Gas en licht vergelijken Nieuwegein Nu leveranciers vergelijken en bespaar wel €200


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is in feite hetzelfde als aardgas en stroom of elektriciteit. Gaslicht gebruik restulteert in de energiekosten. En dat is soms best een flink bedrag. Vooral het verstookte gas heeft veel invloed op jouw energierekening. Om die reden is het beslist niet onverstandig om te analyseren welke energieaanbieder voor jou het voordeligst is. Snel gas en licht leveranciers in Nieuwegein vergelijken? Geef je huisnummer, postcode & verwachte gas-licht verbruik in. Door middel van gaslichtafsluiten.nl kan je als consument probleemloos de kosten van gas licht berekenen. Daarna achterhaal je snel de goedkoopste energiemaatschappij. Overstappen is kinderspel. Gas en elektra vergelijken is transparant en ontzettend simpel.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Nieuwegein [Update mei 2024]

Het is een ontzettend bekend begrip: gas, water en licht. We praten dan ook over – overduidelijk – de meest vitale voorzieningen in een huis. Gas, water en licht kan je niet afnemen d.m.v. een totaal abonnement. Water wordt geregeld via de verantwoordelijke wateraanbieder in de regio Nieuwegein (voorbeelden zijn Duneo). Gas en licht afsluiten in Nieuwegein doe je wel bij één maatschappij. Via gaslichtafsluiten.nl bekijk jij de voordeligste. Hoe kan ik hiermee aan de slag? Gebruik het bijgaande stappenplan (of bekijk aanbiedingen van De Vastelastenbond).

Voordeligste gas en licht contracten vergelijken?

  1. Voer je persoonsgegevens in (Utrecht).
  2. Schat jouw energieverbruik.
  3. Kies een 1 jarig, 3 jarig of variabel tarief.
  4. Selecteer de gewenst stroombron (groen uit EU, groen uit NL, wind, co2 gecompenseerd, grijs).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Bepaal de goedkoopste energie aanbieder.
  7. Sluit het pakket online af, en geniet op korte termijn van de nieuwe voorwaarden.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze is gebonden aan de persoon, en niet op jouw huis. Toch overstappen? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Nieuwegein.

Een nieuw huis aan het bouwen? Gas, elektra en water aanvragen gaat via de website mijnaansluiting.nl. Zo nu en dan verzorgt de aannemer dat proces.

Stadsverwarming? Dan heb je geen gas nodig. Een stroompakket volstaat bij een warmtenet.

Meest gekozen gas en stroom energiepakketten mei 2024

Wil jij graag bij Pure Energie, Essent, Greenchoice, NLE, Vattenfall of Qurrent, Budget Energie, Oxxio, Powerpeers, Energiedirect.nl? In de opsomming achterhaal je een aantal scherpe gas en stroom pakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 5 jaar
 • Vattenfall – Vaste Prijs Stroom en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 3 jaar Prijs Zeker
 • Eneco – Hollandsewind + EcoGas 1 jaar Vast Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en Gas Vast 3 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas 1 jaar Vast
 • Powerpeers – Modelcontract Groene Stroom en CO2-gecompenseerd Gas
 • HVC KringloopEnergie – Windstroom en CO2 Neutraal Gas 1 Jaar Vast Actie

Gas en licht kosten berekenen

Iedereen verbruikt gas en elektriciteit. De energiekosten verschillen nogal per huishouden. De maandelijkse energielasten ligt ergens tussen de €115 tot €150. Direct de gas licht kosten berekenen? Dit kan door gebruik te maken van onze handige energievergelijker. Schat jouw verbruik (kWh stroom en m3 gas), en check de kosten voor elektra en gas. Meer weten over gas water licht kosten, start dan met energieprijzen Nieuwegein vegelijken. Hieronder bekijk jij aannemelijke prijzen voor verschillende soorten woningen en grootte van bewoners. Klopt dit met mijn lasten? Bekijk jouw rekening van de energieaanbieder, bekijk de stroomtarieven en gastarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Nieuwegein. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Via de volgende tabel achterhaal je het doorsnee- energieverbruik in de regio Nieuwegein.


Woningtype 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €101 €121 €130,5 €142,5
Tussenwoning €109,25 €141,25 €153,25 €163
Hoekwoning €131,5 €152,25 €166,5 €177,25
2 onder 1 kap €145,25 €169 €183,5 €192,25
Landhuis €177,75 €200,25 €214,75 €222
Standaard €124,25 €147,25 €159,25 €170,75

Stroomstoring
Iedereen heeft wel eens last van elektriciteitsproblemen. In de regel is de boosdoener de netbeheerder (als. Enexis). De oorzaak kan zijn onderhoud en reconstructie. Door de bank genomen is zo’n elektriciteitsstoring binnen enkele uren gefixt. In het geval je geen stroom kunt gebruiken is er al snel paniek. Heerst er een storing bij jouw netbeheerder in Nieuwegein? Dit is niet afhankelijk van Greenchoice of Vrijopnaam: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bezuinigen op gas en stroom
Schrik jij van je energierekening? De maandelijkse energielasten reduceren is mogelijk op verschillende wijzes. Hierna bekijk jij tips & tricks om meteen te besparen op energie.

 1. Minder energie gebruiken
  Snel resultaat zien? Minder stroom consumeren is eigenlijk het meest belangrijk. Onder andere “haal opladers uit het stopcontact ” en “Gebruik zo weinig mogelijk apparaten die warm worden.” Of bestel de HR-ketel van Atag, Vaillant, AWB, Nefit of Intergas.
 2. Contracten vergelijken en overstappen
  Regelmatig overstappen van energie is voor iedereen aan te raden! Bestel een kort abonnement (1 jaar) met aantrekkelijke kortingen / bonus voor starters. Je zoekt dit à la minute door gebruik van onze specialisten.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Warm water en een warm huis is een kostbaar proces. Op dit moment bestaan er verschillende verantwoorde producten die goedkoop verwarmen. Neem nou zonnepanelen, warmtenet, warmtepomp, pelletkachel, zonneboiler.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke leverancier van gas en elektra past bij mij?

In ons land vind je diverse maatschappijen die gas en elektra uitleveren. Welke aanbieder moet ik kiezen? Dit wordt bepaald door waar jij waarde aan hecht. Zoeken jullie vriendelijke klantenservice, stroom die duurzaam wordt opgewekt, of is een lage prijs het enige dat telt? Vind alles uit over energiepakket Franeker vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Er bestaat niet zoiets als kwalitatieve gas en stroom. Kijk jij vooral naar prijs? Selecteer in dat geval binnen no-time de goedkoopste energieleverancier van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul je postcode en het verbruik in, en zet de goedkoopste aanbieder bovenaan. Jij achterhaald nu de goedkoopste leverancier van gas licht (die werken in Utrecht) gebaseerd op jouw zoekfilters.

Duurzaam gas en groene stroom

Vind jij het belangrijk dat energie met duurzame energiebronnen wordt opgewekt? Groen gas en groene stroom zijn het antwoord. Selecteer dan uiteraard het filter “duurzame energie”. Of willen jullie pakketten van gas en stroom op basis van bijvoorbeeld zonne-energie, CO2 gecompenseerd gas, groene stroom uit NL, windenergie.

Hoogste ratings

Een deel van de huizenbezitters eisen een uitstekende klantenservice. Ze willen op ieder moment telefonisch contact, een snelle service, en transparantie wil iedereen. Om dit te weten te komen neem je als uitganspunt het cijfer en recentelijke beoordelingen van klanten voor energiebedrijven Nieuwegein.

Overstappen

Elke aanbieder zoekt natuurlijk meer contractanten. Overstappen naar een andere energiemaatschappij kan soms lastig worden doordat je met een contract te maken hebt. Inspecteer daarom de einddatum van je contract. Start pas hierna met een nieuw energie-abonnement bestellen. Dit voorkomt dat je een boete krijgt.

Zakelijk energie vergelijken

Verwacht jij extra details ten aanzien van zakelijk gas-licht? Ook voor goedkope zakelijke energie ben je hier aan het juiste adres. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Nieuwegein gaat eenvoudig via de pc. Men kan kiezen uit unieke zakelijke abonnementen. De kosten zijn uitgesplitst in bruto en netto prijzen. Bedrijven mogen de 21% BTW weer terugvragen. Vaak kunnen consumenten dat ook wanneer men investeert in bijvoorbeeld zonnepanelen. De gas en licht prijzen voor grootverbruikers zijn soms gunstiger dan de particuliere tarieven. De korting kan sterk oplopen op het moment dat je veel gas en elektriciteit inkoopt. Het grote voordeel betreffende ZZP’ers: meteen ook het gas en stroom voor je huis / de privé aansluiting inkopen. Een gedeelte van eigen privégebruik mag jij aftrekken als kosten voor het bedrijf. Andere regio? Begin nu direct met gas en stroom in Wyns afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Het is een goede ontwikkeling: ondernemers zijn geïnteresseerd in zonnepanelen of een eigen windmolen. Besparen op energiekosten in Nieuwegein is ook mogelijk door te investeren in groene installaties zoals bijv. infraroodpanelen, pelletkachels, zonneboilers en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal de zakelijke markt de gaskraan dicht moeten draaien. Oftewel: gasvrij leven niet alleen voor particulieren, maar ook op zakelijke locaties. Zo draagt iedereen bij aan een ‘groener’ Holland.

Energiepakketten Nieuwegein vergelijken Vandaag nog een elektra en gas abonnement afsluiten + aanvragen