieren lopen. Hoofdzakelijk het gasverbruik beïnvloedt jouw energierekening. Om die reden is het verstandig om te checken welke energieaanbieder de laagste prijzen hanteert. Snel gas en licht leveranciers in Noordwolde vergelijken? Vul jouw locatie en ook verwachte gas-licht verbruik in. Via onze tool kun jij eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Daarna achterhaal jij eenvoudig de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken is nu voor iedereen mogelijk.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Noordwolde [Update april 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het gaat hier om – zonder twijfel – de meest onmisbare voorzieningen in jouw woning. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen middels één verzamel contract. Water wordt geregeld via een specifieke waterleverancier actief in de buurt van Weststellingwerf (voorbeelden zijn PWN). Gas en licht afsluiten in Noordwolde kan gemakkelijk bij één organisatie. Aan de hand van onze tool achterhaal je het pakket met de laagste prijs. Maar op welke manier kan dat? Start direct met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over actie van Vandebron).

Gas en licht afsluiten voor lage prijzen?

  1. Selecteer eerst je locatie (Friesland).
  2. Geef een schatting van jouw energieverbruik.
  3. Geef je wensen door m.b.t. de looptijd van je nieuwe contract.
  4. Kies het soort stroom (groen uit NL, wind, groen, grijs, zon).
  5. Bekijk de stroom en gastarieven voor april 2024.
  6. Check de voordeligste energiemaatschappij.
  7. Regel de aanvraag online, en stap online over naar een ander contract.

Gas water licht aanvragen

Verhuizen? Het energiepakket verhuis je mee. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op jouw huis. Willen jullie wel een andere contract? Je kunt dan een opzegvergoeding krijgen van jullie energiemaatschappij uit Noordwolde.

Ga je nieuwbouwen? Gas, elektriciteit en water vraag je aan bij MijnAansluiting. Bijwijlen kan de aannemer dat voor je doen.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een abonnement voor elektriciteit is gepast bij een warmtenet.

Actuele gas en stroom energiepakketten april 2024

Ben je al bekend met Essent, Greenchoice, NLE, Pure Energie, Vattenfall of Budget Energie, Powerpeers, Oxxio, Qurrent, Energiedirect.nl? Hieronder vind jij actuele meest gekozen energie-abonnementen.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas Vast Actie tot 1 jaar
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 3 jaar Vast Actieprijs
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • ENGIE – NL Groene stroom en gas 1 jaar vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden nuttigt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten variëren enorm per gezinssamenstelling. De maandelijkse energienota bedraagt tussen de €105 tot €160. Ogenblikkelijk de gas licht kosten berekenen? Ook jij kan dit doen aan de hand van onze gaslicht-vergelijker. Raam jouw stroom- en gasverbruik, en check de kosten voor elektra en gas. Meer weten over gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Noordwolde vegelijken. Hieronder bekijk jij de doorsnee tarieven voor enkele type huizen en gezinssamenstellingen. Hoe verhoudt mijn energierekening? Bekijk jouw energierekening, check de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk dit met de huidige gemiddelde gas licht tarieven in Noordwolde. Liggen jouw kosten hiermee op 1 lijn? In onderstaand schema zie je een gemiddelde van het energieverbruik in de regio Weststellingwerf.


Type woning 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flat €98,5 €121,25 €132,75 €141,5
Tussenwoning €109,25 €139 €153,5 €165
Hoekwoning €130,25 €152 €168,5 €179,5
2 onder 1 kap €145,5 €168 €184 €192,5
Vrijstaand €178,5 €198,25 €213 €224
Modaal €122,5 €147,25 €161,5 €170,25

Stroomstoring
Elektriciteitsproblemen is niets nieuws. Meestal komt dit door de netbeheerder (zoals Enduris). De oorzaak is vaak te vinden in onderhoud aan de netwerken. Meestal is een stroomprobleem binnen enkele uren gefixt. Als je geen stroom hebt is er al snel paniek. Een storing bij de netbeheerder in Noordwolde? Dit is niet afhankelijk van Engie of Powerpeers: iedereen wordt erdoor getroffen.

Zo bespaar je op gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De kosten van energie minimaliseren kan jij bereiken aan de hand van meerdere opties. Hierna detecteer je tips & tricks om meteen te besparen op energie.

 1. Minder energie gebruiken
  Snel resultaat zien? Je energieverbruik verminderen is eigenlijk het meest belangrijk. Opties zijn “een afwasteil gebruiken ” en “Je verwarming op tijd op de nachtstand zetten.” Of neem een HR-ketel van Atag, AWB, Remeha, Vaillant of Intergas.
 2. Energieaanbieders vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie moet je niet vergeten! Ga voor een kort abonnement (1 jaar) inclusief aantrekkelijke wekomstvergoeding. Deze vind je eenvoudig op basis van onze specialisten.
 3. Ga voor duurzame (gratis) energiebronnen
  Warm water en een warm huis is niet goedkoop. Heden ten dage kan je profiteren van aantrekkelijke “groene” systemen die op lage kosten draaien. Onder andere biomassaketel, infraroodpanelen, pelletkachel, zonneboiler, warmtenet.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder moet ik kiezen?

In Nederland zijn er flink wat maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke energie-aanbieder moet ik kiezen? Hiervoor moet je kijken naar jouw persoonlijke wensen. Geef je de voorkeur aan vriendelijke klantenservice, duurzame energie of wil jij beslist de goedkoopste aanbieder? Mensen zochten ook naar: energiepakket Godlinze vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

De kwaliteit van gas en stroom is overal hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Bezoek dan gemakkelijk de meest voordelig energiemaatschappij van gas en stroom. Hoe achterhaal ik die? Voer jouw gegevens in, en kies voor “laagste prijs eerst”. Jij doorzoekt onmiddellijk de goedkoopste leverancier van gas licht (die werken in Friesland) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Is het voor jou prioriteit dat energie “schoon” wordt opgewekt met bijv. zon en wind? Dan is groene stroom en eventueel groen gas iets voor jou. Sorteer hiervoor de “duurzame energie” filter. Tevens kun je uitkijken naar gas + stroom pakketten op basis van bijv. CO2 gecompenseerd gas, windenergie, groene stroom uit NL, zonne-energie.

Goede recensies

Veel consumenten kiezen voor goede klantenservice. Goede telefonische bereikbaarheid, een snelle service, en heldere communicatie wil iedereen. Hiervoor neem je als uitganspunt het cijfer en de laatste recensies van huidige contractanten voor energiebedrijven Noordwolde.

Overstappen

Elke energiemaatschappij zoekt natuurlijk meer contractanten. Een andere abonnement nemen (overstappen) is doorgaan niet voor iedereen geschikt omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Check daarom jouw huidige energiecontract. Start pas hierna met een nieuw energie-abonnement bestellen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Behoefte aan additieve voorlichting m.b.t. zakelijk gas-licht? Ook omtrent zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Noordwolde is gemakkelijk online. Er zijn flink wat abonnementen voor de zakelijke markt. De prijzen kun je vinden met en zonder BTW. ZZP’ers mogen de BTW zakelijk aftrekken. Vaak kunnen consumenten dat ook bij het aankopen van onder andere zonnepanelen. De elektra en gas tarieven voor grootverbruikers zijn regelmatig lager dan die voor consumenten. De korting kan sterk oplopen in het geval je meer dan standaard gas en elektriciteit afneemt. Een pluspunt t.b.v. ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting afnemen. Een deel van het privégebruik kun men dan als zakelijke kosten opvoeren. Je treft hier ook uitgebreide info over gas en stroom in Zuidveld afsluiten.

Groene stroom voor zakelijk gebruik
Opvallend veel ondernemingen willen investeren in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Noordwolde? Doe dit door te beleggen in verantwoorde energiebronnen zoals bijvoorbeeld infraroodpanelen, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. Binnen afzienbare tijd zal de zakelijke markt de gaskraan dicht moeten draaien. Dus: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op zakelijke locaties. Zo neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een duurzamer Nederland.

Energiepakketten Noordwolde vergelijken Zonder moeite een gas en licht contract aanvragen & afsluiten