Gas en licht vergelijken Wyns Snel leveranciers vergelijken en bespaar €235


Postcode
Huisnummer
Bekijk alle aanbiedingen


Gas en licht is een andere benaming voor aardgas en stroom of elektriciteit. Het verbruik van gaslicht zie je terug in de energienota. En dat is soms best een flink bedrag. Vooral het gas waarmee je jouw huis verwarmt kom je weer tegen in jouw energiekosten. Daarom is het verstandig om te achterhalen welke energiemaatschappij voor jou voordelig is. Direct gas en licht leveranciers in Wyns vergelijken? Voer je adres plus geschatte verbruik in. Via gaslichtafsluiten.nl kan jij onmiddellijk de kosten van gas licht berekenen. Vervolgens tref je vlug de goedkoopste energieaanbieder. Overstappen doe je in een paar minuten. Gas en elektra vergelijken gaat sneller dan ooit.Goedkoopste gas water en stroom afsluiten in Wyns [Update mei 2024]

Vaak noemen we het in één zin: gas, water en licht. Het zijn dan ook – met afstand – de meest elementaire voorzieningen in jouw huis. Gas, water en licht zijn niet verkrijgbaar in een totaal abonnement. Water krijg je van het waterbedrijf werkzaam rondom Tytsjerksteradiel (dat kan zijn Brabant Water). Gas en licht afsluiten in Wyns is gewoon mogelijk bij één partij. D.m.v. gaslichtafsluiten.nl bekijk je het pakket met de laagste prijs. Maar hoe gaat dat in z’n werk? Start direct met het advies van onze experts (of lees verder over ervaringen Coteq Netbeheer).

Goedkope prijzen voor gas en licht vergelijken?

  1. Vul altijd eerst je postcode in (Friesland).
  2. Maak een schatting van je energieconsumptie.
  3. Selecteer een kort- of lange termijn contract.
  4. Bepaal de energie afkomst (grijs, groen uit EU, wind, co2 gecompenseerd, groen).
  5. Check de beste gas en stroom tarieven voor mei 2024.
  6. Selecteer de voordeligste energie aanbieder.
  7. Bestel het pakket online, wat het overstappen erg eenvoudig maakt.

Gas water licht aanvragen

Binnenkort verhuizen? Jouw contract wordt dan niet ontbonden. Deze is gebonden aan de persoon, en is niet gebonden aan adres. Toch overstappen? Houd dan rekening met een boete van je energiemaatschappij in Wyns.

Nieuwbouw? Gas, water en elektra regel je via www.mijnaansluiting.nl. Bijwijlen is de aannemer verplicht dat te doen.

Stadsverwarming? Gas is dan niet nodig. Een contract voor stroom is afdoende wanneer je bent aangesloten op het warmtenet.

Populaire gas en stroom energiepakketten mei 2024

Wil jij graag bij Pure Energie, Greenchoice, NLE, Essent, Vattenfall of Budget Energie, ENGIE, Energiedirect.nl, Powerpeers, Oxxio? In de volgende lijst vind jij actuele kwalitatieve energiepakketten.

 • Essent – ZekerheidsGarantie Groene Stroom en Gas 1 jaar Actie
 • Vattenfall – Groen uit Nederland en Gas tot 1 jaar Vast Actie
 • Qurrent – Groene stroom en gas vast 1 jaar Prijs Zeker Actie
 • Eneco – EcoStroom + AardGas Garantieprijs Vast 1 jaar Actie
 • Greenchoice – Windstroom uit Nederland en gas Vast 1 jaar
 • Delta – Groene Stroom en Gas Vast 3 jaar Actie
 • Energiedirect.nl – Groene Stroom en CO2 Gecompenseerd Gas Vast 2 jaar
 • Budget Energie – Groene Stroom en Gas Actie 1 jaar Vast

Gas en licht kosten berekenen

Ieder huishouden gebruikt gas en elektriciteit. De maandelijkse kosten schommelen nogal per woning. De maandelijkse energierekening ligt ergens tussen de €80 – €195. Eenvoudig jullie gas licht kosten berekenen? Dat kan met onze handige energievergelijker. Begroot jouw stroom- en gasverbruik, en ontdek jouw maandelijkse gas en elektra lasten. Geïnteresseerd in gas water licht kosten, begin dan met energieprijzen Wyns vegelijken. In het schema hieronder detecteer je de gemiddelde energiekosten voor enkele soorten huizen en aantal inwoners. Hoe verhoudt mijn energierekening? Download jouw energierekening, bekijk de gastarieven en stroomtarieven, en zet deze af tegen de gemiddelde gas licht tarieven in Wyns. Zijn jullie kosten hiermee vergelijkbaar? Hieronder tref je het gemiddelde energieverbruik in de regio Tytsjerksteradiel.


Soort huis 1 Bewoner 2 Bewoners 3 Bewoners 4 Bewoners
Flatwoning €101,5 €123,25 €132,5 €142,75
Tussenwoning €108,25 €140,75 €155,5 €164,5
Hoekwoning €129,75 €150,75 €169 €177
2 onder 1 kap €144,5 €170,5 €181,25 €191,25
Villa €177,75 €198,5 €213,5 €222
Standaard €122 €146,25 €160,25 €170

Stroomstoring
Helaas, elektriciteitsproblemen komen nog steeds voor. Doorgaans is de “schuldige” de netbeheerder (denk aan RENDO Netwerken). Vaak wordt dit veroorzaakt door onderhoudswerkzaamheden. Normaliter is een stroomprobleem in enkele ogenblikken gefixt. Wanneer je zonder stroom zit schieten mensen gauw in de stress. Is er op dit moment een storing bij de netbeheerder in Wyns? Dit is niet afhankelijk van DELTA en Oxxio: iedereen wordt erdoor getroffen.

Bezuinigen op gas en stroom
Is jouw energienota aan de hoge kant? De energiekosten verminderen is te doen op diverse manieren. Hieronder ontdek je aanwijzingen om vandaag nog te besparen.

 1. Verminder je energieverbruik
  Direct besparen? Minder elektriciteit verbruiken is inherent aan een lagere nota. O.a. “de oven efficiënt gebruiken ” en “Tijdig de afzuigkap uitzetten.” Of bestel de HR-ketel van Nefit, Remeha, Intergas, Vaillant of AWB.
 2. Aanbieders vergelijken en overstappen
  Jaarlijks overstappen van energie is erg raadzaam! Neem een kort abonnement (1 jaar) met hoge bonus voor nieuwe klanten. Dit zoek je vandaag nog via onze zoekmachine.
 3. Wissel de CV in voor een duurzame (gratis) energiebron
  Je huis verwarmen is niet goedkoop. Op dit moment bestaan er veel milieuvriendelijke oplossingen waarbij je goedkoop uit bent. Bijv. pelletkachel, warmtenet, zonneboiler, zonnepanelen, infraroodpanelen.
Postcode Huisnummer Bekijk aanbiedingen

Welke gas en elektra aanbieder is het beste?

Tegenwoordig werken diverse aanbieders van stroom en gas. Welk energiebedrijf past bij mij? Hiervoor moet je kijken naar waar jij waarde aan hecht. Wil jij graag een goede klantenservice, groene stroom, of kijk jij enkel naar de prijs? Lees nu verder over energiepakket Oude Meer vergelijken.

Goedkoopste gas en stroom

Waar je ook zit, overal is gas en stroom hetzelfde. Wil jij vooral een goedkoop contract? Selecteer in dat geval ogenblikkelijk de betaalbaarste maatschappij van gas en stroom. Hoe vind ik de laagste prijs? Vul je postcode en het verbruik in, en filter vervolgens op prijs. Je ziet moeiteloos de goedkoopste aanbieder (uit Friesland) voor jullie verbruikt.

Groene stroom en gas

Vind jij het belangrijk dat energie op een duurzame manier wordt opgewekt? Zoek dan een pakket met groene stroom en groen gas. Neem dan uiteraard de “duurzame energie” optie. Of willen jullie stroom en gascontracten met bijv. zonne-energie, groene stroom uit NL, windenergie, groene stroom uit EU.

Hoogste beoordeling

Een groeiend aantal Nederlanders hopen op een professionele klantenservice. 24/7 bereikbaarheid, deskundige specialisten, en geen kleine lettertjes is wenselijk. Daarvoor kan je kijken naar het cijfer en betrouwbare comments van bestaande gebruikers voor energiebedrijven Wyns.

Overstappen

Elke energiemaatschappij wil nieuwe gebruikers. Een andere abonnement nemen (overstappen) is soms niet toegestaan omdat de contracttermijn nog niet verlopen is. Check als eerste de datum dat je contract afloopt. Hierna kan jij pas het energiecontract oversluiten. Anders riskeer je een boete.

Zakelijk energie vergelijken

Wens je aanvullende info met betrekking tot zakelijk gas-licht? Ook voor het afsluiten van zakelijke energie vind je hier een hoop info. Gas en stroom afsluiten voor bedrijven in Wyns gaat moeiteloos online. Daarvoor zijn pakketten voor de zakelijke markt. De energietarieven vind je uiteengezet met en zonder BTW. Ondernemers kunnen namelijk de betaalde BTW terugvorderen. Doorgaans kan dat ook wanneer men investeert in producten als zonnepanelen. De elektriciteitstarieven voor grootverbruik zijn soms gunstiger dan die voor consumenten. Kortingen kunnen flink oplopen op het moment dat je een hele hoop gas en elektriciteit inkoopt. Groot voordeel betreffende ZZP’ers: ook energie voor huishoudelijk gebruik en/of privé aansluiting afnemen. Een stukje van je privégebruik kun je dan aftrekken van je winst. Nu ook online: gas en stroom in Heveadorp afsluiten.

Groene energie speciaal voor bedrijven
Steeds meer ondernemers zien heil in zonne-energie en windenergie. Besparen op energiekosten in Wyns is ook mogelijk door te kiezen voor “groene” installaties zoals infraroodpanelen, biomassaketels, zonneboilers en warmtepompen. Binnen enkele jaren zal ook de industrie niet langer gebruik maken van gas. Samengevat: een gasvrije wereld voor zowel particulieren als de bedrijven. Zodoende draagt iedereen bij aan een schoner milieu.

Energiepakketten Wyns vergelijken Snel online een gas & elektra abonnement afsluiten & aanvragen