Gas en licht vergelijken Zuidveld Direct energieleveranciers vergelijken en bespaar €295


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en stroom / elektriciteit. Gaslicht vormt samen de energiekosten. Dit kan een flinke kostenpost zijn. Hoofdzakelijk het gas waarmee je jouw huis verwarmt kom je weer tegen in je energierekening. Om die reden is het geen gek idee om te vergelijken welke energieaanbieder voor jou voordelig is. Snel gas en licht leveranciers in Zuidveld vergelijken? Geef je woongegevens plus energieverbruik in. Middels de vergelijker kun je eenvoudig de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens bekijk jij onmiddellijk de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Zuidveld [Update mei 2024]

Je hoort het regelmatig om je heen: gas, water en licht. Het betreft hier – met afstand – de meest essentiële aansluitingen in jouw huis. Gas, water en licht kan je alleen niet aanvragen middels 1 combinatie abonnement. Het water sluit je af via het waterbedrijf in de regio Midden-Drenthe (denk hierbij aan Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Zuidveld kan gelukkig wel bij één maatschappij. Geholpen door onze tool vind jij het pakket met de laagste prijs. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Begin nu met de bijgaande 7 stappen (of zoek informatie over beoordeling Powerpeers).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Selecteer eerst je locatie (Drenthe).
  2. Maak een schatting van je energieconsumptie.
  3. Bepaal een kort- of lange termijn contract.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (co2 gecompenseerd, groen uit NL, wind, groen uit EU, grijs).
  5. Vergelijk de gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Zoek naar de voordeligste energieleverancier.
  7. Bestel het pakket online, en jij kan vlot overstappen naar het nieuwe abonnement.

Gas water licht aanvragen

Ga je verhuizen? Je kan er dan voor kiezen een adreswijziging te doen. Het pakket is namelijk persoonsgebonden, en is niet gebonden aan adres. Wil je toch een ander pakket? De kans bestaat dat je dan boetes moet betalen aan jouw energiemaatschappij uit Zuidveld.

Betreft het nieuwbouw? Gas, elektra en water kan je aanvragen bij Mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een abonnement voor elektriciteit voldoet in het geval van een warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Ben je al bekend met Vattenfall, Essent, Greenchoice, NLE, Eneco of Oxxio, Budget Energie, ENGIE, Energiedirect.nl, Powerpeers? Hierna bekijk jij diverse veel bestelde gas en stroom pakketten.

 • Essent – Modelcontract Stroom + Gas
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – EcoStroom + AardGas vast 1 jaar
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • EnergieFlex – 100% Sociaal Groen Gas en Groene Stroom 3 jaar vast
 • Nederlandse Energie Maatschappij – Modelcontract Groene Stroom en Gas
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Ieder mens verbruikt gas en elektriciteit. De kosten fluctueren behoorlijk per huis. De maandelijkse energierekening varieert tussen €95 en €245. Meteen de gas licht kosten berekenen? Dat kan met de tariefvergelijker. Vul de totale energieverbruik in, en bekijk wat je kwijt bent voor gas en elektra. Weetgraag naar gas water licht kosten, ga dan energieprijzen Zuidveld vegelijken. In onderstaand schema ontdek je de nominale prijzen voor veel voorkomende soorten woningen en type gezinnen. Klopt dit met mijn lasten? Neem jouw rekening van de energiemaatschappij, zoek de gastarieven en stroomtarieven, en vergelijk het met de gemiddelde gas licht tarieven in Zuidveld. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? In het schema hieronder bekijk je een inschatting van het energieverbruik in de regio Midden-Drenthe.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €99,75 €123,5 €131 €142,75
Tussenwoning €109,5 €138,75 €155 €163,5
Hoekwoning €132 €152 €167,25 €177,25
2 onder 1 kap €147,5 €169,75 €181,75 €192
Bungalow €176,5 €197,25 €215,25 €223,75
Gemiddeld €122,25 €144,25 €160,5 €170,5

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. Normaal komt dit door de netbeheerder (als. Endinet Groep). Vaak wordt dit veroorzaakt door werkzaamheden aan het netwerk. Door de bank genomen zijn stroomproblemen in enkele ogenblikken weggewerkt. Als je geen stroom hebt kan dat zorgen voor veel problemen. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Zuidveld? Dit is nooit exclusief te wijten aan Essent en Pure Energie: alle klanten krijgen ermee te maken.

Bespaartips voor gas en stroom
Is jouw energierekening hoog? De energierekening omlaag bijstellen is mogelijk op verschillende wijzes. Hieronder ontdek je 3 adviezen om meteen te besparen op energie.

 1. Minder energie gebruiken
  Direct besparen? Minder elektriciteit verbruiken is het eerste wat je kunt doen. Onder andere “meer truien en dekens gebruiken ” en “Laad elektrische apparaten niet langer op dan noodzakelijk.” Of bestel de HR-ketel van Nefit, Vaillant, AWB, Remeha of Intergas.
 2. Energiecontracten vergelijken en overstappen
  Om de 12 maanden overstappen van energie is interessant! Selecteer een kort abonnement (1 jaar) met een hoge welkomstkorting. Je regelt dat nu door gebruik te maken van onze specialisten.
 3. Stap over op een duurzame energiebron (gratis)
  Je huis verwarmen verstookt een hoop duur gas. Op het ogenblik bestaan er diverse milieuvriendelijke producten die op lage kosten draaien. Bijv. zonnepanelen, zonneboiler, biomassaketel, warmtepomp, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra leverancier is voor mij geschikt?

Op dit moment vind je diverse maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welk energiebedrijf past bij mij? Dit wordt bepaald door waar jij waarde aan hecht. Wil jij graag betrouwbare medewerkers, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of wil jij het goedkoopste pakket? Bekijk ook de mogelijkheden voor: energiepakket Pijnacker vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Gas en stroom zijn bulkgoederen. Wil jij niet teveel betalen voor je energie? Kies in dat geval zonder problemen de gunstigste aanbieder van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Voer jouw gegevens in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij ziet gemakkelijk de goedkoopste maatschappij (actief in Drenthe) voor jouw situatie.

Groene energie (milieuvriendelijk gas en stroom)

Hecht jij waarde aan het feit dat stroom wordt opgewekt met schone, onuitputtelijke bronnen. Kies dan voor groen gas en groene stroom. Sorteer dan uiteraard de optie “duurzame energie”. Ook heb je de mogelijkheid zelf te zoeken naar pakketten van gas en stroom op basis van o.a. CO2 gecompenseerd gas, zonne-energie, groene stroom uit NL, windenergie.

Hoogste waardering

Een groeiend aantal huizenbezitters hopen op een professionele klantenservice. 24 uur per dag beschikbaar, vakbekwame experts, en betrouwbare informatie wil iedereen. Daarvoor kan je kijken naar het eindcijfer en actuele reviews van afnemers voor energiebedrijven Zuidveld.

Overstappen

Elke energieleverancier wil graag extra afnemers. Overstappen naar een nieuw contract kan soms lastig worden door de aanwezige opzegtermijn. Controleer eerst de einddatum van je contract. Pas in de volgende stap ga je jullie nieuwe energiecontract aanvragen. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Op zoek naar additieve details over zakelijk gas-licht? Ook voor zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Zuidveld gaat à la minute online. Je vindt veel pakketten voor de zakelijke markt. De kosten worden weergegeven zowel in als uit de BTW. ZZP’ers mogen de betaalde BTW terugvorderen. Ook particulieren kunnen dat bij het aankopen van bijv. zonnepanelen. De stroomtarieven van grootverbruikers zijn vaak voordeliger vergeleken met de reguliere prijzen. De compensatie kan flink oplopen in het geval je meer gas en elektriciteit gebruikt. Een leuke bijkomstigheid bij ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting afnemen. Een deel van je privégebruik kun je dan opgeven als bedrijfskosten. Wellicht ook beschikbaar: gas en stroom in Hoornsterzwaag afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Meer en meer ondernemingen zijn geïnteresseerd in windparken en zonneweides. Besparen op energiekosten in Zuidveld kan natuurlijk door geld te steken in duurzame producten zoals bijvoorbeeld pelletkachels, zonneboilers, infraroodpanelen en warmtepompen. Over niet al te lange tijd zal ook de zakelijke wereld het gasverbruik moeten terugdringen. Samengevat: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als op zakelijke locaties. Door dit toe te passen neemt iedereen zijn verantwoordelijkheid voor een duurzame toekomst.

Energiepakketten Zuidveld vergelijken Zonder moeite een elektra en gas abonnement aanvragen en afsluiten